Poika tuli taloon.

Jälleen on ollut Vimpulan aika käydä trimmissä. Me käytetään Lintsin vieressä sijaitsevaa Koiratrimmaamoa ja ollaan oltu ihan tyytyväisiä.
Johtuen Vilman karvasta ja trimmaajan tyylistä, saapuu kotiin välillä melkoisen karvaton kaveri, mutta pari viikkoa trimmauksesta koiruli näyttää jo aikalailla itseltään :)

Tässä muutama ennen ja jälkeen - kuva.


Vimpula toivottaa kaikille rentouttavaa sunnuntaita! :)

11 kommenttia:

 1. Aw tuo koira <3

  http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Eikä <3 Kerrassaan ihastuttava tapaus :) Voi kunpa jonain päivänä saisin itsellenikin tuollaisen kaverin :)

  VastaaPoista
 3. Toinen on niin lutuinen ja ihana! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana Vimpula! <3 Meillä tuon koiruuden yksi suosituimmista lempinimistä on Pumpula. ;)

  VastaaPoista
 5. Roosa: Vilma lähettää terkkuja :))

  Taru: Se on kyllä semmonen äipän söpöliini ;) Sun kotiin kyllä sopiskin tuommonen valkonen karvaturri :)

  Riina: On se vaan vaikea vastustaa, kun se tapittaa, että leikitäänkö vähän :)) Mutta kovin on myös itsepäiseksi alkanut!

  Varpunen: Heh :D Haluatko kuulla ne tuhat muuta lempinimeä, no säästän sua vähän :D Mutta ehdottomasti pumpulalle rapsutuksia <3

  VastaaPoista
 6. Oi että miten ihania kuvia taas :) Itseä ihan harmittaa kun en ole oikein ehtinyt kuvailemaan mitään..

  VastaaPoista
 7. Voi ei mie en kestä!! Vilma on kyllä uskomattoman suloinen haukku. Saa nähdä milloin tulevaisuudessa vihdoin saan oman karvatassun talouteeni, onhan sitä jo yli 20 vuotta odotettu...

  Siskon kautta Hovawartit ovat tulleet tutuiksi mutta kaupunkiin sopisi paremmin tällainen kompaktimman kokoinen kaveri. Myös Welsh Corgeista pidän kovasti.

  Paljon rapsutuksia Vimpulalle :)

  VastaaPoista
 8. Vilma on niin söpö! <3

  VastaaPoista
 9. Maarit: Voi kiitos <3 Kyllä sä varmasti taas joku kerta ehdit. Se kuvaaminenkin menee vähän jaksoissa. Välillä ei ehdi ollenkaan tai on jo liian pimeetä :)

  Petra Pauliina: Oi, sä oot jaksanut kärsivällisesti noin kauan odottaa! Toivottavasti pian joku päivä saisit unelman toteutettua ja oman nappisilmän kotiin <3 On ne ihania kavereita!

  Kiitos, Vimpula lähettää terkkuja takaisin :)

  Anonyymi: <3 Se kyllä osaa söpöillä päivästä toiseen :)

  VastaaPoista
 10. Nämä kuvat inspiroivat varaamaan omalle westielle trimmausajan pikimmiten... Pörröinen kuvaa meidän neitostamme mitä parhaiten!

  VastaaPoista
 11. Salla: Heh :D No, mutta joskus täytyy antaa karvan kasvaa..on ainakin sitten mistä trimmata! Joskus kyllä itsekin hämmästyy, kun katselee jotain vanhoja kuvia juuri ennen trimmiä. Nyt neiti ei sentään ihan hirveän pahaksi ollut vielä päässyt :)

  VastaaPoista