Miun lahjatoiveet.

Tässä niitä omia lahjatoiveitani vielä teille :))
Jotenkin sitä ei tule joulun alla mitään mieleen, mutta muuten kyllä pyörittelee, että tuo olis kiva saada ja tuokin. Kuitenkin sentään jotain muistin, että sain ihan kollaasinkin aikaiseksi!
1. Kirjat kelpaa aina!
Jo viime vuonna listallani oli tuo Lauren Conradin Style-kirja, jota en vieläkään ole lukenut. Sen lisäksi Mariela Sarkiman Make Up Bible kiinnostaa tämmöistä meikkitumpeloa :)
Olen valtavan onnellinen kyllä ihan vaikka lahjakortista Akateemiseen/Suomalaiseenkin ;)

2. Jalustalla parempi!
Pieni jalusta uupuu vielä matkasta. Tahtoisin semmosen hieman rotevamman, jotta kestää järkkärin painoa. Pokkareille en tämmöistä tarvi :) Olisi niin kätevä kantaa mukana, kun ei paina ihan niin paljon, kuin isoveljensä.

3. Lämpöä kaulaan!
Samainen vihertävä huivi on keikkunut ostos/toivelistalla jo muutaman vuoden. Mies on jo kerran käynyt Mulberryn liikkeessä, joten tietää hyvin mistä suunnasta tätä kannattaa metsästää ;)) Viime vuonna oli myöhässä - Mitenkähän tällä kertaa käy?

4. Kuis kuulee?
Oon niin kyllästynyt katselemaan leffoja lentokoneella, kun ei meinaa kuulla mitään. Viime reissuilla jo yritin tiirailla hyviä, mielellään valkoisia kuulokkeita lentoreissuille, mutta vielä ei tärpännyt. Osaako joku vinkata mikä merkki olis hyvä? Nämä olisi kuitenkin toivelistalla. Ehkä ensi lennolla jo pysyisin kärryillä leffassa ;)

5. Lisää piikkejä!
Oon niin koukussa piikkimattoon, mutta niskatuki uupuu! Olis aika ihana, jos tuonne niskan/pään seudullekin saisi vähän tukea ja rentouttavia piikkejä. Myydäänköhän näitä niskaosia erikseen, kun matto jo löytyy?

6. Valoa ja action!
Valokuvaukseen liittyen tarvisin vaikka ja mitä, mutta en usko, että mulle kukaan uutta linssiä ostaa. Sen sijaan pienestä kuvausteltasta voisi olla iloa vaikka korukuvauksessa. Tosin valkoisella pohjalla.
(Kuva on vain suuntaa antava)

7. Tuoksu hyvälle!
En ole kovin montaa hyvää hajuvettä elämäni aikana löytänyt. Taidan olla aika vaativa niissäkin, kun pitäisi olla sopivan herkkää, mutta ei kuitenkaan mitään liian vaniljaa tai liian karkkimaista, mutta ei mitään liian tyrmäävän naisellistakaan. Hääpäivän hajuvettä ostaessani törmäsin näihin Nina Riccin omenannäköisiin hajuvesiin, joista pidin tosi paljon. Yksi Riccin hajuvesi löytyy jo kotoa, joten tämä olisi varma valinta :)


EDIT// Nyt kun viimein muistin niin olishan se ihana saada myös herkullista suklaata, kun olen sitä niin monesti muille ostanut, mutta en koskaan itselleni. Siis esim. Chjokosta tai Kaakaopuusta ;)Aijai, alkaa ihan jännittää, että saanko näistä jotain ;)


7 kommenttia:

 1. Hihh, itsekkin jännittää ostaako poikaystävä listaltani jotain... Vai jotain ihan muuta :)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen Beyerdynamicin kuulokkeita. Meillä on kyseiset kuulokkeet ja olemme olleet niihin todella tyytyväisiä. Ääni on laadukas ja kirkas.. niillä on todella hyvä kuunnella musiikkia tai elokuvaääniä.

  Kuulokkeiden hinnat vaihtelevat paljon, mutta meidän kuulokkseet olivat vielä järkevän hintaiset... muistaakseni 150 euroa.

  Aivan ihania joululahjatoiveita... toivottavasto toiveesi toteutuu <3

  VastaaPoista
 3. Melkein samoilla linjoilla mennään toiveiden suhteen :) Täällä kirjat vain koskevat ruokaa, ja kamera puolella on se objektiivi ja photoshop :) ystävä tuota kuvaustelttaa vinkkasikin hetki sitten, ja sen kyllä voisin lisätä omiin toiveisiini :)

  Kuulokkeiden osalta voisin hehkuttaa omiani, eli vuosi sitten kotiutin Marc by Marc Jacobsin headphonesit. Äänentoisot on loistava, ja ulkonäkö on ainakin omaan silmään hauska. Ja tällähetkellä ainakin pinkit ovat hyvinkin huokeaan hintaan net-a-porterissa ;)

  http://www.net-a-porter.com/product/98513

  Toivotaan että Joulupukki löytää oikeat shoppailupaikat, ja on ajoissa liikkeellä ;)

  VastaaPoista
 4. E: On vähän semmonen pikkulapsiolo, kun miettii, että saa ehkä lahjoja :D Pitäs varmaan ehtiä itsekin sinne ostoksille..

  Beipe: Kiitos vinkistä! Olen vähän uuno näissä jutuissa, mutta sopiiko kaikki kuulokkeet niin kotiin kuin lentokoneeseenkin? Sehän olis näppärää. Juuri tuommoisia terävä-äänisiä kaipailen, jotka sulkisi muut äänet pois.

  :) Toivotaan, hih!!

  Pipa: Ai kun kiva! No kyllä mäkin toivoisin objektiivia, mutta taitaa mennä budjetista reippaasti yli ;) Olisi kyllä vuoden sisään niin mukava saada joku zoomi, kun ei tuo makrokaan nyt ihan kaikkeen taivu.

  Kiitos kuulokevinkistä! Katsotaan riittääkö aika vai onko miehellä jo joku ajatus lahjasta :) Lähinnä siis miestä varten koko kollaasi ;) Olipa kyllä huokea hinta todella ja hauskat :D!

  Hih, niimpä! No, paljastui sieltä paketista mitä vaan niin varmasti olen iloinen :))

  Jännitellään vielä hetki ;)

  VastaaPoista
 5. Hmm.. Muistaakseni lentokoneessa taitaa olla pieni reikäinen tuo kuulokkeiden kohta ja meillä kotona on iso reikäinen tuossa kotiteatterissa. Ei taida siis sopia? Suosittelemani kuulokkeet voivat myös olla liian massiivisen oloiset lentokoneeseen, mutta näissä on ehdottomasti kirkkain ja laadukkain ääni mihin olen törmännyt.

  Kuulokkeiden ostamisessa kannattaa olla tarkkana. Niistä kannattaa lukea netistä ja niitä kannattaa myös ehdottomasti kokeilla. Kerran kun panostaa kuulokkeisiin niin niillä pärjää todella kauan :)

  Kaikki "trendi" kuulokkeet eivät yleensä ole sieltä paremmasta päästä ja kannattaa suosia oikeita merkkejä. Esimerkiksi jos laadukas merkki tekee laadukkaita vaatteita niin se ei tarkoita, että samainen merkki tekee myös laadukkaita kuulokkeita ;)

  Suosittelen vertailemaan ja kokeilemaan erilaisa kuulokkeita, jotta osaat paremmin verrata kuulokkeiden laatua. Voit nimittäin yllättyä aika paljon :)

  VastaaPoista
 6. Juu-u... voisi olla myös mun toivelista! :) Etenkin tuo jalusta on aika korkealla toivelistalla juuri nyt.

  Hajuveden tarvitsen myöskin, olen kallistumassa D&G Rose The One tai Guccin Floran puoleen.

  Suklaat meinaan hankkia lentokentältä, onkohan joku rajoitus, kuinka paljon belgialaista suklaata saa tuoda Suomeen... ;)

  VastaaPoista
 7. Beipe: Niin aivan. Ehkä sitä kannattaa sitten kysellä sieltä myyjältä niin tulee varmistus. Kotiin en tarvi noita kuulokkeita vaan ainoastaan lentokoneeseen. Aika harvoinhan niitä tulee sitten käytettyä, mutta ovat sitäkin kivemmat sitten, kun ovat olemassa :) Tuli lennettyä niin monta pitkää lentoa tuossa parin vuoden sisään, että olis ollut mukavaa olla hyvät kuulokkeet :)

  Täytyypä tutustua siis tarkemmin, kiitos avusta :)

  Petra Pauliina: Hih, saapas nähdä mitä sitä sitten lopulta saa vai onkohan ne ihan ylläreitä :)
  En mä usko, että siihen on rajoituksia kuinka paljon suklaata saa tuoda ;)) Tuo tänne vaan kaikki mitä irti lähtee :D

  VastaaPoista