Ifolorkisan loppuhuipennus.

Nyt se on tehty...voi hallelujaa :D
Niin, puhun siis edelleen siitä Ifolor-kirjasta!
Aloitin sen tosiaan eilen ja tänään jatkoin heti aamusta. Voin kertoa, että ei se nyt ihan parissa tunnissa valmistunut, kun tuossa kymmenen aikaan taisin sen lopettaa! heh. Mutta en luovuttanut! Mieskin oli ihana, kun teki hernekeittoa ja lättyjä sekä käytti koiran ulkona. Sain sentään jotain ruokaa välissä :D

Kauheasta kiireestä huolimatta sitä oli kyllä tosi kiva tehdä. Kuvia voi pyöritellä miten tahtoo ja taustaan saa eloa väreillä ja koukeroilla. Itselleni ei jäänyt aikaa tutustua käyttöohjeisiin, joten annoin mennä vaan ihan mitä mieleen tuli ja tykkään muutenkin aika perus valkoisesta! Vaikeinta oli ehkä tekstien kirjoittaminen.. olen niin huono noissa kuvateksteissä! Äh! Mutta sinne meni ja nyt on varmaan jännetupen tulehdus. Hiirikin sammu kesken kaiken ja kone meinasi kaatua. :))
Joku saattaa nyt ajatella, ettei mulla ole elämää tai miksi otin tän niin tosissaan. Mut älkää hätäilkö, tää oli vaan niin hauska kilpailu ja en oo mikään luovuttajatyyppi mitä valokuviin tulee ;) Sainpahan kivan kirjan, jos ei muuta!

Tästä eteenpäin taas tiedossa ihan toisenlaisia postauksia!

Toivottavasti kaikilla oli superkiva viikonloppu :)

Mä taidan punkee itteni nyt miehen kainaloon sohvalle, heippa!

3 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! :) Ja voin kyllä kuvitella, että tuon kanssa on vierähtänyt tunti jos toinenkin. Tuo työ oli varmasti kuitenkin kaiken arvoista! Pidän toki peukkuja sulle, että voittaisit vielä tossa kisassa. :)

  Tein meille hääkuvista Eirikuvan ohjelmalla kirjan ja pähkäilin kuvien järjestelyä usean illan ajan (niin että mies meinasi jo hermostua). (enkä edes lisännyt mitään tekstejä mukaan, vaan kuvia pelkästään siinä järjestyksessä, kun jutut tehtiin).
  Kiva muisto tuollainen kirja on joka tapauksessa ja noin on helppo näyttää kuvia vaikka kyläileville sukulaisillekin.

  VastaaPoista
 2. Aivan IHANIA kuvia!! Peukut pystyyn multaki, että sulle tulis voitto. :) Itse olin myös kisassa mukana ja koska mulla ei ollut mitään sopivaa valmista tarinaa plakkarissa, niin sävelsin itse tarinan ja kuvasin ikivanhalla kameralla huonoissa olosuhteissa mutta tänään vihdoin sain kirjan valmiiksi. Meni yhteenlaskuttena varmasti yli vuorokausi :P Sulla on niin laadukkaat ja monipuoliset kuvat, että voitto ois paikallaan :)

  Itsekin varmasti käytän jatkossakin kuvakirjoja. Täydellinen keksintö esim. tärkeiden juhlien ja matkojen tallentamiseen. :)

  VastaaPoista
 3. fairy tale: Ei mua se haittaa oikeastaan yhtään, että tuohon meni todella paljon aikaan, vaan se, että se piti tehdä kiireessä. Mä oon niin perfektionisti, etteihän mitään voi tehdä, jos on liian kiire ;)) Mutta hauskaa oli ja pian tulee kirja kotiin postissa. Mahtavaa! Kiitos, olet ihana <3

  Olen ihan varma, että teidän kirjasta tuli upea! Jos tuohon panostaa niin varmasti saa itselleen kivan muiston. Ja totta, sitä voi sitten näytellä helposti vieraille, kun mukaan on valinnut vain ne parhaat ja muistorikkaimmat kuvat :)

  Jenny: Tuli kyllä vähän Balille ikävä tuota tehdessä! Harmitti, että se piti niin kiireessä vääntää, mutta minkäs sille voi, kun on ollut nyt paljon menoja. Tuleepahan ainakin kiva kirja kotiin, kun sai kerrankin jotkut kuvat järjestykseen koneen syövereistä!! :)
  Teitkö vielä tänään kirjaa? Minulle sanottiin, että kisa loppui jo eilen? No, oli miten oli, pidetään peukkuja!! :) Uskon, että tässä haettiin sitä tarinaa nimenomaan, joten varmasti olet vahvoilla!! :)

  VastaaPoista