Uudet räpsyttimet.

Hihii, blogin puolella on tainnut viime aikoina olla hyvin kaunistautumis-pitoisia postauksia sillä täällä on pyörinyt kosmetiikkaesittelyjä ja uusia varpaankynsiä. Ja täältä eikun lisää tulee vielä muutaman postauksen verran :)

Tänään kävin nimittäin laittamassa itselleni räpsyripset eli Xtreme Lashes-pidennykset Maarit Leikoskella. Ripset otin tietysti häitä varten ja toivon, että niistä olisi iloa myös häämatkalla.. että siis pysyisivät ainakin sen pari viikkoa! 

Aluksi jännitti aika paljon mennä ripsien laittoon, koska ajattelin, etten osaa olla kahta tuntia silmät kiinni :D Niin helpolta kuin se kuulostaakin niin kosmetologillakin kurkkaan aina välillä, että missä mennään, vaikka muuten olisinkin ihan puoli unessa. Tiesin, että ripsiä laitettaessa ei voisi kurkkia, koska silmät 'teipataan' kiinni. Lisäksi myös jänskätti se miten jaksaisin höpötellä pari tuntia laittajan kanssa. Välillä kun tykkään olla myös hiljaa ja antaa mielen vain levätä. 

Mutta eikös mitä! Maarit Leikoskella olikin aivan ihana henkilökunta ja heti ovesta astuessa tuntui, että olin tullut oikeaan paikkaan. Ripsien laittaja, Irina,  osoittautui ihanaksi ihmiseksi ja juttua riitti helposti sen parin tunnin verran. Ainoa hassu moka kävi siinä, etten käynyt enää hoitolan puolella vessassa. Kiskaisin tietysti kahvin juuri ennen tuonne menoa ja senhän voi arvata miten siinä sitten käy. No ihanan reipas Irina sitten saatteli mut kädestä pitäen vessaan kertoen milloin pitää kääntyä minnekin suuntaan, kun en tietenkään voinut avata silmiä :D Pikkuisen huvitti..


Ripsistä vielä sen verran, että omat ripseni ovat kuulemma 10mm ja uusien ripsien pituus 12 milliä. Ne ovat tietysti jo valmiiksi kaarevat ja minulle taidettiin laittaa paria eri paksuutta, jotta saadaan luonnollinen lopputulos. Toisaalta häitä varten tekee mieli laittaa oikein säihkysilmät, mutta toisaalta en halunnut näyttää siltä, että 'tuolla on TEKOripset'. 

Ripsien laiton jälkeen (ja vieläkin) silmät punoittavat aikalailla, mutta toivottavasti menee ohi. Niin ja toivottavasti en saa yön aikana mitään allergista reaktiota näin häiden alla. Olisi ollut järkevää kokeilla näitä jo aikaisemmin, jotta ei tarvisi häiden takia jännittää nähdäänkö siellä morsian silmätulehduksessa ;) Mutta aina ei voi kaikkea tietää.

Ripset eivät onneksi tunnu miltään eli toisin sanoen en muista niiden olemassa oloa. Vielä en ole pahasti hankaillut unohdettuani ne, mutta kasvojen pesu piti tehdä extra-varovasti. Nukun myös yleensä vatsallaan, joten jänskättää kuinka monta ripseä löydän aamulla tyynyn päältä. Tai sitten kaikki menee loistavasti ja saan nauttia ihanista, uusista ripsistä siihen asti, kunnes seuraava huolto koittaa! Eilen kampaaja nimittäin väitti, että olisin näihin ihan koukussa kuten myös uusiin kynsiini ;) Vielä on fiilikset hieman ristiriitaiset, kun katson peiliin, mutta eiköhän näihin kohta totu vähän liiankin hyvin..

4 kommenttia:

 1. Kauniit, silmät ja ripset myös :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat, sopivan luonnolliset! Ja oi että miten kauniit silmät sinulla <3

  Mäkin olen miettinyt ripsien laittamista, välttyis esim matkoillakin ripsarien käytöltä. Mutta niiden säännöllinen huolto tulee varmaankin maksamaan jonkun verran?

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat! Ei ollenkaan liian överit =)

  VastaaPoista
 4. Kaikki tuttavani, ketkä ovat ripset ottaneet ovat jääneet koukkuun :) Itsekin olen ripsistä haaveillut, vielä en ole saanut aikaiseksi hankkia.

  VastaaPoista