Aamun aloitus.

Pitkästä aikaa ihana vapaa aamu edessä. Tosin päivä on täynnä ohjelmaa, mutta tieto siitä, ettei tarvitse tehdä töitä piristää kummasti mieltä ;)

Nukuin kyllä ihan suht hyvin, vaikka katsottiin illalla viimeiseksi miehen kanssa psykologiseksi trilleriksi luokiteltu The Resident. Ajattelin arvioiden pohjalta sen olevan vieläkin huonompi, mutta kyllä se ihan kevyesti tuli sohvan pohjalta katsottua. Enkös sitten kuitenkin puoli kuudelta herännyt ja varovasti peiton alta tiiraillut, että näkyykö murhamiehiä makkarin nurkassa. Eipä tullut uni enää.. että terveisiä vaan 29-vuotiaalta, joka edelleen pelkää pimeää ;) Kannattaa varmaan ensi kerralla tasotella jollain Muumilaakson tarinoilla, että saa nukuttua ;)


Muuten aamu onkin alkanut marja-aamiaisella ja Buranalla. Jotain kummallista kurkkukipua on ollut aika paljon liikkeellä ja tänne se nyt päätti vaihteeksi asettua. Voisi kyllä mun puolesta häipyä pian tiehensä, jotta ei tarvitse kaikkia vapaapäiviä potea.

Tänään olisi ohjelmassa muun muassa ripsihuolto, apteekkireissu (D-vitamiinia ja sinkkiä), hieman syksykenkien tiirailua sekä toivottavasti koruilun aloitus! Sitä onkin odotettu. Saapa nähdä miten kauaksi tämä puolikunto kantaa :)

Toivottavasti te muut olette pysyneet terveinä, ja jos ette, niin pikaista paranemista sinne!!


5 kommenttia:

 1. Voi sua<3 ;) Et ole ainoa, sillä täällä toinen, joka tulee ikuisesti pelkäämään pimeää.
  Onhan se ihana istua pimeässä ja katsella kynttilöiden liekkien tanssia, MUTTA se saa aivan uudet puolet, mikäli on sattunut katsomaan kauhuelokuvan juuri sitä ennen. ;)

  VastaaPoista
 2. Ainiin, harvapää minä.
  Pikaisia paranemisia kauniille! Nyt se karvainen otus kainaloon ja petiin. =)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin alkoi kurkkukivulla yli viikon kestänyt (nyt jo toivottavasti hiipuva) sairastelu. Toivottavasti pääset helpommalla. :)

  VastaaPoista
 4. Oliko tuo leffa katsomisen arvoinen? Se odottaa meillä katsomistaan, ei vaan oo niin paljon vielä houkutellut, että oltaisiin saatu aikaiseksi.

  Pikaista paranemista sulle ja aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. RagDoll: Heh, kiva kun on joku toinenkin ;) Mun ripsihuoltoreissu sai karmeen sävyn kun mulle kerrottiin kummitusjuttuja! En ole ihan varma saanko kohta unta ;)
  En mä malttanut pysyä kotona, kun oli niin paljon tekemistä. Mut onneks olo on suht ok. Kiitos ja halitus!!!

  Varpunen: Äh sielläkin! :( Mulla on mennyt kaikki kahden viikon vapaat pilalle tän sairastelun takia, mutta eiköhän se kohta väisty. Toivottavasti itsekin paranet pian <3

  Susku: No mä katsoin sen aika aivot pihalla, kun olin niin väsynyt eikä se ole kovin kummoisia arvosteluja saanut ;) Hmm.. vaikea sanoa kannattaako. Pärjää varmaan ilmankin, mutta eihän siinä paljon häviä, vaikka katsoiskin ;)

  Kiitos, ihanaa viikonloppua sinullekin <3

  VastaaPoista