Hei hei kynnet.

Otatin sitten sormista geelit pois, kun alkoi tuntua siltä, että olin joka viikko jossain huollossa. Tuntui vähän turhalta laittaa rahojaan kynsiin nyt kun sormet peitetään hanskoihin ja toisaalta olin niin helpottunut saadessani ne pois, koska helmikorujen teko luonnistuu niiiiin paljon paremmin. Olihan ne jo epäsiistit ja vähän ällötkin, kun mietin millainen armeija kynsien alla majailee. Mutta varpaissa on edelleen. Pitäisi mennä ne tässä huoltamaan, kun ehtisi. Siitä on nyt reilu 2 kuukautta kun otin ne, joten niiden huoltoväli sopii mulle vähän paremmin. 
Olipa kiva mennä penkomaan kynsilakkavarastoja pitkästä aikaa! Vaikka en ollenkaan rakasta kynsien lakkaamista (lakan kuivuminen tuntuu kestävän aina ikuisuuden) niin on silti kiva ajatus, kun voi vaihdella kynsien väriä vaikka joka viikko! 
6 kommenttia:

 1. Lakan kuivattamiseen sain ystävältäni kesällä vinkin: O.P.I:n Drip Dry! Tulee pienessä pullossa, päällyslakan jälkeen tipautetaan kynnelle pieni pisara ja hetken kuluttua kynnet ovat kosketuskuivia!

  http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/opi-drip-drypikakuivattaja/148915/10367/10332/10301

  Elämän mullistava tuote ;) toimii tosi hyvin eikä tarvitse enää odotella ikuisuuksia lakan kuivumista!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis sävy kynsissäsi!
  Itse pidän geelejä ranskalaisella manikyyrillä, välillä ihan luonnollisellakin geelauksella, omat kynteni kun ovat niin haperot :( Kynnet pidän kyllä lyhyinä, mutta geelin ansiosta ne ovat tasapitkät ja siten kauniit!
  Varpaisiin haluan ehdottomasti geelauksen ensi kesäksi, ovat niin huolettomat ja upeat sandaaleista pilkistäessä!

  VastaaPoista
 3. Hei,
  saanko kysya mista liikkeesta sormuksesi on. Nayttaa ihan samanlaiselta kuin omani, joka on ostettu USA:sta :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: On sieltä kans, New Yorkista :)

  VastaaPoista
 5. Petra Pauliina: Olen kuullut noista, mutta en ole koskaan hankkinut. Syy on se, että jostain luin ohjeeksi lakata kynnet ihan normaalisti parilla kerroksella ja odottaa niiden kuivumista ihan normaalisti, kunnes sitten viimeisen kerroksen päälle voi vasta laittaa tuon kuivattajan.. Siis jotenkin onnistuin saamaan siitä sen kuvan, ettei tuosta oikeasti olisi mitään hyötyä, jos pitää kuitenkin kuivatella normaalisti :/ Toivottavasti nyt ymmärsin ihan väärin :D

  Eli lakkaatko heti kaikki kolmisen kerrosta sen kummempia odottelematta? Minä oon niin malttamaton, että kynsilakankin pitäisi kuivua puolessa minuutissa ja maks kaksi kerrosta riittää :))

  Pitäisköhän kuitenkin koittaa tuota vinkkiäsi ;)

  Maija: Kiitos! Tuon lakan ostamisesta on kulunut jo pari vuotta.. Huomaan, että suosin aina niitä samoja ja useimmat lakat ovat ihan turhia ostoksia. Tuosta kyllä tykkään :)

  Geelit on kyllä tosi nätit, jos niitä huoltaa muutaman viikon välein. Mutta kun koruhommissa tarvii niin paljon kynttä niin noiden geelien kanssa kynsistä tuli niin paksut, ettei enää toimineet. Kauniit ne kyllä oli ja aina siistit! Kyllä täällä jo lakka ropisee :))

  VastaaPoista
 6. Ääk nyt tulee taas kilometrikommentti niinkin tärkeästä asiasta kuin kynsilakka ;)

  Jos haluaa laittaa useamman kerroksen niin sitten pitäisi kyllä odotella MUTTA esim. torstai-iltana oli niin kiire nukkumaan, että vedin kaikki 4 kerrosta (alus/2 kerrosta lakkaa/päällys) aika pian toistensa jälkeen ja sitten tuota Drip dry'ta. Vähän aikaa odottelin ennen peiton alle kömpimistä (Aikaa meni max 10 min. yhteensä.) ja aamulla kynnet olivat ihan "tuoreet"! Vasta tänään huomasin muutamassa kynnessä pienet lohkeamat, jotka tosin johtuivat itse kynnen katkeamisesta.

  Joten voin suositella a) O.P.I:n alus-ja päällyslakkaa b) tuota Drip Dry-juttua ja c) Chanelin lakkoja, jotka ovat ihanan ohuita mutta peittäviä = voi lakata useamman kerroksen päällekäin kätevästi.

  Noniin, sellainen romaani tällä kertaa. Mutta hei, kuinka ihanaa on puhua tällaisista tyttöjen jutuista?! :D

  VastaaPoista