Terveisiä Ubudista.

En malta pysyä täältä poissa, mutta uskokaa vaan, ollaan kyllä rentouduttu niin hyvin, että pikaisesti aina välillä ehtii Bloggeriinkin ;)

Päivät ovat olleet täynnä jacuzzissa makoilua, äärettömän hyvänmakuisia smoothieita, jännittäviä liikenneruuhkia, temppeleitä, epämääräisiä tilanteita, valokuvausta, nautiskelua..
Eilen otettiin private-taksi alle ja hurauteltiin muutamiin mielenkiintoisiin kohteisiin, joita hotellimme henkilökunta suositteli. Tänään ajateltiin selvitä omin nokkinemme julkisella liikenteellä tai jopa polkupyörällä..katsotaan nyt, mutta ainakaan moottoripyörän kyytiin en taida uskaltaa. Sen verran hurjannäköistä menoa tuolla maanteillä!
Ihmiset ovat olleet ainakin useimmiten tosi ystävällisiä. Välillä meitä tuijotellaan ja naureskellaan, jolloin alkaa itseäkin ihan naurattaa, kun ei tiedä yhtään, että ollaanko jotenkin hassun näköisiä, väärät vaatteet päällä, liian pitkiä vai muuten vaan naurettavia :D

Elämäntyyli on täällä pääosin tosi rento ja aina autetaan jos vaan jotenkin voi auttaa :) Vielä ei olla nähty kunnon rantoja, koska aloitettiin matka ihan tarkoituksella keskellä "viidakkoa", jotta saadaan kaikki häästressi karistettua rauhallisessa ympäristössä. Huomenna onkin tarkoitus vaihtaa maisemia.. odotettavissa paratiisimaisia näkymiä!

Voikaa hyvin!
9 kommenttia:

 1. Ihanaa kun käyt aina välillä kertomassa kuulumisia! <3

  Meno siellä vaikuttaa kivalta, nauttikaa olosta ja toisistanne!:)

  VastaaPoista
 2. Nauttikaa! Täällä innolla odotellaan hääkuvia.. <3 Kunpa jo tulisit siis reissusta kotiin ;) No ei vaan, kerran elämässsä se häämatka on! -Tiina

  VastaaPoista
 3. Sofiina: Hih, tää on ollut pari vuotta niin osa elämää, ettei täältä osaa olla pois kovin kauaa ;) Onneksi nyt on ollut netti.. Loppumatkasta en osaa sanoa. Voi tarkistela monta muutakin asiaa, kun lähdettiin tänne aika kiirellä. Ja varmasti nautiskellaan, kiitos! Halit kotiin :)

  Anonyymi: Hihii, täällä on yks toinenkin, joka odottelee niitä kuvia :D Näytän teille kyllä sitten jotain paloja päivästämme, sitä on niin kiva muistella. Tulee heti hymy huulille ;) Ihanaa viikon alkua sulle, Tiina :)

  VastaaPoista
 4. Oih..teillä on varmsti ihana häämatka. Onnea vielä rouviintumisen johdosta!

  VastaaPoista
 5. Bali on aivan ihana paikka! Olimme siellä viimeksi viime kesänä ja kaiholla muistelen Ubudia sekä Seminyakia. Balilla ei ole maailman parhaimmat rannat, mutta maisemat ovat huikaisevan kauniita muutenkin. Nauttikaa!

  VastaaPoista
 6. Toinen honeymoonilainen lähettää terkkuja Meksikosta! Toista viikkoa viedään, mutta täällä ei niin hyvissä merkeissä. Ensimmäinen viikko oli t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n, mutta nyt tämä tuore rouva yrittää parantua rajusta vatsataudista...
  Muistakaa nauttia matkasta, ei tiedä milloin tällainen kostaja yllättää! :) Onneksi on olemassa huonepalvelu! <3

  VastaaPoista
 7. Ihanissa maisemissa olette!

  http://todellajossain.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. <3 <3 <3 <3 Oi ihanaa!!!! Nauttikaa :) <3

  VastaaPoista
 9. Anttis: On kyllä ollut ihanaa, niin täydellistä lomailua, huhheijaa :) Kiitos hurjasti! <3

  Absolutely white: Sitten tiedätkin täysin millaista täällä on <3 On kyllä ollut ihana loma :) Ja tosi erilaisia paikkoja! Onneksi ne upeat rannatkin tuli jo nähtyä Gileillä, joten kaikkea on ollut :)

  Ihanaa viikonloppua!

  Tuija: Voi ihana <3 Kiitos! Olipa hauska, kun viitsit jättää kommentin omalta häämatkaltasi! Toivottavasti saat vatsanpurut nopeasti ohi ja ehtisit nauttia vielä ainutlaatuisesta matkasta edes hetken aikaa! Kurjaa miten helposti sitä saakaan vatsansa sekaisin ulkomailla! Nyt vain lepoa ja rohtoja ja parantavia haleja täältä!

  ps. juu huonepalvelu on kyllä super! Täällä on aikamoisen herkullisia juttuja listalla..mmm :))

  Tanja: Näin voi kyllä sanoa! Paljon erilaisia maisemia ollaan nähty ja vielä on jotain edessäkin, onneksi :)

  Kiva kun kävit visiitillä blogissani :)

  Mona: Kiitos raksukainen <3 <3 Varmasti nautitaan, on tää niin lomaa....aaaah!!! :D

  VastaaPoista