Viikonloppu pajalla.

No hupsan, sinne meni ihana viikonloppu!
Olen istunut kolme päivää putkeen työhuoneella jamittamassa Groove FM:n tahtiin. Se on muuten ihan paras rentoilukanava ja sieltä tulee niin täydellistä musaa just tuommosen puuhastelun ohessa. Laulan siis samalla, kun väkerrän helmikoruja ;)

Mies on ollut hoitamassa siskon koiraa ja minä työhuoneella sekä muissa riennoissa, joten vähän on heikoille tapaamiset jääneet viime aikoina. Jotenkuten vielä tunnistetaan toisemme kuitenkin. Lupasinkin, että huomenna pidetään yhteinen vapaapäivä ja jätän helmet yhdeksi päiväksi, hih.

Välillä täytyy venytellä jäseniä ja kurkkia ikkunoista!
Sitten sade vielä kruunasi kaiken ihanan ja ropisi ikkunaan. Hei mitä muuta sitä vois kaivata?Mun piti oikeesti yrittää ottaa jotain asukuvia, mutta mitä tapahtuu, kun mukana on vaan makrolinssi. No jotain tällasta asukuvaa sitten tuli :D

ps. kampaajalla lähti 15 cm hiuksista.. ai että, nyt kiiltää ja on paljon paremmat!Sitten tuli taas aurinko, sininen taivas ja punaiset brandy-mukit!!
No nuo viimeiset nautittiin kyllä ystävän syntymäpäivillä - en helmitehtailun lomassa, vaikka ties miten hyvin sen jälkeen luistaisi.

Onnea vielä ihana ystäväiseni!! Ensi vuonna sitten räjähtää se maaginen kolmekymmentä..
Muun muassa tällaisia koruja valmistui viikonloppuna.
Tule hakemaan omasi Cherry Bijousin sivulta Facebookista! Myöhemmin esittelen jäljelle jääneet täällä paremmin :)


Iloista viikon alkua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Nyt on liitytty facebookissa ja voi että kuinka kauniita koruja <3 Voisin ottaa kaikki :D Mut varsinkin tämä yksi koru jäi mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Elisabete: Jipii! Tosi mahtava kuulla, että liityit, kiitos :) Kerro, jos haluat kotiuttaa jonkun. Myös muuten vaan voi toki käydä pyörimässä :))

  VastaaPoista
 3. Aivan uskomattoman upeita koruja! Itsekin joskus yritin tuollaisia näpertää,mutta ei niistä yhtään mitään tullut :) Minkäläista nauhaat/lankaa/ketjua käytät tuolla helmien sisällä? :) Itselläni ne jotenkin venyivät,näytti ihan lörtöiltä :)

  Elina

  VastaaPoista
 4. Elina: Voi kiitos, ihana kuulla, että pidät :)
  Koruharrastus vie kyllä mennessään... ja vie kyllä vapaa-ajankin :D Pitää ihan pinnistellä, että pysyisi pois työhuoneelta!

  Koruissa käytän tällä hetkellä 49-säikeistä vaijeria. Sitä saa ihan näistä normihelmikaupoista suomesta :) Siihen asti käytän tuota, kunnes kuulen paremmasta ;) Onhan tuo millitarkkaa työtä, ettei korusta tule liian löysä/liian kireä. Välillä pitää vaan ottaa uusiksi, jos on huono päivä, mutta yleensä ei pitäisi olla vaikeuksia. Tekemällä oppii, älä luovuta vielä :)

  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista