Uusia blogeja lukulistallani.

Moni on lähiaikoina vihjannut kivoista blogeista postauksissaan ja sama on ollut itsellänikin mielessä jo pitkän aikaa. Toisinaan ei ole ollenkaan aikaa lueskella blogeja ja toisinaan taas innoissaan kahlaan monta uuttakin blogia läpi. Viime aikoina olen yrittänyt etsiä uusia, mielenkiintoisia blogeja ja tässä kolme, joista pidän tosi paljon!


Lilin blogin löysin aikaisemmin syksyllä ja ihastuin heti! Pidän erityisesti lilin mahtavasta huumorintajusta ja tavasta kirjoittaa. Myöskin vaatteet ja tyyli kolahtaa! Täältä löytää lisäksi kivoja ruokavinkkejä ja monenlaista muutakin. Blogi ei ole liiaksi rajoittunut mihinkään tiettyyn aihepiiriin, josta pidän.Tarun blogia olen seurannut vasta muutaman viikon, mutta se nousi heti ensilukemasta omien blogisuosikkieni kärkeen! Ihana tyyli, kaunis koti (joka meidän onneksi vilahtelee usein kuvissa) ja niiiiiin herttainen koko nainen! Tarun blogissa on aina niin rauhallinen tunnelma eikä liikaa yrittämistä vaan aitoja juttuja :) Tämmöisiä blogeja enemmän! ps. Taru myös postailee ihan hurjalla tahdilla!Suloisen Viivin blogi on löydöistäni tuorein. Olen pitänyt eniten videoista ja hiusjutuista. Myös paljon päivänasuja, shoppailuja ja muita vinkkejä. Viivillä on ihanan rauhallinen tyyli ainakin niissä videoissa, joita olen itse tähän mennessä nähnyt :) Kannattaa ehdottomasti katsastaa tämäkin! :)

Muistakin erityisen mukavista blogeista saa vihjata! Itse pidän sellaisista, joissa on paljon hyvälaatuisia kuvia, sopivan pituisia postauksia vaihtelevista, kivoista ja kiinnostavista aiheista (tyttömäisesti shoppailut, tyyli, sisustus, matkat, reseptit kiinnostavat) ja jos on yhtään huumoria tekstin seassa niin heti parempi ;) Ylipäätään aidot ihmiset ja heidän persoonansa kiinnostaa, aina ei tarvitse mennä täydellisesti, blogissa voi kertoa myös huonoista päivistä! Samanlainen elämäntilanne on myös kivaa luettavaa. Itsellä kun ei ole lapsia niin en erityisemmin jaksa niistä vielä lueskella. Poikkeuksiakin löytyy esim. Kalastajan vaimon kirjoituksissa lapset sopivat hyvin sekaan eikä haittaa yhtään :)


8 kommenttia:

 1. Kiitos näistä vinkeistä! Täytyy ehdottomasti tutustua. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkeistä! Tarun blogia minäkin aloin juuri seurata ja pidän kovasti!

  Toiset kaksi olivat ihan uusia tuttavuuksia mutta lukulistalle menevät. Niin kiva löytää uusia mielenkiintoisia blogeja :)

  Isänpäiväsunnuntain terkut sumuisesta :( Brysselistä!
  -P

  VastaaPoista
 3. Iiiiik Cherry!! ♥ Voi että sinua, nyt on kyllä niin otettu olo, että oksat pois ja vähän sitä latvaakin! :))) Kaunis kiitos uskomattoman kauniista sanoistasi ja blogini maininnasta! Ihan tässä vanha tyttöihminen herkistyy ♥ ;) Olet ihana!!

  VastaaPoista
 4. Uusien ja kivojen blogien löytäminen voi joskus olla melko haastavaa. Blogeja kun on niin hirmuiset määrät ja jos etsimällä etsii niin juuri itseä' miellyttävien blogien etsiminen on joskus kuin neulan etsimistä heinäsuovassta. :) Itse olen tykästynyt mm. Suomalaisen Lontoossa asuvan Sandran kirjoittamaan muotiblogiin 5 inch and up. Blogi voi kyllä olla jo sinulle tuttu, sillä sitä taitaa seurata jo yli kymmenentuhatta lukijaa.

  Kiitoksia sinulle myös tästä sinun blogistasi, tämähän yksi suosikeistani. :)

  VastaaPoista
 5. Varpunen: Ole hyvä, kannattaa kurkata. Mä olen ainakin tykännyt tosi paljon :)

  Petra Pauliina: Huomasinkin, että sä olet siellä Tarulla viihtynyt myös :) Ihana tyyppi!

  Mä oon vähän laiska etsimään hyviä blogeja, kun niiden pitäisi suorastaan lennähtää mun eteeni :D Ja nää kyllä lennähtikin en edes muista mistä! Ihanaa oli löytää!

  Kiitos terkuista! Mä olen ollut töissä kaikki päivä/yöt yms, joten en tiedä säästä mitään. Mutta kohta taitaa valjeta...lumi ei taida olla kaukana!

  Taru: Voi ei! Et voi olla noin yllättynyt, sinä ja sun blogihan on aivan ihania!! Siis sanomattakin selvää :) Sopivasti erilaisia juttuja ja jotenkin ihana, että piipahdat kertomassa pienestikin. Ei aina tarvitse kilometripostauksia! Ja jotenkin kuvittelen, että olen saanut jo susta tietyn kuvan sun blogin kautta, vaikka ymmärrän itsekin blogia kirjoittavana, että aikas pieni palanen itsestä tänne tulee kuitenkaan laitettua ;) Joskus vaan jostain ihmisistä tulee tosi hyvät vibat. Arvostan semmosta, että on ihana ja lämmin yrittämättä liikaa miellyttää ketään! Halitukset! <3

  Maarit: Sanos muuta! Olen aika laiska/kiireinen etsimään uusia blogeja ja tykkään tosi paljon näistä löytämistäni. Blogeja on niin hirveästi, että huomaan laittavani enemmän aikaa niihin, joista todella pidän. Sitten kun on vaikka lomalla niin voi lueskella muitakin ja katsella ihan jotain minne ei yleensä eksy.

  Kiitos tuosta blogivinkistä, katsastan sen heti tänään! :) Ainakaan nimi ei nyt heti kuulosta tutulta.

  Ihanaa kuulla Maarit, että tykkäät käydä täällä ja toki olen sen huomannutkin. Olet jättänyt monesti kivoja kommenttaja, kiitos!! Iloista viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 6. Voi Cherryliini!!:) Olipa kiva palata ekan lomanjälkeisen työpäivän (rankan sellaisen, puuh) jälkeen kotiin, kun täältä blogimaailmasta löytyi tällainen juttu!:) Kiitos paljon!<3

  VastaaPoista
 7. Kävinkin jo tutustumassa, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 8. lili: Voi sun blogihan on niin ihana, että ilman muuta ansaitsi paikkansa tämmöisessä pienoisessa blogikehuskelupostauksessa :)) Tosi tosi kiva juttu, jos joku tätä kautta löytäisi blogiisi ja tykkäis siitä yhtä paljon, kuin minäkin! Kiitos itsellesi siis :) <3

  Nirso: Kiva, että tästä oli hyötyä ja tykästyit :) Mulla nuo blogit jäi heti lukulistalle :)

  VastaaPoista