Iloa Uuteen Vuoteen!KUPLIVAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE TEILLE IHANILLE!!


NÄHDÄÄN ENSI VUONNA ;)8 kommenttia:

 1. Kuplivaa uutta vuotta sinullekin, skål fina Cherry! :))

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta ♥

  VastaaPoista
 3. Hyvää Uutta Vuotta Cherry!! <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille ihanat blogiystäväiset <3 Toivotaan, että tämä vuosi on meille kaikille täynnä ihania, uusia juttuja :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille ihanat blogiystäväiset <3 Toivotaan, että tämä vuosi on meille kaikille täynnä ihania, uusia juttuja :)

  VastaaPoista
 6. Heii! Vähän kivaa & onnea uuteen kotiin! Tosi kivaa alkanutta vuotta myöskin!
  Voin vain kuvitella, kuinka kivalta tuntuu asustella siellä. :)

  Sulla varmaan vain työmatka pitenee nyt jonkun verran? Toivottavasti matkoihin ei kuluisi kuitenkaan hirveän kauaa.
  Ehkä sitä jotenkin organisoi tekemisensä vielä tarkemmin sitten kun ne palvelut eivät kaikki olekaan enää ihan nurkan takana - varmasti tuohonkin tottuu ja onneksi keskustaankin pääsee edelleen. :)

  Tosi ihanaa, että siellä satoi kans lunta, vaikka se taitaakin sulaa taas pois.. Täällä tupruttaa nyt ihan kunnolla - pitää toivoa, että tuo lumi vihdoin jäisi maahan pitemmäksi aikaa.

  VastaaPoista
 7. (hihi..taisinkin vahingossa hypätä jo seuraavan tekstin kommenttikenttään, mutta varmaan nuo toivotukset ja muut selittelyt tuli kuitenkin perille. :))

  VastaaPoista
 8. fairy tale: Voi kiitti! Uusi koti uutena vuotena on kyllä kiva juttu ;) Alkoi vuosi heti mukavissa merkeissä!

  Työmatka itseasiassa on nyt kolminkertainen aikaisempaan ja muutenkin julkisia kulkee nyt paljon vähemmän kotiinpäin. Jotenkin on selvitty tähän asti, vaikka viikonloppuisin saattaa olla hankalaa vuorotyön takia. Katsellaan ja kaikkeen varmaan tottuu!

  Kyllä sitä varmaan tää haihattelijakin oppii jotain organisoimaan, jotta saa asiat järjestettyä. Nyt vaan pitää ottaa sellaisia asioidenhoitopäiviä, jotta hoitaa kaikki yhdellä kertaa eikä joka päivä jotain :) Eihän tässä nyt sentään missään korvessa asuta ;))

  Lumi taisi kyllä aika hyvin jo sulaa, mutta varmaan sitä tähän talveen mahtuu uudelleenkin. Mä olen kyllä ihan tyytyväinen lumettomaankin talveen, mutta Vilman iloa oli niin hauska katsella :))

  VastaaPoista