Ihana kamala tv.

Itse en juuri telkkaria katsele, mutta aina välillä on hauska seurata jotain tiettyjä ohjelmia netin kautta. Tässä seuraamiani sarjoja, joita katson omien aikataulujeni mukaan Ruutu.fi:stä.


Suomen Huippumalli Haussa 2011

 


Malliohjelmat kuuluvat aina seuratuimpiin ohjelmiini. Kaikki Mallikoulusta Huippiksiin ja Saimin enkeleihin on tullut katsottua, vaikka tuntuu, että tytöt ovat vuosi vuodelta nuorempia ja nuorempia. Ehkä se johtunee vaan siitä, että itse vanhenee!

On kuitenkin mielenkiintoista seurata miten mallikokelaat pärjäävät kuvauksissa ja kuka milloinkin seisoo kameran takana tai istuu tuomaristossa.

Tällä kaudella veikkaan että Janni pääsee pitkälle, jos nyt vähän ryhdistäytyisi ;) Myös Anna-Sofiassa voisi olla potentiaalia, mutta kovin ujolta tytöltä vaikuttaa. Marin huomasin oikeastaan vasta siksi, että hän on toistuvasti pärjännyt kuvauksissa tosi hyvin.



Neljän tähden illallista seurasin myös viime kaudella ja tällä kaudella seuraamiseni syy oli se, että tätä kuvattiin kerran meidän talossa ;) Sitten jäinkin katselemaan näitä ihanan eritasoisia kotikokkeja ja vaihtelevasti hyvää porukkahenkeä.

Yksi parhaista porukoista oli mielestäni tämä Pia Pakarisen, Simo Routarinteen, Sutu Markkasen & Pasi Ruohosen poppoo. Heillä synkkasi kivasti yhteen! Myös päinvastaisia tilanteita on tullut nähtyä, kun ihmiset ovat toisinaan niin erilaisia, ettei yhteistä säveltä meinaa löytyä sitten millään. Sellaista ei jaksa itsekään katsoa.



Kiinteistökuningatar Kaisa on mielestäni varsin piristävää katsottavaa. Tästä naisesta ollaan varmasti montaa mieltä, mutta itse ihailen tuollaista päättäväisyyttä ja määrätietoisuutta, jota Kaisa edustaa. Mikäs siinä, jos on työssään todellinen ammattilainen (ainakin ohjelmasta saa tällaisen kuvan..) ja kauppa käy sekä tilipäivänä kiitos seisoo.



Kaisan ohjelma kuuluu samaan sarjaan edeltäjien kanssa - sitä voi katsoa ihan rennosti jalat pöydällä. Ei liian vakavaa, mutta mielenkiintoista nähdä hieman asuntojen myynnistä sarjan kautta.


Inno on kuulunut sisustusohjelmasuosikkeihini jo monta vuotta. Varmaan koskaan en kyllästy katsomaan näitä tehokkaita ja lahjakkaita sisustajia ja upeita kotien muodonmuutoksia. Joka kerta ihan yhtä jännää, että millainen koti sieltä nyt tulee ja mitä asukkaat tykkäävät!

Tosin täytyy vielä mainita, että eniten pidin kyllä Marko Paanasesta :)


Näiden lisäksi seuraan ajankuluksi myös Leenan tyylitiimiä, Mariaa ja vähän Lentokenttää ;)

Tyyliasiat ovat toki aina mielenkiintoisia ja näistä ohjelmista saattanee saada itselleenkin vinkkejä. Maria on jostain syystä järkyttänyt minua jo monta kertaa ja viimeisimmän jakson aikana taisi melkein sydän pysähtyä pari kertaa....
Lentokenttä kuuluu taas ihan vaan sellaisiin hetkiin, kun ei jaksa mitään muutakaan tehdä.

Millaisia ohjelmia te katsotte tv:stä tai käytättekö nettiä sarjojen seuraamiseen?

Kuvat lainattu Ruutu.fi & Ohjelmien kotisivut & Google

12 kommenttia:

 1. Katson nykyään tosi vähän mitään, mutta aivan samoja ohjelmia kuin sinä! :) Erityisesti kolme ensimmäistä osuivat ihan nappiin.

  Lisäksi Muodin huipulle on ikuinen suosikkini, oli kyse sitten minkä maan tuotannosta tahansa. :)

  VastaaPoista
 2. Ai miksi kuvattiin kerran teidän talossa? Kuka silloin laittoi ruokaa?:)

  VastaaPoista
 3. Oliko teidän hääkuva viikonloppuna Hesarissa? ;)


  -tiiti-

  VastaaPoista
 4. Heipsis, täällä tv-sarjoihin helposti koukuttuva! Nyt seuraan Anywheretv:n kautta Suomen huippumallia, Paratiisia (kyllä, paras sarja, suomalaiset Thaimaassa!) ja 4 tähden illallista aina, kun sivu pelaa. Ruutu.fi kun ei toimi ulkomailla eikä Areenakaan lähetä niitä kiinnostavimpia ohjelmia kuin Suomessa, pöh!

  Amerikkalaiset sarjat katson myös netistä, uudet kaudet alkaneet juuri monesta suosikkisarjastani mm. Good Wife, Glee, How I met your mother, Modern Family... näitä riittää... :/

  Ja oon ihan samaa mieltä, Marko Paananen oli niin paras Innossa vaikka tykkään kyllä Mikostakin. :)

  VastaaPoista
 5. Saara: Hihii, kiva! :) Tosiaan, jossain vaiheessa telkkari jäi ihan kokonaan, kun tuntui, että kaikki mitä sieltä tuli oli roskaa tai sellaista, jota ilmankin pärjää. Mutta onhan se välillä kiva vaan rentoutua ja tuijottaa jotain :)

  Jännää, etten ole koskaan katsonut muodin huipulle, mutta ehkä jäisin itsekin siihen koukkuun. Sinullahan tuo ehkä vähän sivuaa työtäsi :)

  Anonyymi: Siis kuvattiin yhtä jaksoa, kun eräs miespuolinen kokkailija asuu talossamme :)

  tiiti: Hih, piti ihan käydä tarkistamassa. Sama päivä, mutta väärä pari ;)

  Petra Pauliina: Mahtavaa, että on silti mahiksia seurata myös suomalaisia sarjoja, vaikka asuukin muualla! Pitäisköhän vähän katsoa tuota paratiisia... on mennyt vähän ohi multa, mutta tiedän idean :)

  Sulta löytyykin melkoinen lista suosikkeja, vau! Mut on se sellasta rentoutumista, kun saa työpäivän jälkeen heittäytyä sohvalle katselemaan :)

  Markossa oli jotain kivaa särmää ;)

  VastaaPoista
 6. Toi Jannin eka kuva ei todellakaan ollut edustava ja mietin silloin, että miks se valittiin tohon. Sanoihan ne jotain, että se saattaa kehittyä tai jotain. Kumminkin muut kuvat Jannilla on mun mielestä olleet tosi hyviäkin.

  Mun mielestä tällä kaudella siellä ei oo oikeastaan kukaan ollut mitenkään huono vaan kaikilla on ollut tosi hyviä kuvia, kun ennen on nähnyt jotenkin paljon selvemmin että toi tulee tippumaan ym.. Kävelystä en kylläkään osaa sitten sanoa mitään.

  Ei oo oikeastaan suosikkia Huippiksissa eikä oikeastaan inhokkiakaan. Yleensä on ollut joku semmonen josta ei oo tykännyt oikein yhtään ja sitten joku ehdoton lemppari.

  VastaaPoista
 7. I'm Lacking: Samaa mieltä, mutta sinne se Jannikin sitten tippui :) Eipä riitä pelkkä ulkonäkö, kun pitää olla muutenkin oikeanlainen.

  Viime jakson perusteella se hieman punatukkainen tyttö (en muista nimeä) pomppasi kyllä kävelynsä/pirteytensä vuoksi eturiviin. Jossain kommentissa tuomaristo on sanonut, että joukosta löytyy jo yksi "valmis malli", että oliskohan se sitten hän?

  Jännä miten niitä suosikkeja ja "inhokkeja" aina syntyy, vaikka ei asiaa ajattelekaan sen kummemmin. Joka tapauksessa kiva sarja, jota voi seurata aivot narikassa :)

  VastaaPoista
 8. Neljän tähden illallinen on ihan mahtava, ja reseptit kiinnostavat myös. Muuten katson Good Wifea ja Rakkauden anatomiaa.

  VastaaPoista
 9. En juurikaan telkkua tiiraa, kun olen enemmän tietokone immeisiä. ;) Olin tuossa yli vuoden ilman tvtä, kunnes mies muutti saman katon alle ja hän ei tietenkään voinut olla ilman! =D

  Silloin kun telkun avaan, katson nauhalta criminal mindsin, erilaisia huippumalli-ohjelmia, ruoka-ohjelmia, täydellisiä naisia, vanhoja frendejä tai sinkkuelämiä. Kaikki rikossarjatkin on loistavia! ;)

  VastaaPoista
 10. Eli mitä/monettako jaksoa kuvattiin teidän talossa?

  VastaaPoista
 11. RagDoll: Hih, sama! ;) Miehet aina panikoi huonoa kuvanlaatua yms, vaikka itte katselee nettitv:tä jostain miniruudustakin välillä. Mutta on se kiva, kun ne tykkää ostaa noita vempeleitä, joista ite ei tajua mitään!

  Sun lempparit kuulostaa kyllä tutuilta! Rikossarjatkin on muuten tosi jees, mutta oon jotenkin unohtanut ne, kun oon selvästi vähentänyt katselemista. Ei vissiin vuorokauden tunnit muuten riittäis kaikkeen :)

  Ano: Ei tässä postauksessa nyt varmaan ollut kyse siitä, että kertoisin missä asumme :)

  VastaaPoista
 12. En ole ehtinyt katsoa tv:tä tooosi pitkään aikaan, aina tuntuu olevan jotain muuta tekemistä. Desperate Housewivessa olen jumiutunut 6:lle kaudelle enkä jaksa kaivaa "vanhoja" jaksoja esiin. Tv:stä katson ainoastaan su-illan CSI:ta, joka on kyllä ihan lempparisarja! Ennen katsoin myös paikallista selviytyjiä, mutta nyt olen silloin töissä. Mun kämppikset sitÄ vastoin katsoo hirveästi kaikenmaailman sarjoja netistä, en enää edes pysy mukana mitä uutuuksia niitä on.

  Mikä muten tuon nejän tähden illallisen idea on? Katson myös välillä yhtä kokkiohjelmaa jossa ihmiset valmistaa vuorotellen toisilleen aterioita eivätkä he tunne toisiaan entuudestaan, tosi hauska.

  VastaaPoista