Ken on heistä kaikkein kaunein.

Käsi ylös kuka katso linnan juhlat!? No kaikki tietenkin ;)
Me istuttiin miehen kanssa ihan vaan kahdestaan kotona ja itse sain vallata koko sohvan pukujen katselemiseen. Jostain kumman syystä miestä ei kiinnostanut, mutta kyllä se silti toisella silmällä kokoajan katseli!

Olin ihan pettynyt kun tajusin, ettei Tanja ilmestykään enää sieltä ovesta, höh. Se oli semmonen, jota aina eniten odotti muun muassa. Mutta olihan siellä tänä vuonna taas monta muutakin kiinnostavaa henkilöä. Kukapa ei olisi Jenni Vartiaista tai Mirella Koulliasta odotellut! Ihania ihania pukuja! Mun ehdoton lemppari taisi kyllä olla Mirellan puku kauniine laahuksineen - upea! Jennin pukukin oli ihan kiva, mutta jotenkin voimakas väri kalvakkaa ihoa vasten. Hiukset oli kyllä Jennille sopivasti.

No, tässä minun lempparit vielä kuvina.


Mirellan laahus ja täydellisesti pukuun sopivat korut 10 pistettä.
Elinan upea smaragdin vihreä puku sopi hienosti hoikalle kantajalleen.
Leenan puvussa tykkäsin tosi paljon alaosasta sekä puvun puuterisesta väristä. 
Jennin puku oli upea, vähän kleopatramainen, mutta se olisi sopinut vielä paremmin hieman päivettyneelle iholle.

Jotenkin hassuinta koko lähetyksessä oli selostajien kauhea kilpailu siitä kuka saa puhua! Huomasiko muut sitä? Naurettiin miehen kanssa monta kertaa, kun joku aloitti lauseen niin toinen puhui suoraan päälle :D 
Niin ja puhumattakaan kaikenmaailman molo-jutuista. Hahhaa.

No mutta vuonna -64 vedettiin sentään letkajenkkaa! Ei voi sanoa, että jäykät juhlat ;)Muksaa iltaa!


9 kommenttia:

 1. Aika komiat pirskeet, kun oli letkajenkat ja kaikki! ;)

  Itse kurkin hetken toisella silmällä, mutta ei jotenkin kolahtanut tänä vuonna tuo yksikseen katselu. =)

  VastaaPoista
 2. Itse tällä kertaa jätin linnanjuhlien seuraamisen väliin, ja istuinkin sitten tänään nenä kiinni nettisivuilla selaillessani parhaita paloja juhlista. Upeaa pukuloistoa :)

  VastaaPoista
 3. Oon innokkaasti lukenut kaikki juhlajutut päivän nettilehdistä kun en itse eilen päässyt juhlia livenä seuraamaan. Kauhea haloo näköjään noussut selostuksesta... mutta hienoja pukuja näytti olevan ainakin ne, jotka lehtiin olivat päätyneet.

  Ja niin, ostin juuri tänään ranskankielisen kortin, jossa mainostettiin "La nouvelle danse finlandaise, le Letkiss" :D Suoraan 60-luvulta eli ei ihme, että linnassakin on sitä tanssittu, kerran tanssia on ulkomaita myöten mainostettu! ;)

  VastaaPoista
 4. Mirella oli minunkin mielestäni upea ilmestys! Ja Jennin puku taas oli mielestäni hieman raskaan näköinen ja totta tuo että oranssi sopii kauneiten päivettyneelle, vaikka upea Jenni onkin. :) Vanhemmista naisista oli näin hevosihmisen silmin upein 60-vuotia ratsastaja Kyra Kyrklund. :)

  VastaaPoista
 5. En pidä Vartiaisen Jennistä YHTÄÄN mutta ihmeen paljon siitä hehkutetaan joka paikassa..

  Kyra oli upea http://yle.fi/linnanjuhlat/2011/kuvagalleria/kattely_572.html ja aivan kylmät väreet vieläkin vetää pitkin selkää, aivan MAHTAVAA, että hän pääsi juhliin mukaan!

  VastaaPoista
 6. Meillä oli tiistaina omat juhlat -tyttö valitsi 8 vuotta sitten hyvän päivän syntyä :) - joten katselin juhlia hieman jälkijunassa pikakelauksella.
  Taas oli mukana melkoisia ilmestyksiä, sekä hyvässä etä pahassa ;) Oma suosikkini oli Mari Forss, ja miehensä kanssa he olivat todella upea pari.
  Aika hauska tuo letkis-kuva :D

  VastaaPoista
 7. RagDoll: Siellä olis ihan mielellään ollut mukana ;)

  Mullakin silmä luppasi kokoajan ku väsytti niin armottomasti, mutta pakotin silti katsomaan viimeiseen kättelijään asti. Joka toinen saatto ehkä silti mennä ohi, mutta lehdistä näki sit nekin ;)

  Satu: Onneksi kaiken oleellisen ehtii hyvin nähdä koosteista, blogeista ja lehdistä :) On aina kiva katsella pukuloistoa vaikka myöhemminkin :)

  Petra Pauliina: Heh, joo siinä oli kai ollut enemmänkin häikkää, mutta itse huomasin tuon päällepuhumisen, kun se kuulosti ihan kuin lapset olisi tapellut. Ymmärrän, että heillä oli tosiaan kiire luetella kättelijöitä, mutta silti se kuulosti hassulle :)

  Upeita pukuja tosiaankin. Ai että olis se vaikeaa päättää mitä laittaisi päälle, jos saisi päättää :)

  Hih, hauska korttijuttu !!

  Maarit: Samoilla linjoilla siis :) Mirella nyt on tietysti muutenkin upea ilmestys hyvin ryhdin, vartalon ja mallijuttujen takia :)
  Toden totta Kyra on mennyt multa aivan ohi! Upea!

  Anonyymi: Se Jenni oli varmaan niin odotettu vieras tuolla, että sitä tuli sitten hehkuttaneeksi joka lehdissä. Ja olihan se mielenkiintoista nähdä mitä hän oli päälleen valinnut aivan kuten kenen tahansa muun :)

  Hei kiitos paljon tuosta linkistä. Kyra on ollut todella upea ilmestys linnassa! En jostain syystä nähnyt häntä ollenkaan telkkarissa ja menin sitten jo nukkumaankin tosi ajoissa. Tosi kaunis puku ja hieno pari :) Jopa hiusten väri sopii puvun kanssa täydellisesti!

  Katja: Oi, ihanaa. Onnea 8-vuotiaalle! Upea päivä viettää synttäreitä :)
  Onneksi noita juhlia tulee joka tuutista monta päivää, joten kaiken tarpeellisen ehtii nähdä myöhemminkin.

  Mari Forssilla oli kyllä hieno, juhlava puku myös! Ihanan monenlaisia pukuja taas linnassa :)

  VastaaPoista
 8. Oma suosikki oli Elina Kiikko ja Mike Monroen vaimo, joskin hänellä tukka oli vähän niin ja näin. Mirellaa odotin (Tanjaa paikkaamaan), mutta mielestäni asukokonaisuus on jotenkin liian musta. Tykkään myös Mirellan takana häilyvästä blondin valkoisesta puvusta! Sitä on päässyt näkymaan jossain kuvissa kun hän sattumoisin siellä takana just oli.

  Tein samaan aikaan sinovalkoista kakkua töihin, että hekin tietäisivät mistä on kyse, ja kuulin myös juontajien hirveitä mokia "ai anteeks, tässähän tämä ja tämä henkilö vasta on vaikka sitä jo ennemminkin tuputin"...

  VastaaPoista
 9. Ella B: Oi, taisin unohtaa ton Monroenkin vaimon ihan tyystin. Sen puku oli aivan IHANA! Sellanen keijukaismainen vähän :) Vaikka hiukset olikin miten sattuu. Aika moni oli jättänyt auki!

  Ihanaa, että teit kakun töihin! Ootpas nähnyt vaivaa :)

  VastaaPoista