Joulunaikaa.

Nappasin aattona tasan yhden kuvan meidän joulunvietosta ja se kuvaakin tämän vuoden joulua varsin hyvin.
Lahjat ruokapöydällä ja banaanilaatikot taustalla ;)Aatto sujui rauhallisesti ja ilman stressiä. Kotona syötiin miehen kanssa jouluruuaksi tortilloja ja työpaikalla sain sitten kinkkua ja laatikoita, jotta vähän tiesin mikä juhla on menossa ;)
Tonttulakki on keikkunut pari päivää päässä ja töihin olen kulkenut taksilla, kun ei julkinen liikenne pyörinyt hetkeen. Taksikuski kertoi, että hoitsun jos toisenkin on illan ja aamun aikana kuljettanut kodin ja työpaikan välillä.
Sairaalat ja muut kun ei koskaan nuku.

Muutaman lahjankin onnekseni sain ja varmaan sitten lopuilla lahjarahoilla haemme uuteen kotiin uutta astiastoa.
Nyt taidan heittää lökäpökät nurkkaan ja lähteä koko lauman kanssa kävelylle..
Toivottavasti teidänkin joulunne on sujunut rauhallisissa ja iloisissa merkeissä! :)


6 kommenttia:

 1. Voi sua. Ei Jouluna pitäisi töissä olla. =) Hyvä, että pääsit kuitenkin kinkkuakin maistamaan. <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Tapaninpäivää sinne muruselle <3 Oletko ammatiltasi hoitaja? Mekin suuntaamme tänään avokkini äidille syömään missä Joulu on hänellä ja hänen miehellään mennyt sairaalan aamu ja yövuoroissa! Jouluhalauksia <3

  VastaaPoista
 3. Haluatko kertoa mitä ihania lahjoja sait? :)

  Oliko mukava joulu töissä?
  Tykkäätkö olla pyhinä töissä vai olisitko mielummin aina vapailla?
  Itsekkin olen tehnyt vuorotyötä ja ollut todella monta joulua töissä.. siinä on omat hyvät ja huonot puolensa.

  Mukavaa viikkoa :) <3

  VastaaPoista
 4. Tuttua myös meidän perheelle kun mies on poliisi. Silti se tuntuu olevan minulle ikuista "totuttelua", että miehen täytyy lähteä töihin omituisina ajankohtina :)

  Onnea uuteen kotiin! <3

  VastaaPoista
 5. Sulla onkin ollut vähän erilainen joulu - toivottavasti olet ehtinyt rentoutumaan töiden lomassa! Jaksamista vuoden vikalle viikolle muuttopuuhien keskellä! :)

  VastaaPoista
 6. RagDoll: Ei hätää - mä rakastan yövuoroja ;) Eli ihan toivoin töitä, niin voin sitten toivoa juhannuksen vapaaksi, kun se on mulle paljon tärkeämpi juhla :) Tietysti jos perhe olisi koossa niin olisi aina ihanteellisinta! Voin kuvitella, että teillä oli ihana joulu <3

  E: Kiitos ihanuus <3 Ensimmäiseltä ammatiltani olen hoitsu, mutta on mulla kuntoutusalaltakin ammatti ja sen puitteissa nyt töissä. Ne on noita paikkoja, jotka ei ole koskaan kiinni ja aina täytyy joidenkin töitä painaa :)
  Toivottavasti teillä oli ihanat sapuskat ja mukava päivä! Mukavaa viikon jatkoa <3

  Beipe: Minäpä näpyttelin just lyhyen postauksen, joten sieltä voit vilkuilla lahjojani :)) Tosin sain kyllä äidiltä jo aikaisemmin lipun balettiin, joka on jo käytetty, ja pari lahjaa vielä kai tulossakin :)

  Töissä oli tosi kiva joulu ja äärettömän rauhallista, joka oli mulle yllätys. Se oli nimittäin ensimmäinen jouluni töissä. Aamuvuoroissa olen kyllä aikaisemminkin ollut, mutta mun mielestä se oikea joulufiilis on vasta sit illalla :)
  Pyhätöitä meille tulee pakostakin ja sen pakon lisäksi yritän vielä saada niitä mahd paljon. Jokainen varmaan tietää,ettei tällä alalla palkat ole suuria, joten lisillä sitä saa sitten vähän korotettua. Juhannuksen haluan ehdottomasti olla vapaalla, mutta pääsiäisen taas ehdottomasti töissä ;) Pidän myös siitä tunteesta, kun pyhinä on paljon rauhallisempaa, koska ihmisiäkin on vähemmän töissä. Normiarkena aina kauhea hälinä :))
  Sinähän tiedätkin sitten täysin mistä puhutaan, kun kerran omakohtaista kokemusta :)! Iloista viikkoa !

  Anonyymi: Oi, tuttua varmasti! Enkä ihmettele totuttelua. Ei siihen varmaan koskaan totu, tai en tiedä. Kai sitä kuitenkin toivoisi, että koko perhe olisi koossa, jos on juhlanaihetta! Ja täällä päässä jopa normaalit yövuorot aiheuttaa kovasti ikävää, vaikka olisi ihan mikä päivä tahansa :)

  Kiitos paljon <3

  fairy tale: Niin tosiaan, oli kyllä melkoisen erilainen :) Mutta ihan oma valinta! Pidän yötyöstä ja vapaaehtoisia taisi olla 0 kappaletta, joten suostuin. Nyt on jokainen penni kotiinpäin sanan jokaisessa merkityksessä :D Lisät tulevat todella tarpeeseen!
  Kyllä ihan rennosti täällä otetaan ja pakkaillaan, ei minkäänlaista stressiä. En suostu sellaista ottamaan ;)
  ps. katsotaan sitten kun pitäisi löytää jotain päälle laitettavaa ja ehtiä töihin uudesta kodista ;) Kiitos paljon ihana!

  VastaaPoista