Metsätakki.

H&M muisti minua taas paketillaan (ihan itse tilasin tosin) ja kaivelin sieltä eilen uusia juttuja vaatekaappiini. Ostaa päräytinkin sitten tuommoisen superrennon metsätakin itselleni! Nyt ei haittaa, vaikka vilma hyppisi lenkillä kuraisilla tassuillaan, ja toisekseen tuo päällä tuli taas halu metsään. En tiedä mistä johtui, ehkä yhdistin jotenkin tuon vihreän värin sinne ;)

Takki H&M - Farkut Zara - Kengät Dinsko

Oikeastaan tuo takki oli ihan lottovoitto, jos nyt niin voi yhdestä takista sanoa, kun hetki sitten satuin kotiuttamaan nuo poposet Dinskosta. Nehän sopii nimittäin just makeasti yhteen!
Tuon tyyliset miesmäiset kengät ei ole ihan sitä mun ominta tyyliä, mutta nuo on ihanat, tukevat kenkulit vaikka Vilman kanssa kuljeskeluun.
Miehellä oli taas mielenkiintoisia ilmeitä, ensin kenkien kohdalla ja sitten vielä takinkin. No, siitä hyvästä lainasin sen kaulahuivia näihin kuviin.

Seuraava ostos onkin joku muhkea kaulahuivi. Ainiin ja anoppi vähän lupasi tehdä säärystimet ;)


3 kommenttia:

 1. Ihana takki ja totta tosiaan, kengät sopivat täydellisesti yhteen takin kanssa. Veikkaanpa että minunkin mies nyrpistelisi nenäänsä jos moisissa tallustelisin, mutta kyllä ne vaan naisen silmää hivelee rentoina arki vaatteina. :)

  VastaaPoista
 2. Vähän off topic, mutta sulla on kyllä järkyttävän ohuet jalat. En ole lukenut blogiasi aikaisemmin, mutta ilmeisesti kärsit anoreksiasta?

  VastaaPoista
 3. Maarit: Hihii, no sellasia ne on, ku ei ne ymmärrä, et ei tossa takissa nyt sentään oopperaan lähdetä ;) Itse se kävelee ihan samanlaisessa takissa ja lenkkareissa koiralenkillä, joten :))) Kivaa viikon alkua!

  Anonyymi: HEH :D

  VastaaPoista