Sushilla.

Kävin tosiaan eilen ystäväiseni kanssa sushilla ja glögillä. Meille on tullut vahingossa tavaksi mennä aina nimenomaan sushille, vaikka kaupunki olisi täynnä paljon muitakin ruokapaikkoja. Viikossa tai parissa ehtii vaan jostain syystä tulla aivan uskomaton sushinhimo, joten käytiin nyt sitä sitten täyttelemässä jälleen illalla.

E ehdotti paikaksi mulle uutta Sushibar + Wineä, joka löytyy Kampin suunnalta. Ruoka oli aivan älyttömän hyvää ja sushit suunnilleen suli suussa. Voin siis suositella paikkaa kaikille sushia rakastaville tai heille, jotka vaan haluavat viettää iltaa rennossa paikassa.
Ravintola kuuluu The We Are Group-konserniin, jonka omistuksessa ovat myös japanilaistyyliset ravintolat Raku Ya ja Sushibar, sekä Porvoossa sijaitseva suomalainen kesäravintola Johans.

Sushibar+Wine on kooltaan melko kompakti pikkuravintola, joten voisin kuvitella, että se on usein täynnä. He eivät ota pöytävarauksia, joten kannattaa vaan kurkkia ikkunan takaa, josko olisi mahdollisuuksia mahtua mukaan. Me oltiin ilmeisesti aika hyvissä ajoin liikkeellä, koska lähtiessä en nähnyt enää yhtään vapaata pöytää. Meno oli hauskan kansainvälinen sillä kaikissa viereisissä pöydissä puhuttiin englantia. Pienuuden lisäksi ehkä hieman häiritsi se, että pöydät olivat niin lähellä toisiaan. Me kun ystävieni kanssa tykätään oikeasti turista kaikki mitä kuuluu niin on inhottavaa huomata, että viereisessä pöydässä kuunnellaan selvästi meidän juoruja :D

Sisustuksesta ja ilmapiiristä kyllä pidettiin molemmat ja tulihan sitä katseltua ideoita omaakin kotia silmällä pitäen. Tosin sitä viinikellaria ei taida vielä seuraavaankaan kotiin mahtua ;)


Menkää ihmeessä käymään, jos noille nurkille eksytte :)


ps. hakevat muuten kyseiseen paikkaan myös uusia työntekijöitä parhaillaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti