Ei ainakaan pienimuotoista.

Löysin tän netissä surffaillessani.. Oivoi, miten amerikkalaista :DVuoden omia häitä suunnitelleena en varmaan olisi tiennyt tuossa tilanteessa, että miten päin olla.. Toivottavasti nainen ei alunperin halunnut ainakaan mitään lähipiiri-häitä! :D
Hmm.. no ehkä ne oli keskustellut tästä aiheesta jo kotona.

Hauskaa torstaita! Mulla alko vapaat, jipii!!


10 kommenttia:

 1. ihan kamala :D voin kuvitella miltä tosta tytöstä tuntuu kun mua itkettää pelkkä video!!!

  en kyllä ehkä itte tykkäis tommosesta yllätyksestä vaikka yllätyksistä tykkäänkin :D

  VastaaPoista
 2. No huh huh. Ihan onnelliselta tuo nainen onneksi näytti eli ilmeisesti yllätys oli mieluinen. :D Itse olisin kyllä suuttunut, jos oma mies olisi tuolla lailla tempaissut. Hän kun tietää, miten paljon tykkään suunnitella kaikkea. Etenkin häitä. :)

  VastaaPoista
 3. Ohhoh:DD No en olis mäkään tienny miten olla:DD Tää oli aika hauska:DD

  VastaaPoista
 4. Noni. Jos en saa tällaista laulu-ja tanssiesityksillä höystettyä kosintaa niin en varmasti sano "kyllä"! :D

  Häihin olen jo valinnut Orphei Drängar-mieskuoron (niinkuin Victorian ja Danielin hääkonsertissa, tai ne laulavat lapset!!) ja sen esityksen, joka oli Love Actually-leffassa :D

  VastaaPoista
 5. Jäin sanattomaksi.. :DD No, ehkä meitä on moneen junaan! Mutta miksi kukaan ei edes sulkenut tuon naisen hääpukua?!

  Häistä tulikin mieleen.. onko hääblogisi puolelle luvassa vielä juttuja? Silloin kun sen löysin, luin kaikki postaukset kahdessa päivässä läpi! Erityisesti ihastuin todella kauniisiin kuviin. Tykkäsin todella paljon! Voi olla, että pientä kuumetta ilmassa täälläkin ;))

  VastaaPoista
 6. Vaikka aina olen vannonut, että naimisiin en mene, niin kyllä sanoisin heti "tahdon", mikäli näin uskomaton tapahtuma järjestettäisiin vuokseni. ;)

  VastaaPoista
 7. Ihan mieletön, piti katsoa loppuun asti :)

  VastaaPoista
 8. Ihanan amerikkalaista ja överiä. Mä olisin ihan haltioissani tuollaisesta. Me halutaan isot häät paikassa, missä ei ole a-oikeuksia. Sellaista kun ei ole, me ei saada häitä järkättyä. Eli mulle yllärihäät sopis ihan todella hyvin. Muuten ihana toi parikin, niillä ei varmana tule olemaan tylsää. Oli pakko kattoo pätkä loppuun asti. Kiitti kun jaoit sen täällä.

  VastaaPoista
 9. Pahoittelut, että kommentteihin vastaaminen otti näin kauan :)

  Minna: Hehhee, meitä on onneksi moneen junaan :D Toisaalta tuo oli ihan älyttömän romanttista, kun miettii, että joku näkisi sinun takia tuollaisen vaivan! Mutta toisaalta olen iloinen, että omassa kosintatilaisuudessani oli tasan kaksi ihmistä paikalla ;)

  Varpunen: Niin mistäs sitä tietää, vaikka se olisi aina halunnut isoja häitä ja näyttävää kosintaa. Eikös mies sanonutkin videolla jotain, että " no tässä nyt olisi sinulle ainakin isot häät.."?
  Onneksi oma miehesi varmasti tuntee sinut ;)) Häiden suunnittelua en kyllä olisi itsekään halunnut jättää väliin!

  Mona: Eikö :D Ihania ilmeitä tuolla naisella ainakin :D Aavistuksen taisi yllättyä... heh.

  Petra Pauliina: Kannattaa vähän vilauttaa poikaystävälle sitten kun olis itse niinkun valmis kosintaan ;DD Jotain tällaista niinkun VÄHINTÄÄN :D

  Sulla on kyllä ihana mahtavat ideat!! :D Kai mä saan kutsun, jos olen oikein kiltisti. Toi kuoro on pakko nähdä livenä :DD

  Anonyymi: Nimenomaan.. onneksi ei olla kaikki samanlaisia ja toiset voi mennä kihloihin/naimisiin noin ja toiset sitten hieman pienemmissä piireissä ;)
  Mäkin ihmettelin miksi niillä oli kokoajan niin kauhea kiire. Siksi ettei se nainen ehtisi sanoa "ei" vai? :D

  Hääblogi on hieman tainnut jäädä :// Mutta on kyllä tarkoitus vielä pari kertaa kirjoittaa. Ainakin joku Bali-juttu minkä lupasin ja jotain muuta pientä. On vaan ollut kiva panostaa yhdeen blogiin kerrallaan. Koitan varmaan vuoden loppuun mennessä sulkea sen hääblogin, kun se elämä alkaa sitten olla takanapäin ja uudet jutut edessä :)

  Tosi ihanaa, että olet viihtynyt niin siellä kun täälläkin ja lukenut noin innolla postaukset!! <3 Ja mitä mitä, onko sinulla häät tulossa??!!

  VastaaPoista
 10. RagDoll: Sanos muuta! Saattaisi mies itkeä pari kyyneltä, jos vastaus olisi "ei" kaiken tuon jälkeen!! Ainakin tuo mies todella halusi naimisiin...

  Belle & Sebastian: Mä olin kans ekalla katsomiskerralla ihan haavi auki ja tuijotin vaan kun jokapuolelta tuli lisää jotain tanssijoita ja tulituksia, huh. Millasta se on ollut tuolla paikan päällä :))

  Linda: Amerikkalaiset on toisaalta niin mahtavia, kun ne eläytyy, vaikka välillä joku meneekin suomalaiseen makuun hieman yli. Eilen olin konsertissa ja ystäväni valitti, kun suomalaiset on aina niin jäykästi. Ja tottahan se on.. välillä voisi vähän revitellä ;)

  Ompa harmi, kun ette ole löytäneet juhlapaikkaa. Toivottavasti tulisi pian eteen. Luulisi, että niitäkin paikkoja on jossain? :/ Useimmathan haluavat viedä omat juomat.. mekin oltais haluttu, mutta taivuttiin nyt tän kerran ;)

  Olet kyllä oikeassa, että tuolla parilla ei varmasti tule tylsää! Onhan se ihan mieletöntä ajatella, että joku on nähnyt tuon kaiken vaivan sinun takia! Ei tarvi olla noinkaan suurta, kun itse olen ainakin tosi liikuttunut, että siis mitä, mun takia järkätty tämmöstä. Ajatellaan nyt vaikka polttareita tms. :)
  Tosi kiva, kun jätit kommentin, iloista viikonloppua!

  VastaaPoista