Honeymoon.

Pikainen tervehdys kaikille täältä honeymoonilta, Balilta! Matka sujui hyvin, vaikkakin oli tällä kertaa melko rankkaa. Ensimmäinen hotelli vei kyllä jalat alta.. Täällä sitä ollaan viidakon keskellä, sammakot kurnuttelee jossain pihalla ja oma uima-allas pulputtaa alakerrassa. Huomenna tutustutaan paremmin lähiympäristöön, mutta tällä lomalla ei turhia hoppuilla, vaan otetaan rennosti :)


Tuossa meidän tervetuliaismaljat. Ei hajuakaan mitä niissä oli, mutta maistui aivan taivaalliselle!

ps. hääblogista löytyy pari kuvaa häistä :) Virallisia kuvia odotellaan muutama viikko. Oli kyllä upea päivä, ei sellaista tule enää koskaan :) ♥  Mahtavaa olla rouva :))


7 kommenttia:

 1. ONNEA! <3 Nauttikaa häämatkasta, toisistanne ja Balin upeista maisemista :)

  VastaaPoista
 2. Oij voin kuvitella miten upeaa siellä onkaan! Ihanaa honeymoonia teille, nauttikaa <3

  Käynkin heti kurkkaamassa hääblogin kuvat!:)

  VastaaPoista
 3. Petra Pauliina: KIITOS!!! <3 Ihanaa olla täällä ja naimisissa :) En malta odottaa seuraavaa päivää uusissa seikkailuissa!

  Sofiina: Kiitos kultainen <3 Täällä on todella otettu rennosti ja tullaan ottamaan vastakin. Odotan, että näen enemmän Balia, se on varmasti kaunis kuin mikä!

  VastaaPoista
 4. Onnea oikeen paljon Rouvalle!Hääkuvat olivat todella kauniit,voin vaan kuvitella kuinka täydellinen päivä sinulla oli. Oikein ihanaa matkaa <3

  VastaaPoista
 5. Oikein oikein paljon onnea rouvalle! ;) Nauttikaa häämatkastanne!

  VastaaPoista
 6. I'm Lacking: Kiitos paljon <3

  Elisabete: Kiitos ihana kommentista <3 Itsekin odotan lisää hääkuvia. Onneksi niitä on vielä tulossa monesta suunnasta! Päivä oli aivan ihana <3 Kaiken sen suunnittelemisen arvoinen, todellakin.

  Kiitos, oikein ihanaa viikon alkua sinullekin :)

  Avelina: Kiitos ;))) Hassua.. vanhenin heti kymmenellä vuodella ;D Ja varmasti nautitaan.. sitä tää on melkein kokoajan! Halituksia sinulle!

  VastaaPoista