Pieniä hymyn aiheita.

Joskus sitä tulee niin pienestä iloiseksi.

Kuten siitä, että käyt lähikaupassa ja myyjä onnittelee sinua naimisiinmenon johdosta, vaikka et ole edes kertonut koko asiasta.
Myös takanasi oleva seuraava asiakas kuulee keskustelun ja onnittelee heti perään.

Tai se kun menet R-kioskille ostamaan mehua ja myyjä huikkaa, että sinulle on tullut paketti. Siis ilman, että kertoisit nimeäsi tai näyttäisit henkkareitasi.

Tai se kun menet postiin ja tiskin takaa kuuluu G'day, mitä kuuluu? Oooo!! Oletko mennyt kihloihin?

kuvat pinterest

Mies sanoi, että tän takia me ei voida muuttaa täältä mihinkään. Ihmiset muistetaan, palvelu on ihan mielettömän ystävällistä ja poistut kaupasta hymyillen.

Pitäisi varmaan viedä jouluna vähän suklaata ;)

Ei  mulla muuta - Iloista viikon alkua kaikille!


12 kommenttia:

 1. Iih, tuli ihan kylmätväreet. Ihania ihmisiä! On se vaan niin hassua, miten pienet asiat tekevät iloiseksi.

  Mulla oli tapana viedä joka joulu jollekin kiitokseksi suklaata. Tampereella sen sai kerran Kicksin ihanat myyjät ja kerran auttavainen Sokoksen neiti. =D Saa nähdä onko joku ollut tänä vuonna niin kiltti, että ansaitsisi herkkuja. ;)

  VastaaPoista
 2. Aikas ihanaa :)

  OIkein ihanata viikkoa teille!

  VastaaPoista
 3. Oijjoi! Ihanaa tuollainen. Tulen itsekin tosi hyvälle tuulelle jos tuntematon hymyilee tai tervehtii. Yhtenä päivänä olin tulossa lasten (hoidan neljää lasta) kanssa kotiin puistosta ja vastaan tuli vanhempi nainen joka hymyili niin ihanasti ja lämpimästi koko kasvoillaan! Tuli niin mielettömän mukava olo. Sellaisia ihmisiä tarvitaan jotka välittävät!

  VastaaPoista
 4. Ihania & sympaattisia iloisia asioita. Jotenkin tällaisia on kiva lukea, kun niin usein asioista vain valitetaan ja näistä ns. pienistä arjen iloista ei muisteta kerätä sitä positiivista energiaa. :)

  VastaaPoista
 5. Tuollaiset ihanat ihmiset antaakin kyllä aihetta hymyillä. :)
  Harvoin lähikaupassa tai ärrällä kukaan muistaa saati sanoo mitään :)

  VastaaPoista
 6. Suloista! Ihan samanmoista oli meidän vanhoilla kotikulmilla -näillä uusilla ei ole lähikauppoja, mutta naapurusto on puolestaan sitten hyvin symppistä. Arjen iloja :)
  hertta/Lilou's Crush anoilee

  VastaaPoista
 7. RagDoll: Arvaa kuinka hyvälle tuulelle oon tullut monta kertaa noiden ihmisten takia! :) Oikeassa ammatissa ovat ja ehkä ihan muuten vaankin sydämellisiä ihmisiä.

  Mä muistan, kun kirjoitit, että veit joskus suklaata. Se on kyllä ihana juttu viedä ja saada :)

  Ansku: Eikö vaan :) Kiitos!

  Laapa: Niin on :)

  Henriikka: Ihana! Sellaset ihmiset on kyllä mahtavia päivän piristäjiä, joilta riittää hymyä ihan vieraillekin ihmisille ja ilman sen kummempaa syytä! Välillä kun joku hymyilee niin menee ihan hämilleen, kun muuten kuljetaan niin katse maassa :)

  fairy tale: Täytyy kiittää noita ihania lähipaikkojen ihmisiä. Ilman niitä ei olis tätäkään postausta tullut :) Monesti ne arjen kurjuudet jättää näitä iloisia asioita varjoonsa, harmi!

  Susku: Näin on! Eikä se keskustelu jäänyt pariin sanaan vaan muitakin kuulumisia kysellään mm. häämatkasta, joka oli todella ihana juttu :) Mun mielestä on mahtavaa mennä noihin paikkoihin, kun jo sinne mennessä ajattelee, että onkohan se ja se tänään töissä!

  Heippis Hertta! Sä olit kuitenkin tosi ihana anonyymi ;))
  Voin kuvitella, että teidän vanhoilla kulmilla olis ollut just tuommosta! Voi että.. täälläkin asuntoasiat pyörii mielessä ja siihen tuo miehen kommenttikin liittyi. Ollaan vähän huonoja tutustumaan naapureihin, mutta ehkä se asia muuttuu sitten kun ei enää asuta kerrostalossa joku kaunis päivä :) Halitus!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa! Minulla olisi blogissani sinulle jotain, toivottavasti sekin saa hymyn aikaan <3

  VastaaPoista
 9. Sofiina: Oi taas!! Sä se olet ahkera :) kiitos!

  VastaaPoista