Fantastista.

Heis, mites siellä on viikonloppu sujunut?

Me oltiin eilen Hämeessä viettämässä sukulaisen syntymäpäiviä metsän siimeksessä. Oli ruokaa, juomaa, karaokea ja kaikenlaista asiaan kuuluvaa. Ajettiin yöllä 2 aikaan takaisin kotiin ja nyt makeiden unien jälkeen voin todeta, että parasta mitä blogille pystyn tänään antamaan ovat jonkun toisen ottamat valokuvat :D Siitä syystä eksyinkin Fantastic Frankin sivuille ja nappasin sieltä muutaman kuvan mukaani. Ihania, erilaisia tunnelmia näissä huoneissa ja tietysti Frankin persoonalliset stailaukset appelsiineineen.. nam!


Sitten pitäisikin saada itsensä kuosiin, jotta pääsee illalla nauttimaan ystävän seurasta.
Sushille - minnes muuallekaan :)


Leppoisaa sunnuntaita ropinan keskelle!

Ja kiitos tuhannesti ihanista kommenteistanne edelliseen laukku-postaukseen! Arvostan!


3 kommenttia:

 1. Ihanan harmonisia koteja :)
  Tykkään todella paljon kotien vaaleudesta ja siitä, että värikkäät yksityiskohdat tuovat lämpöä ja elämää :)

  Mukavaa sunnuntaita ja nautinnollista hetkeä ystävien ja sushin parissa <3

  VastaaPoista
 2. Tuo sivusto on kyllä täynnä mitä ihanempia koteja ja valokuvia :) Tulee aina kunnon "kodin laitto" fiilis kuvien katselun jälkeen ;) Nams, sushi on vain niin hyvää! Toivottavasti oli ihana ilta <3

  VastaaPoista
 3. Beipe: Noi kodit on niiiin upeita! Jo vaikka siellä ei olis yhtään huonekalua :) Kyllä vaaleat värit on ne parhaat, mutta valitettavasti sitä täydellistä, valkoista lankkulattiaa ei ihan tosta noin vaan voi omaan kotiin saada :/ Jotain muuta sit!

  Kiitos, oli täydellisiä susheja ja seuraa <3

  E: Niin on! Ihastelevia huokauksia vaan kuuluu omasta suusta samalla kun katselee kuvia :) Mä oon vielä yrittänyt hillitä itseäni kaupoilla, kun ei edes asuta vielä siellä uudessa kodissa. Ni en oo sitten juuri mitään sinne ostanutkaan. Mutta muuten voi haaveilla :)

  Sushi oli taivaallista ja seura mitä parhainta, kiitos paljon <3

  VastaaPoista