Tuoksuja.

Kiitos te ihanat, jotka sieltä ruudun toiselta puolelta jaksatte toivotella paranemisia, se tuo aina niin hyvän mielen ja tuntuu, ettei ole yksin, vaikka neljän seinän sisällä kökkisikin :)

Olen yrittänyt rauhoittua kotiin, mutta harvat vapaapäivät ovat aina suunniteltu niin täyteen menoja, että ihan kaikkea ei pysty perumaan. Onneksi Salme sanoi eilen kampaajalla, että "tervetuloa, täällä on kaikki muutkin köhässä..". Nyt aion kyllä makoilla sohvalla loppupäivän, koska uni ja lepo on selvästi parantanut oloa.

Lueskelin tuossa jotain lehteä ja näin yhden näistä ihanista Especially Escadan kuvista, joissa kaunis Bar Rafaelikin säteilee.
Escadan kuvat lainasin Googlesta

Mun mielestä muutenkin hajuvesi-kuvat ovat usein tosi kauniita ja herkullisia. Yksi suosikeista on se Miss Dior Cherien mainos, jossa nainen leijuu ilmapallojen varassa.. tiedätte varmasti :)
Siitä puheen ollen kävin katsomassa Diorin videon ja miten videota tehtiin. Tuosta tulee jotenkin niin hyvälle mielelle sekä kauhea hinku Pariisiin ja matkoille ;)

Kun nyt alkuun pääsin niin eksyin jatkoksi katsomaan hajuveden valmistuksesta kertovan videon. Jotenkin sitä aina haluaa tietää miten asiat syntyvät ja on kiinnostunut myös taustoista, siitä mitä tapahtuu ennen kuin tuote on kaupan hyllyllä tai ennen kuin video on valmiiksi leikattu :)

Oletteko muuten testanneet Especially Escadaa? Itse ostin ensimmäisen Escadani kesän alussa ja voisin aivan hyvin hankkia sille kaverin! Ehkä suuntaan syksyn aikana hajuvesiostoksille..


Perfume is the finishing touch of a dress.
- Christian Dior -


4 kommenttia:

 1. Paranemisia :) täällä odotellaan päivityksiä myös hääblogin puolelle... ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiitos!! Ja kyllä, taas on lähipäivinä tulossa sinnekin jotain.. :)

  VastaaPoista
 3. Hajuvesimainokset ovat ihania, välillä sitä huomaa syventyneensä niiden kuvien katseluun kuin itse lehden lukemiseen.

  Itse pohdiskelen minkä tuoksun ostan tulevalla Aussi-reissulla...tulee olemaan vaikea valinta. Onneksi Singaporen vaihto on viitisen tuntia :)

  Olisi mielenkiintoista kokeilla oman hajuveden valmistusta. Luin joskus artikkelin siitä Olivia-lehdessä jos oikein muistan. Toimittaja kävi ihanaisessa Pariisissa ja kokeili hajuveden valmistusta.

  Ranskan rivieralla järjestetään myös kyseisiä kursseja. Ehdottamasti kokeilen jos joskus matkaan sinne uudestaan :)

  VastaaPoista
 4. lora: Eikö vaan! Musta tuntuu, että ne on vähän niinkun taideteoksia. Kauniita niistä pulloista ja malleista lähtien :)

  Hih, no sulla on viidessä tunnissa onneksi aikaa mietiskellä ja tuoksutella eri vaihtoehtoja. Toivottavasti tulee joku sopiva vastaan. Hajuvesien ostaminen ei ole ainakaan se helpoin tehtävä. Itse ostan niitä tosi harvoin, kun ei meinaa oikein mikään tuntua hyvältä. Tai sitten kaikki on niin ihania, ettei osaa päättää..

  Olis ihan mahtavaa nähdä läheltä miten hajuvettä valmistetaan. Tuijotin jo tuota videota ihan haltioissani.. noin paljon kukkia ooooo :D Saatika, että voisi itse valita sinne ainesosia.

  Ihanaa viikonloppua lora!

  VastaaPoista