Relaxing..

kuvat pinterest

Ihania kesäpäiviä takana.. on meitä nyt hellitty ilmoilla! Päivä kului tavalliseen tapaan hääasioiden parissa  -  kun joka päivä tekee pari asiaa, hommat edistyy hyvää tahtia!

Päivällä, miehen tultua salilta, lähdettiin taas pariksi tunniksi puistoon lekottelemaan..ja vain rentoutumaan. Siellä ei jaksa mietiskellä tekemättömiä tehtäviä vaan vaipuu jonnekin unen ja haaveilun rajamaille samalla kun aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta.

Toki mulla oli taas luettavaakin mukana, koska sitä löytyy laukusta lähes aina. Tällä kertaa mukana oli Lauren Conradin Sweet little lies, jota jonotin kirjastosta varmaan puoli vuotta. Ensimmäisen osan luin Australiassa meidän 8 kuukauden reissulla, kun kirja tupsahti eteen majapaikassamme. Tykkään tuommoisesta kevyestä tekstistä, jota ei tarvi niin kovin keskittyneesti ja tosissaan lukea.


Kuvat olen muuten pariin viime postaukseen ottanu miehen puhelimella, kun en jaksa järkkäriä ihan aina sentään kantaa mukanani. Ei hassumpi kuvanlaatu, mutta vähän silti silmää häiritsee ;)

Illan päätteeksi lähdettiin vielä leffaan tuhlaamaan pian vanhaksi meneviä leffalippuja. Kauhea kankkunen 2 ei varsinaisesti rentouttanut, koska tuijotin silmät tapillaan ja sydän syrjällään, että mitä nyt vielä! :)) Mutta se sopi erinomaisesti tähän aivot-narikkaan-päiväämme!

Huomaan taas, että kello on jo puoli kaksitoista, joten täytyy mennä lueskelemaan tuo kirja loppuun - huomenna on palautuspäivä!

Ihanaa viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti