Ring Ring.

Viimeinkin se päivä koitti!

Siis puhelin-päivä!
Mulla nimittäin lensi kännykkä reilu viikko sitten viimeisen kerran lattialle. Melkein koko näyttö sumeni enkä voinut siis soittaa tai kirjoittaa sillä sen jälkeen ollenkaan. Oli vähän orpoa olla ilman kännykkää, koska aina tulee joku tilanne, että olis pakko soittaa ja kysyä jotain. Tai sit vaan ilmoittaa itsestään. Kuten torstaina, kun unohdin yhden tosi tärkeen menon enkä voinut sitten mitenkään soittaa, että sori kauheesti..

Ajatuksissa oli hankkia iPhone joskus joulun paikeilla, vähän niinkuin lahjaksi itselle. Mutta puhelimen hajottua tulikin hyvä tilaisuus eteen ja nyt olen iloinen iPhone 4:sen omistaja!  ♥

Koska operaattori vaihtui puhelimen vaihdon myötä, jouduin odottelemaan seitsemän pitkää päivää tämän ihanuuden käyttöönottoa. Onpas helpottavaa, kun voi taas tekstailla ja soitella asioitansa.

Ja latailla kaikkia kivoja sovelluksia...


Onhan tuo aikamoinen lelu. Saa aikansa kulumaan vaikka missä olis! Katselemalla YouTube-videoita, lueskelemalla Facebookia tai etsimällä uusia kuvia Pinterestistä. Tiedän, että monella teistä on ollut iPhone jo miljoona vuotta ennen mua, mutta perästä tullaan ja opetellaan :)))

Viestien kirjoittaminen on kyllä perhanan vaikeeta ja vähän pelottaa, että jos toi häviää niin on muuten puoli elämää tallennettuna koko koneeseen.

Alanpas tästä testailemaan soittoääniä ja säätelemään asetuksia itselle sopiviksi :)

14 kommenttia:

 1. Voi, että mä niin ja haaveilen tosta!!:) Nyt muistutit taas kauheasta puhelimenvaihto himosta;)
  Toi jouluksi hankkiminen oli aika hyvä idea!:) Taidankin antaa silloin itselleni hyvän syyn hankkia sen:) Laitahan mielipiteitä jossakin vaiheessa kun pääset tutuksi laitteen kanssa:)

  VastaaPoista
 2. Mä olisin myös hukassa ilman puhelinta! Aina tulee jotain asiaa ja säädettävää ja ties mitä. Aikataulutkin on sekä mulla että miehellä vaihtelevat, joten olisi tosi rasittavaa, kun kumpikaan ei tiedä mihin aikaan toinen pääsisi kotiin.

  VastaaPoista
 3. Voih, minäkin tuota olen himoinnut! Olen kova tiputtelemaan puhelintani, josta syystä en ole uskaltanut tuota iPhonea vielä hankkia! Myöskin mietin, että jos tuota ei voi hanskat kädessä näpytellä tms, niin miten selviäisin talvesta sen kanssa :D Taidan olla aika outo ;)

  VastaaPoista
 4. Onnea uuden puhelimen johdosta :)
  Itselläni oli kyseinen puhelin malli kun saapuivat aikoinaan markkinoille, mutta itse en oikein välittänyt puhelimesta ja myin onnelliselle omistajalle :)

  VastaaPoista
 5. Onnituksia uudesta puhelimesta.
  Blogissani on muuten sinulle haaste :)

  VastaaPoista
 6. Mona: Hih, se on kumma kun se vaihtohuuma iskee ;) Mä kuitenkin perustelen vähän sillä, että edellinen meni rikki enkä ois vielä hankkinut, mutta ihanahan toi kyllä on ;) Mä voisin tehdä sit jonkun tarkemman postauksen, kun vähän tutustun. Tosin välillä tuntuu, että mun ei kannata luvata mitään, kun ne postauslupaukset jää välillä hoitamatta :/ Meen niin fiiliksellä. Yritän parantaa tapani..

  Varpunen: Ei sitä edes tiedä miten riippuvainen siitä on, kunnes sille puhelimelle tapahtuu jotain! Mutta tosiaan, olis ollut pari sellasta ihmistä, joita ei saanut sähköpostilla kiinni eikä voinut soittaa :/ Onneks on sentään Facebook ;)

  E: No jos minäkin uskalsin hankkia niin uskallat säkin ;) Tiputtamallahan tuo edellinenkin hajosi eikä ollut eka kerta :/ Suojakuoret tuohon aion kyllä piakkoin hankkia ja siitä on tulossa postaustakin!
  Mun edellistä puhelinta pystyi näpyttelemään kynnenkärjillä, mutta tuota ei, joten alkuun nyt tässä tuottaa vähän päänvaivaa. Sisko sano, ettei aluksi kirjottanut edes bussissa viestejä saatika kävellessä, kun oli niin vaikeeta. Kai sitä kaikkeen tottuu :)
  Yritin kyllä tänään avata sitä nahkahanskat kädessä enkä onnistunut, joten et oo outo :D

  Miss M: Kiitti!!:) Kyllä se on kaunis ja toimii hienosti!

  Elisabete: Kiitos :)) Tosiaan, kaikilla on oma makunsa ja onneksi markkinoilla on erilaisia puhelimia. Haluatko kertoa mistä et erityisesti tykännyt? Esim. akun kulutus tuossa tuntuu olevan aikamoinen..

  Susku: Kiitosta :)) Nyt kelpaa soitella! Ja voi kaunis kiitos myös haasteesta!

  VastaaPoista
 7. Akku oli suurin syy, töiden puolesta tulee viikoittain palaverejä ihan puhelimitsekin otettua. Joten jatkuvat lataaminen akun suhteen ei ollut mielyttävää. Joten olen päätynyt vaan ihastelemaan muiden uutukaisia. Ja itselläni on ihan perus Nokia, ajaa tarpeen kun tarpeen ilman kannettavaa jos tarve :)

  VastaaPoista
 8. Elisabete: Akku on kyllä melko heikko. Varsinkin kun on mahdollisuus surffailla netissä ja tehdä kaikenlaista muutakin kuin soitella, niin akku kuluu hujauksessa. Ymmärrän kyllä hyvin, jos alkoi tympiä tuo lataaminen varsinkin kun sinulla puhelimen käyttö liittyi vielä töihinkin :)

  VastaaPoista
 9. Mulla on vieläkin ihan vanha nokia, joka ottaa sumuisia kuvia, jolla ei pääse nettiin ja joka maksoi vaivaiset 40e, muta haaveilen kyllä blackberrystä. Tuo iPhonen taktinen nÄyttô ei vain houkuttele vaikka kyllähän sillä tekee vaikka mitä. Nyt taitaa kuitenkin säästöt mennä mieluummin joulun lentolippuun kuin puhelimeen...

  VastaaPoista
 10. Ella B: Kyllä varmasti pärjää vanhallakin puhelimella hyvin. Onhan se vähän hassua millä tahdilla noita puhelimia pitää vaihtaa. Saapa nähdä mitä mieltä olen tuosta vaikka muutaman kuukauden päästä, mutta tällä hetkellä vaikuttaa tosi kivalta ja mielenkiintoiselta, kun kaikki on vielä uutta :) Itsekin ostin sen kk-maksuilla, joten fiksumpaa on laittaa rahat lentolippuihin ja nähdä oikeasti ihmisiä ;)

  VastaaPoista
 11. Miltäs on puhelin nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen tuntunut? Itse suunnittelen iPhonen ostoa, mutta mietin että mahtaako hermot mennä liian hienojen (=monimutkaisten) ominaisuuksien kanssa...

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: Kiitos kysymästä! Tosi hyvin ollaan kyllä tultu toimeen puhelimen kanssa :D Mies on autellut päivitysten ja muiden kanssa, siis ihan omasta tahdostaan, ja vinkkaillut hyvistä sovelluksista, joita olen sitten kiltisti omaan puhelimeeni ladannut niiden itselöytämieni lisäksi :) Pidän paljon kaikista toiminnoista, mutta akku on surkea! En ole siitäkään kyllä hermostunut, kun lataamallahan se on taas täynnä. Mutta jos paljon soittelee, niin onhan se hetkessä finito!

  Monimutkaiseksi en tuota kyllä sanoisi, vaikka toki Nokialaisen jälkeen täytyy asetuksia joskus etsiskellä! Voi hitsi kun ehtitin tekemään tästä postauksen niin voisin kertoa enempi mitä tykkään puhelimestani :)

  VastaaPoista
 13. Menin nyt ja tilasin tuon iPhone 4:n itselleni! valkoisena, tietenkin=) Hihii! En malttanut ostaa uutta 4S:ää, kun tuo oli satasen verran halvempi. Ou jee! Postaus puhelimesta olisi kyllä tosi toivottu, on meillä nyt hienot puhelimet;)

  VastaaPoista