Keltainen vapaapäivä.

Tänään oli suunnitelmissa suunnata työhuoneelle heti aamupäivästä. Pyysin miestä herättämään siinä 8 jälkeen, kun mulla on usein tapana torkuttaa ja huomata sitten, että nukuin vielä 4 tuntia. Ei kauheen hyvä juttu, jos meinaa ehtiä jotain tai jonnekin.
Siinä aamupalaa syödessä huomasin, että ulkona olikin ihana auringonpaiste ja alkoi tehdä mieli kuvailemaan. En meinannut osata päättää Seurasaaren ja Töölönlahden väliltä, mutta jälkimmäinen oli sen verran lähempänä, että valitsin sen. Seurasaari ja termarikahvi jääköön seuraavalle kerralle!Voi vitsi miten olikin ihanaa vaan löntystellä kameran kanssa ja nautiskella vielä lämmittävästä auringosta. Kohta on taas töitä ja neljän seinän sisällä oleskelua ihan riittämiin, joten vielä onneksi ehdin ulkoilemaan hetkeksi. Eikös ne jotain sellasta luvanneet, että parin viikon päästä olis jo huomattavasti kylmempää.. :/

Pysähtelin matkalla katselemaan sorsia ja hanhia ja kipaisin pikaisesti myös Talvipuutarhan pihassa. Siellä oli vieläkin rakennustelineitä ja vempeleitä. Onkohan se edelleen suljettu?
Ehkäpä käyn joku päivä kuvailemassa kukkia sielläkin sitten kun ulkona paukkuu pakkanen ;)Suomi on kyllä siitä hauska paikka, että vuodenaikojen vaihtelun johdosta samoistakin paikoista saa aina vähän erilaisia kuvia. Kuinkahan monta kertaa on tullut Töölönlahdella kuvattua - Aika monta.

Ihmisiä oli melko paljon liikkeellä - Oli lenkkeilijöitä, äitejä vaunujen kanssa ja vanhuksia päiväkävelyllä. Vaatisi vaan sen zoomiputken, että voisi ottaa tilannekuvia salaa. Ei hirveesti auta, jos menen tän makroni kanssa ja koitan olla huomaamaton :D

Kotiin tullessa työnsin nenäni konditorian ikkunalasiin ja pakkohan se oli sitten pari kroisanttia hakea. Toinen oli kyllä selvästi liikaa, mutta hyvää oli silti.
Herkuttelun jälkeen olikin aika lähteä illaksi korujen pariin. Mukava päivä - Sellaisia ne vapaat yleensä on :)


13 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita kuvia!
  Haluaisin tuon sinun kuvaustaidon omakseni :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!
  Hauskaa päivää sinne. =)

  VastaaPoista
 3. Ihana päivä sinulla ollut! Ja upeita kuvia olet ottanut! Kyllä syksy vaan on niin kaunis jos katselee ympärilleen, eikä keskity pelkkään harmauteen ja paleluun :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mielettömän kauniita kuvia!:)

  VastaaPoista
 5. Huomenta, ihana Cherry! Tosi kivoja kuvia, voi vitsi! :) Ja mielenkiinto heräsi: mitä työtä teet, kun sanoit että suunnitelmissasi oli mennä työhuoneelle jo aikaisin? :))

  VastaaPoista
 6. Ihan kateus iskee näitä kuvia katsellessa. ;) Kunpa olisi itselläkin sitä taitoa.. Voih, minäkin haluaisin kursseille kuvausta opettelemaan! Vielä kun saisi paremman kamerankin. =) Tai oppisi käyttämään.. ;)

  VastaaPoista
 7. Sofiina: Voi höpsö, ihan varmasti osaat yhtälailla <3 Kiitos <3

  Varpunen: <3 <3 Olin ihan yllättynyt, että niitä oli vielä puskat täynnä. Mutta se olikin Talvipuutarhan piha eikä esimerkiksi mun oma piha :D (tosin eihän mulla edes sellaista ole)

  Nanna: Voi kiitos <3 Iloista tiistaita sinullekin <3

  E: Oli ihanan leppoisa päivä. Joskus tarvii vaan hidastaa eikä aina juosta paikasta toiseen ;) Jokaisessa vuodenajassa on paljon valokuvan arvoisia juttuja, vaikka oliskin harmaata ja mustaa.

  Elle-Marie: Oih, kiitos kovasti <3

  MissV: Heippa vaan :) Ja kiitoksia paljon <3 Hih, olin vapaapäivällä oikeasta työstä. Mutta teen harrastuksekseni koruja, johon olen vuokrannut työhuoneen ;) Oi, olisipa päätyössäkin oma työhuone <3

  Hanna ★: Niin ehdottomasti oli, vaikka paljon lehtiä oli jo maassa :)

  RagDoll: No sulla kyllä on, äläpäs nyt vähättele siellä! Ja Vielä upeat puitteet kuvailla niitä siellä maalla välillä :) Mene ihmeessä vaikka Kameraseuran (tai minkä vaan) kursseille. Alkeiskurssin vetäjä on tosi kiva tyyppi eikä varmasti mollaa ketään, vaikka ei aina onnistukaan :) Sanos muuta, vielä kun oppisi käyttämään kameraansa niin hyvin kuin sitä voisi käyttää!! Mut siihen mene aikaa...

  VastaaPoista
 8. Mahtavia kuvia, oi että! Täällä uusi-vanha lukija ilmoittautuu! Luin hääblogiasi ja ihastuin heti tähän toiseenkin blogiisi. :)

  VastaaPoista
 9. Ihan mahdottoman kauniita kuvia taas kerran. Sinulla on varmasti jokin hyvin valovoimainen ja laadukas objektiivi, kauniisti tulee esille esimerkiksi nuo ruusut taustasta. :)

  VastaaPoista
 10. Mabn: Mahtavaa nähdä sut täällä, tosi kiva kun löysit ja tykästyit :) Kiitos paljon <3

  Maria: Kiitos :)

  Maarit: Voi kiitos vaan Maarit taas kovasti kehuista <3 Kuvasin nämä makrolla, se on 60mm f/2.8 ja olen ollut tosi tyytyväinen siihen :) Tulee tarkkoja kuvia! Tietysti sitä haluaisi kokoajan kaikkea uutta..

  VastaaPoista