Postimerkit.

Lähettelettekö paljon kirjeitä?
Minäpä lähettelen :) Ja kun kirjoittaa vaivalla pitkän kirjeen jollekin tutulle tai vaikka kirjekaverille niin eihän se ihan sama ole minkä postimerkin kuoren päälle länttäsee. Sen täytyy olla omanlainen ja kaunis. Ainakin noin yleensä, jos ei kaikki merkit ole loppu, postissa kauhea jono tai muuten vain kiire.

Tässä hetki sitten lähetin viimein meidän kiitoskortit. Hääkutsuihin teetin aikanaan ihan omat postimerkit meidän kihlakuvasta ja niistä tulikin tosi ihanat mielestäni. Nyt en ihan niin arvokkaita halunnut enää kiitoskorttien kohdalla, mutta löytyi postista tosi kivat merkit muutenkin.
Eikä nämä mitään uusia ole, vuodelta 2009, mutta tykästyin kovasti ja ostin heti 8 arkkia ;)Voittipa Muotia-postimerkit palkinnonkin kansainvälisessä kilpailussa tässä syksyllä!


ps. avaimet kätöseen eilen illalla, jei!


9 kommenttia:

 1. Onpa ihania merkkejä. Täytyykin hommata juurikin noita postimerkkejä, jahka saamme omat kiitoskorttimme edes tilattua :)

  VastaaPoista
 2. Avaimet! Ihanaa! Ja upeaa vuotta 2012 uudessa kodissa! :)

  VastaaPoista
 3. Itsellä on tuolla myöskin säästössä noita merkkejä, mutta taidankin pitää keräilykappaleina kun ovat sen verran ihania. :)

  VastaaPoista
 4. Miks mä en ole törmännyt tollaisiin postissa!? Upeat!

  VastaaPoista
 5. Vautsi, tosi nättejä merkkejä! Ja voi että miten persoonallinen ajatus laittaa kutsuihin oma postimerkki :) Sä oot kyllä ihan älyttömän taitava ja kekseliäs :)))

  VastaaPoista
 6. Susku: Hanki ihmeessä! Tosi kauniita. Mielummin valitsee nättejä merkkejä, kun kerran voi valita :)

  Varpunen: Hihii, terkut vaan uudesta majasta ;) Kiitos, sinulle myös ihanaa tätä vuotta <3

  Maarit: Mietin kanssa, että raaskiiko kaikkia edes käyttää ;)

  Hanna ★: Käypäs nappaamassa, kyllä niitä pitäisi jossain postin laatikossa olla ;)

  Taru: Eiköstä vaan! Mulle ystävällisesti postinneiti esitteli kaikki kokoelmat :) Eihän se nyt ihan sama ole millä kiitoskortit lähettää. Muumitkin on ihan söpöjä, mutta ei ne tällä kertaa kelvannut :) Pöh, ja sinäkö muka et ole taitava ja kekseliäs!! Oot just sitä ite <3

  VastaaPoista
 7. Tykkään myös ostaa erilaisia ja söpöjä postimerkkejä kirjeitä varten :) Jotenkin se on tärkeä osa kirjeenvaihtoa. Kun tosiaan ajatuksella kirjoittaa pitkän kirjeen ja lähettää sen maailmalle niin on kiva kuoren päälle laittaa kaunis postimerkki :) Taidanpa käydä Maanantaina kyselemässä, josko noita kuvassa olevia merkkejä olis vielä saatavilla!

  Ai niin ja onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
 8. Astaldothoniel: Niimpä! Kyllä tulee katsottua omienkin kirjeiden merkit ja jutut. Usein kun jo kirjekuori saattaa olla vaikka itsetehty :) Käy ihmeessä kyselemässä! Itse kysäisin olisko ollut vielä muitakin kauniita, ehkä jotain uusia jopa, mutta postineiti sanoi, että kaikki kauniit uudet on nyt tulleet sinne kakkosluokan puolelle. Mut voihan niitäkin käyttää, jos ei oo kiire perillemenon kanssa!

  VastaaPoista
 9. Kakkosluokan merkeissä tosiaan on aivan ihania postimerkkejä. Aika paljon käytän itse niitä kirjeissä, jotka lähetän Suomen sisällä, mutta ulkomaan kirjeisiin tulee laitettua kyllä ykkösluokan maksu, että menevät nopeammin perille.

  Ja hei, olisi hauska lukea jonkinlainen postaus kirjeenvaihtoon liittyen ;) Tämä kun tuntuu olevan melko katoava harrastus, valitettavasti.

  VastaaPoista