Kotona jälleen.

Ai että. On muuten kuulkaa ihmeellinen fiilis olla taas kotona. Arki ei ole ihan vielä alkanut, koska koitan tapella sitä vastaan kynsin ja hampain ;) Yök. Sanakin kuulostaa niin kauhealta. Mutta nyt ei tarvitse järjestellä häitä, organisoida tapaamisia, aikatauluttaa.. ei mitään sellaista. Huh, se on ohi!

Loma meni toki todella nopeasti, kuten myös koko kesä. Ei oikeastaan ehtinyt kesää ajatellakaan. Ehkä pari kertaa pääsin auringon alle makoilemaan täällä Suomessa, mutta eihän se ihan sama ole, kun ajatuksissa rientää kokoajan kymmeniä asioita. Mutta tää olikin nyt tällainen kesä - meidän hääkesä 


Reissusta palattiin perjantaina, matkalaukut jäi jonnekin, mutta löysivät sitten illalla tien kotiin. Aika perus lomaltapaluu siis!

Eilen istuttiinkin jo iltaa kaaso&bestman-porukalla ja käytiin Amigossa syömässä. Sen jälkeen siirryttiin meille katsomaan häiden vieraskirjaa sekä videota, joka meistä oli häihin tehty. Harmi, etten voi sitä tänne laittaa.. se on niin ihana :)

Voin muuten suositella Amigoa nyt käytyäni siellä pari kertaa. Tykkäsin henkilökunnasta heti kun astuin ensimmäisen kerran sinne. Tuli semmoinen kotoisa ja rento olo! Ruokakin on ihanaa ja annoskoot isoja.
Sattumoisin löysin pari palautetta paikasta, joten liitän sen tähän.


Tänään olikin ihanaa nousta rauhassa sängystä. Laitoin pyykkikoneen hurisemaan ja katselen vähän matkakuvia.. nyt ei ole kiire enää minnekään :)
3 kommenttia:

 1. Nami, hyvännäköisiä ruokia! :))

  Tervetuloa siis takaisin, ja vaikka hääkesä on nyt takana niin nytpä alkaakin ensimmäinen syksysi rouvana! Paljon tunnelmallisia hetkiä syksyynne ja ihanaa sunnuntaita!

  -Petra

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa takaisin <3
  Kyllä se arki siitä taas lähtee rullaamaan, pitää ensin hetki sulatella :D

  Namskis, olette tosiaan herkutelleet! Etenkin tuon vipan lautasen voisin kyllä herkutella minäkin :)

  VastaaPoista
 3. Petra Pauliina: Ruuat oli kyllä taas tosi tosi nami :))
  Kiitos tervetulo-toivotuksista! Oot ihan oikeassa, eipä ole tällaista syksyä ennen ollutkaan ;) Tunnelmallista syksy alkua sinullekin <3

  Sofiina: Voi kiitos paljon <3 Ihana, kun on heti tuttuja 'vastassa' :)
  Tosiaan..hetki tarvii sulatella ;) Onneksi on vielä 1 lomapäivä jäljellä ja töissäkin vähän uusia tuulia. Jaksaa sitten paremmin pimeän syksyn!

  Amigossa on kyllä herkkuja ja kiva henkilökunta :)

  VastaaPoista