Friday.

Perjantai-ilta..koti siivottu..Vilman kanssa leikitty..viiniä kaadettu..mies jossain omilla teillään..minä, sohva ja Sinkkuelämää-leffa - parasta!!


 Aurinkoista viikonloppua!7 kommenttia:

 1. Mulla on toi Sinkkuelämää 1 digiboksilla, kun meillä pari vuotta sitten näkyi hetken aikaa Canalin kanavat ja ehdin tallentaa sen. Ei ole pitkään aikaan tullut katsottua mutta yhteen aikaan katsoin sitä jatkuvasti :D. On siellä myös muutama muu leffa joita on tullut katsottua suht useasti. Pitäis vaan saada noi leffat joskus sieltä boksita poiskin.

  VastaaPoista
 2. Huomenta! (mummo mikä mummo, tähän aikaan hereillä viikonloppuna...)

  No nyt täytyy todeta, että sulla on ollut ihan täydellinen perjantai-illan ohjelma!! :D
  Taidan ottaa tuon tämän päivän "to do" -listalle, jonka muita kohtia ovat mm. pitkä kävely, sushin teko, kodin sisustuksen suunnittelu (mistä riittävän suuret kehykset Aamiainen tiffanylla - Audrey Hepburnille..) ja hmmm....gradun kirjoittaminen (jotta valmistuisin ja voisin toivoa lahjaksi järkkärin...).
  Ihanaa viikonloppua sinne! :)

  Terv. Vakkari

  Ps. Kumpi on suosikkisi kahdesta Sinkkuelämää-leffasta? Kallistun ehkä kakkoseen, se Carrien ja Mr Bigin koti on niin kaunis, ja muutenkin ne värit ja tunnelma on jotenkin iloisemmat, koska noita leffoja ja jaksoja katsellessa ainakaan minä en hae niinkään draamaa vaan hyvää mieltä ja lievitystä New York -kaipuuseen!

  VastaaPoista
 3. Hehheh, Charlotten pienet reissu-suihkut.. :D Ja ah, koko Sinkkis-leffa! Nyt rupes kyllä tekeen itelläkin mieli hypätä naisnelikon mukaan siihen ekaan elokuvaan. :)

  VastaaPoista
 4. Oi kuulostipa hyvältä iltasi! Sinkkuelämää sarjat ja leffa on jotain sellaista, jota voisin itsekin katsoa uudestaan yhä uudelleen :)

  Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihana ilta ;) Minä ainakin nautin myös niistä omista hetkistä, kun rakas on poissa :D

  VastaaPoista
 6. Hipoo täydellisyyttä, Cherry! ;) Ihanaa ♥

  VastaaPoista
 7. I'm Lacking: Mut se on just kivaa, kun voi sitten katsoa pitkän ajan päästä uudelleen ja uudelleen. Olin nähnyt tuon ekan leffan sillon vuosia sitten, joten en oikeastaan muistanut siitä mitään :) Nyt pitäisi varmaan ostaa se kakkonenkin..
  Se on kyllä mukava, jos saa Canalilta napattua ilmaiseksi ja katsella sitten myöhemmin :)

  Vakkari: Heh, mutta ihan ihmisten aikaanhan sitä on oltu hereillä ;D
  Oli kyllä kieltämättä ihan täydellistä ohjelmaa! Miten se oma seura onkin joskus parasta :D Ja Vilman tietysti! Toisaalta oli mahtavaa, että lauantaina oli sitten enempi sosiaalista.

  Ooooh, voisin lainata sun listalta kans sushit, sisustukset ja itseasiassa tuon Hepburnin leffan, jota en VIELÄKÄÄN ole nähnyt! Kauhea aukko sivistyksessä ;) Toivottavasti gradu edistyy tasaista tahtia ;)) Pidän peukut pystyssä!

  Tiedätkö, en yhtään muistanut, että mitä tossa leffassa tapahtuu (no hääjutut joo muistin) ja nyt en sitten muista mitä siinä toisessa tapahtuu. Joten hmm.. ehkä mun pitäisi katsoa se toinen perään ja sitten kertoa kumpi oli mun mielestä kivempi :) Voisin kallistua kakkososan puoleen, jos se on yhtään iloisempi. Tuon ekan kanssa itkin silmät päästäni ;)

  Ihanaa viikoa alkua ja tosi kiva, kun kävit taas moikkaamassa! <3

  Mabn: Heh :D Se on niin hauska!! Kuten kaikki noista kyllä. Niin hyvän mielen leffoja ja sarja. Pitäisi ehkä katsoo niitä alkujaksoja joskus.. voi olla vähän erinäköistä meininkiä :)

  Sofiina: Sanopa muuta! Miten niitä aina vaan jaksaa katsella. Varmaan se huumori, iloiset jutut ja hauskat asut!

  Kiitos, iloista viikon alkua :)

  E: Oli kyllä kieltämättä mukavaa! :) Niimpä, ymmärrät siis mitä tarkoitin! Olen kyllä aina ollut varsinainen erakko ja viihdyn ehkä parhaiten yksin. Toisten seurassa ei ole kyllä mitään ikävää, mutta voi vitsi miten kiva välillä vaan möllöttää yksin kotona :D

  Taru: Hih, melkein ;) Iloista viikon alkua ihana Taru! <3

  VastaaPoista