Spartoo.fi

Kuten joku saattaa muistaa oli minun syksyn ostoslistallani mustat kumisaappaat. Tuossa jo vähän aikaisemmin vilauttelinkin, että sellaiset on saattanut löytyä ja nyt viimein sain postauksen aikaiseksi. Jo ennestään kotoa löytyvät valkoiset Tretornit ovat myös kivat, mutta välillä valkoinen väri on vähän turhankin näkyvä ja onhan niissä jo naarmu jos toinenkin.


Tässä siis kotiuttamani Cavaliere Noir Blackit, jotka hankin SPARTOO.FI-sivustolta.

Olen tilannut kyseisestä firmasta nyt muutaman kerran kenkiä ja mielipiteeni sen helppoudesta on vähän ristiriitaiset. Sanotaanko niin, että jos olisin vakkaristi päivätyössä jossain samassa paikassa niin tuo lähettipalvelu voisi toimia hirmu hyvin. Mutta kun olen vuorotyössä, milloin työhuoneella, milloin yötöissä, milloin nukkumassa enkä herää edes ovikelloon niin lähetit eivät ole saaneet ihan joka kerta kiinni ;) Se on tietysti vähän tyhmää niiden ja munkin kannalta. Vielä kun olen unohtanut mainita puhelinnumeroni ja ovikoodimme niin ei ole hirveästi asiaa auttanut...humdidum.

Joskus helpoistakin asioista vaan tulee kauhean vaikeita :D Mutta ensi kerralla mietin tarkemmin milloin kengät tilaan ja seuraan koodin kautta milloin ne ovat mahdollisesti oveni takana, jos eivät UPS:lla jo menettäneet lopullisesti hermojaan.

Joka tapauksessa nuo saappaat on kyllä aika ihanat! Vähän sellaiset ratsastussaappaiden näköiset ja muotoiset, kiiltävät ja mustat, kuten toiveissa oli. Vielä en ole niitä ulos laittanut jalkaan ja siksi raaskin nostaa ne ruokapöydälle kuvattavaksi. Mutta eiköhän niitä syksyn sateita tässä vielä edessä ole..

Fergie Blackit sain kotiin hieman myöhemmin etsiessäni syksyksi mustia nilkkureita. Ne eivät ole aivan täydelliset, mutta niin lähellä etsimääni, että saivat jäädä. Korko on juuri sopiva (tai siis maksimaalinen 4cm) ja popot ovat todella mukavat jalassa. Mustien nilkkureiden tarve olikin niin hirmuinen, että nuo ovat saapumisensa jälkeen olleet jalassa kuusi päivää viikosta.

Vielä olisi sitten mustien nahkasaappaiden etsintä edessä. Olen niitä jo paljon katsellutkin, mutta projekti jatkunee. Uskon, että mustia pitkävartisia tähän kaupunkiin kuitenkin mahtuu.

3 kommenttia:

 1. Ehkä cooleimmat saappaat ever!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat saappaat, olen itsekin katsellut samoja. Vastasiko sun mielestä koko hyvin todellista kokoa?

  VastaaPoista
 3. Alma: Eikö :)) Ihanaa, kun näitä nettikauppoja löytyy jo useampi eikä saappaidenkaan perässä tarvi juosta kaupungilla! Vielä kun lähetin kanssa oltais samaan aikaan meidän kotiovella :)

  Anonyymi: Kannattaa tilata, vaikuttivat tosi kivoilta! Tilasin tosin ensin koon 40 ja oli siinä ja siinä olisinko pitänyt sen. Ajattelin, että haluan kumppareihin kuitenkin villasukat, joten tilasin uudelleen normaalikokoni 41. Joten kyllä oli mun mielestä normaalikoko :) Spartoon sivuilla taitaa usein lukeakin vähän vinkkiä siitä mikä koko kannattaa tilata. Näiden kohdalla luki, että tilaa normikoko. En heti uskonut ;)

  VastaaPoista