TRESemmé kylpyhuoneessani.

Sain tässä taannoin mahdollisuuden kokeilla muutamia TRESemmén shampoita ja hoitoaineita. Monet teistäkin ovat varmasti käyttäneet kyseisen tuotemerkin tuotteita ja ilokseni voinkin todeta, että TRESemmén suosittujen shampoo- & hoitoainesarjojen koostumukset uudistuvat nyt elokuussa! Ei sillä ettäkö edellisisissä olisi ollut jotain huonoa - näissä ei senkään vertaa. Jatkuva uudistuminen onkin myös TRESemmén suosion avaintekijöitä.


Kokeiluuni päätyivät siis 


* Colour Fade Protection Shampoo & Hoitoaine (entinen Colour Revitalise)
* Luxurious Moisture Shampoo & Hoitoaine (entinen Moisture Rich)


Uuden hiustenhoitoteknologian ansiosta shampoo ja hoitoaine hoitavat entistä tehokkaammin elottomia ja hauraita hiuksia lukiten kosteuden sitä eniten kaipaaviin osiin. Näiden tuotteiden avulla kuivat ja pörröiset hiukset muuttuvat pehmeiksi ja silkkisiksi, minkä ansiosta niiden selvittäminen ja muotoileminen on helppoa!Ensin mulla oli kokeilun alla Color Fade Protection-sarja, joka on tarkoitettu värjätyille sekä vaalennetuille hiuksille. Se lupaa säilyttää värin intensiteetin jopa 40 pesun ajan sekä antaa värille pitkäaikaista kiiltoa.
Itse en valitettavasti sattunut kokeilujakson aikana kampaajalle värjäyttämään hiuksiani, jotta olisin voinut oikeasti seurata miten väri pysyy hiuksissa, mutta huomasin kyllä paljon muita hyviä asioita näissä tuotteissa!


+ kermainen koostumus niin shampoossa kuin hoitsikassakin
+ hyvä vaahtoavuus shampoossa sekä riittoisuus kummassakin. Näinkin pitkään tukkaan riitti ihan normaali määrä aineita!
+ tuoksu TRESemmémäisen raikas, ei liian pistävä eikä voimakas missään tapauksessa
+ hiuksien harjaaminen suihkun jälkeen onnistui hyvin - ei siis takkuja, mutta ei myöskään sellaista tunnetta, että hiuksen pintaan olisi jäänyt 'kalvo'
+ hiukset tuntuivat myös puhdistuneen hyvin, joka on tietenkin vähintä mitä voi shampoolta odottaa :)
+ hiusten rakenne oli jotenkin erilainen näiden jälkeen, kuin ennen. Kärsin yleensä hiusteni liiasta liukkuudesta eikä edes ponnari pysy paikallaan. Joten tykkään näiden tuomasta tunteesta ja siitä että hiukset olivat helpommin käsiteltävät!

- jo näitä kotiin kantaessa mietin minne saan mahtumaan näinkin isot pullot. Mies ei ole varmaan kovin tyytyväinen, kun varastan kaiken tilan kylppärissämme ;)
- suihkussa märissä käsissä nämä pullot tuntuivat vähän liian painavilta ja kömpelöiltä. Toisaalta tämä tavara ei ihan hetkeen lopu!


Sitten oli vuorossa Luxurious Moisture, joka on tarkoitettu runsasta kosteutta kaipaaville hiuksille. Se sisältää E-vitamiinia, lukiten kosteuden juuri niihin osiin, jotka sitä eniten kaipaavat.

+ näissäkin hyvä koostumus, kermainen
+ samankaltainen raikas tuoksu, kuin edellisissäkin
+ vaahtoutui hyvin ja vajaa ruokalusikallinen riitti koko päähän
+ hiukset tuntuivat heti shampoon jälkeen todella puhtaille ja pehmeille. Tätä tunnetta tulee harvoin ennen hoitoainetta!
+ hiuksissa ei ollut takkuja shampoon jälkeen, joka sekin on vallan ihmeellistä. Yleensä mun on 'pakko' käyttää hoitoainetta, jotta saan hiukseni selväksi, mutta tämän shampoon kanssa tuntui, että homma oli jo tehty! Hoitoaineen jälkeen peli olikin jo aivan selvä; olisi voinut sormikammalla vähän vetäistä, kun ei takun takkua missään :)
+ hoitoaineen jälkeen hiukset olivat ällistyttävän pehmeät ja ihanat! Juuri sellaiset kosteutetun oloiset, kuten voisi nimen perusteella odottaakin. Voisin uskoa, että tämä tekee ihmeitä, jos sinulla on karheat tai pörröiset hiukset. Voisi mennä myös loistavasti talvikäytössä normaaleilla hiuksilla!

- olisin toivonut, että raikas tuoksu olisi pysyny hiuksissa kauemmin
- hiukset eivät kestäneet kovin kauaa puhtaina vaan alkoivat rasvoittua hiljalleen, joten kovin pitkiä pesuvälejä ei näiden kanssa voi pitää, jos omistaa lähtökohtaisesti hyväkuntoiset hiukset!

Jatkan näiden molempien käyttöä tosi mielelläni, koska olin tyytyväinen kumpaankin. Mulla on kuitenkin aina väriä päässä, joten siinä mielessä Color Fade Protection olisi hyvä pitää käytössä. Luxurious Moisture on taas ihan varmasti superhyvä talven viileissä pakkassäissä, kun hiukset meinaa pörröttyä pipon alla! Ja tosiaan, eipähän tarvi hetkeen mennä shampookaupoille näin majesteetillisten pullojen löydettyä kylppäriini :)

TRESemmén shampoot ja hoitoaineet uudella koostumuksella kaupoissa elokuussa 2011. Suositushinta 8,90 €.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti