Vaihtelua elämään.

Kuten olen kertonut niin olen aivan mahdoton haaveilemaan ja suunnittelemaan asioita. Päässä pyörii kokoajan useampia pikku-projekteja, joista osa toteutuu ja osa ei. Pääasia on, että elämä ei ole tylsää, mutta taika piileekin siinä, että tylsän jokainen voikin itse määritellä eri tavoilla. Toiselle tylsää on se, jos nyhjää vain kotona kaiket päivät ja toinen ei tykkää ollenkaan, jos on kokoajan jotain menoa.

Tavallaan nautin ihan hirveästi siitä, että sain menneen vuoden järjestää meidän häitä, mutta toisaalta olen hirveän iloinen myös siitä, että kaikki se ruljanssi on nyt ohi. Häiden jälkeen uusia ideoita alkoikin sitten putkahdella asunnon hankkimisesta uusiin harrastuksiin. Miten sitä kaipaakin kokoajan jotain mitä suunnitella ja jotain minkä kautta ilmaista itseään. Tällainen minä olen ja tulipahan sekin nyt sitten selväksi :)

Yksi pitkäaikainen haaveeni toteutui tänä syksynä ainakin osittain. Olen nimittäin vuosia ja taas vuosia haaveillut omasta ateljeesta, jossa voisin piirrellä tai tehdä koruja..mitä nyt milloinkin.
Ihan sentään ateljeesta ei voida tässä yhteydessä puhua, mutta sen sijaan sain oman työhuoneen vuokrattua! Se on pieni kuin mikä, mutta just passeli minulle. Olen nauttinut ihan valtavasti ajatuksesta, että: "olen tässä bussissa nyt matkalla omalle työhuoneelleni".
Työhuone on minulla vain muutaman kuukauden, mutta sitäkin iloisempi siitä olen!

Että tosiaan, niitä koruja tulossa varmasti syksyn mittaan :)

Katsotaan sitten tuon ajan jälkeen, että mikä projekti vetää eniten puoleensa...


7 kommenttia:

 1. Onnea ihanalle, uudesta työhuoneesta!
  Tuohan on aivan mahtava juttu!
  Varmasti niitä ideoita putkahtelee vielä runsaasti lisää, kun tuolla "pajalla" askartelee. =)

  Siskollani on omassa kodissaan ylimääräinen huone, joka on hänen askarteluhuoneensa. Koska hän oli ennen askartelutarvikeliikkeessä töissä, sieltä löytyy kaikkea ihanaa maan ja taivaan väliltä. Kävin siellä viime viikonloppuna ja iski ihan kamala näpertämiskuume! Löysin jostain vanhat miesten farkut, jotka joskus kloriitilla vaalensimme erästä projektia varten ja ompelin niistä itselleni meikkipussin. =D
  Elämän pieniä iloja.

  Tulen sun pajalle askartelemaan. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana juttu! Kyllä se työhuone voittaa aina ruokapöydän kulman:)Minulla on projektina kaikkien kaappiin keräntyneiden kankaiden ja nauhojen ja nappien, helmien ja lankojen "tuhoaminen" eli yritän tehdä niistä jotakin järkevää vaikka aika vaikealta hommalta tuntuu tässä vaiheessa:DDD Mutta kyllä ain apitää joku projekti olla työn alla;)

  VastaaPoista
 3. Oi, onpas tosi ihana juttu! Itsekin unelmoisin omasta erityisestä paikasta, missä voisi juuri askarrella tai tehdä koruja. :)

  VastaaPoista
 4. Sama minulla, jotain on aina suunnittelun alla :D Mitähän ihanaa saat aikaan työhuoneellasi, innolla odotan!

  VastaaPoista
 5. Mahtava juttu, onnea! Meillä on kotosalla ylimääräinen huone
  (= romuhuone) josta on tarkoitus tehdä työhuone kun saadaan tyhjennettyä laatikoista. Ajatuksena olisi, että voisin myös tehdä omia pikku projekteja siellä, koruinnostus on pikkuhiljaa palannut tässä syksyllä ja marraskuussa on tiedossa tosi kiva hopeakoru- kurssi. Korurikasta syksyä! :)

  VastaaPoista
 6. RagDoll: Voi kiitos muru <3 Olin kyllä ihan into piukeena, kun tuo varmistui :)) Vielä kun ehtis sinne vähän useammin niin olis ihan täydellistä! Jotenkin noi muut työt haittaa tota vapaa-ajan viettoa ;)

  Voi apua voin vaan kuvitella miltä se sun siskon huone näyttää! Varmaan ihan tavarataivas :) Siellä sit varmaan taiteilette joulukortitkin valmiiks? Hihii, meikkipussista tuli varmaan tosi söpö ;)
  Olispa kiva olla sun kanssa työhuonekavereita!! Harmikseni täytyy todeta, että tohon huoneeseen ei kyllä toista pöytää mahtuis :D Ehkä me vuokrataan kimpassa sit oma, kun joudun tuosta luopuun ;)

  Lilly: Hih, no niin voittaa!! Voi levittää työkalut ja helmet just niinkun tykkää eikä oo kukaan sanomassa ;)

  Sun projekti kuulostaa tosi kivalta!! :D Niistähän saa vaikka mitä taiteiluja tehtyä, uskoisin! Se on ihanaa rentoutumista, kun voi näpräillä ja puuhailla tommosten omien projektien parissa!

  Elle-Marie: Kannattaa pitää silmät ja korvat auki, jos sattuisi sullekin tulemaan eteen semmonen, tai sit vaan muutto isompaan ja joku huone pajaksi ;)

  Anskuliini: Heh, niin pitää ollakin :D Naurattaa vaan välillä, kun on niin monta projektia mielessä, että vähemmästäkin tajuaa, ettei niitä kaikkia elämän aikana ehdi :D

  Helmeilyt on lähtenyt pikkuhiljaa käyntiin. Piti vähän aikaa puhallella pölyjä ja harjotella, että mites tää nyt menikään, mut äkkiä se siitä taas :)

  lora: Voi kiitti, pientähän tämä, mutta isoa mulle ;)
  Romuhuonehan on ihan mahtava tilaisuus! Se vasta kiva oliskin, jos noin lähellä, eli kotona olisi oma taiteiluhuone :) Tähän meidän 40 neliöön ei oikein taida mahtua...heh. Saako kysyä mitä kautta menet kurssille? Itse kävin viime talvena, se tais olla aikuisopisto tms. Loppu vaan lyhyeen!
  Korurikasta syksyä sinullekin!! :)

  VastaaPoista
 7. Kävin viime syksynä Espoon työväenopiston Luodaan hopeasta korukurssin jota veti Anna Heino (http://www.annaheino.fi/). Kyseinen kurssi oli kerran viikossa ja kesti maaliskuun puolelle joten aikaa oli mukavasti tehdä kaikennäköistä. Viimeisellä kerralla syksyllä ja keväällä olimme Annan työhuoneella.

  Tänä vuonna ei kyseistä kurssia näyttänyt olevan tarjolla mutta onneksi marraskuussa on kahden viikon lopun pituinen vastaava kurssi :) Suosittelen Annan kursseja, todella mukava ja symppis tyyppi.

  VastaaPoista