Lovely Blog-Award.

Kaunis Sofiina muisti minua jälleen. Tällä kertaa kyseessä on You have lovely blog-tunnustus, kiitos!! :)Tunnustukseen kuuluu vastata viiteen kysymykseen ja jakaa tämä eteenpäin viidelle blogille.

1. Lempiruoka : Uunilohi, Sushi ja kaikki missä on paljon juustoa

2. Lempimakeinen: mm. kermatoffeet, salmiakki ja lakukarkit

3. Lempiluettava: Naistenlehdet, valokuvaukseen liittyvät opukset, lemppariblogit..paljon muitakin

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Voiko tähän laittaa, että helmityöt :)))) Ompelen tai neulon aika harvoin

5. Lempielokuva: The Curious Case Of Benjamin Button, He's Is Just Not That Into You, Vicky Cristina Barcelona, Forrest Gump, Catch Me If You Can.....

Jaan tämän eteenpäin seuraaville: RagDoll, Paubella, lili, MISSV, Ella B !4 kommenttia:

 1. Kiitos kaunokainen<3

  Meidän ruokamaku osuu täydellisesti yhteen. =P Eli mennäänkin joskus kahvittelun sijasta syömään. =D Ja jälkkäriksi irtokarkkeja. mmm..

  VastaaPoista
 2. Hei tuo He´s not that into you olikin aika hyvä, ja osuva:)
  Ootko muuten käynyt Raku Ya:ssa (kirjoitinkohan oikein ?!), siellä on hyvää sushia ja kiva paikka!

  Ihanaa kun on viikonloppu, edessä ystäväperheen treffaaminen ja yhteistä aikaa miehen kanssa, huomenna brunssia testaamaan! Jaksaa sitten taas viikonlopun jälkeen arkea, vikat tentit ja gradu työn alla. Ihanaa viikonloppua ja terkut Vilmalle!

  T. Vakkari

  Ps. Oootteko käyneet koskaan kesällä Espoon puolella Haukilahden/Westendin suunnilla koirien uimarannalla? Me usein pyöräiltiin siitä ohi kun ajeltiin rantoja pitkin ja jäätin katselemaan kun koirat riemuitsee rannalla ja vedessä! <3

  VastaaPoista
 3. RagDoll: Ole hyvä <3

  Hei syöminen kuulostaa hyvältä!! Ehkä sushia, ehkä juustoja, tai ainakin mahat pulleiksi.. ja irtiksiä mmmmm parasta :)))

  Vakkari: Moii!! Mäkin tykkään tuon tyyppisistä leffoista, ja mikä näyttelijäkaarti :)

  Hei en muuten oo vielä käynyt Raku Yassa, mutta mielessä se on pyörinyt useasti! Joku lähempänä sijaitseva sushipaikka on kuitenkin aina vienyt voiton. Ehdottomasti menen kyllä joku päivä :) Onneksi ystävätkin pitää sushista!

  Ooo brunssi kuulostaa niiin hyvältä! Vie varmasti kielen mennessään. Missähän mahdoitte käydä? Jotenkin olen aina tuohon aikaan niin koti-ihminen lökäpöksyissäni, etten jaksaisi pynttäytyä ihmisten ilmoille vielä aamupäivällä. Olen kyllä lukenut paljon hyvistä brunssipaikoista..ehkä joskus saan senkin aikaiseksi :)

  Ei olla käyty vissiin missään Espoon koirapuistoissa/uimarannalla, mutta kiitos vinkistä! Voisi melkein ottaa joku viikonloppu asiaksi vähän vaihtaa maisemaa. Vimputti on vaan vähän tylsä, kun ei se suostu uimaan ;)) Ehkä se silti saisi reissusta jotain kivaa itselleen ja voisi haistella uusia tuoksuja :) Paljon terkkuja Vilmalta <3 Ja ihana, kun jätit taas kuulumisia :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuule, tuon brunssin juju olikin siinä, että kattaus oli vasta kahdelta, jolloin on jo (ehkä) kotiasunkin ehtinyt vaihtaa päivänvalon kestävään;) Oltiin Dylanissa Arabiassa, ja oli kyllä tosi hyvää! Paikkana ei mitenkään erityisen viihtyisä/hieno, mutta ruuista tykkäsin, paljon mmm. erilaisia salaatteja, ja jälkkärinä tuulihatut ja raparperi-mansikka(?)piirakka maistui.

  Raku ya oli kyllä viihtyisä, siitä on kyllä aikaa kun oltiin, nykyään tulee tehtyä sushia itse, on kivaa askarrella:)

  Ihana aurinkoinen vapaapäivä, huominen tentti ja hullut päivät kilpailee varmasti keskenään vielä tuossa iltapäivällä;)

  Kaunista keskiviikkoa sinne, ja menkää ehdottomasti joskus sinne koirarannalle, kyllä se Vilma varmaan löytää jotain kiinostavia "Espoo-hajuja" (olipas outo sana!) ja siellä rantaraitilla on ihanaa ihan kaksijalkaisenakin kävellä ja ihailla, vaikkapa luksustaloja ja merta!

  VastaaPoista