Kukkia surun keskellä.

Uutisten puolesta on ollut kyllä melkoinen viikonloppu. Lähiaikoina on tullut vähän sellainen fiilis, ettei tee enää mieli mennä lukemaan Iltalehteä, kun sieltä löytyy joka kerta ihan järkyttäviä asioita, joita ei vaan pysty oma pää ymmärtämään. Sitä miettii mihin tämä maailma on menossa eikä löydä oikein vastauksia mihinkään.. hulluksi on mennyt ja hullummaksi vaan näyttää menevän. Elämä voi loppua kauppareissulla tuosta noin vaan, vaikka aamulla kaikki oli vielä hyvin.

Miten sitä joka kerta yllättyy myös ihmisten poismenosta muilla tavoilla. Vaikka kaikkihan täältä jossain vaiheessa kuollaan, oli Amy Winehousen kohtalo todella yllättävää minulle. Piti tuijottaa tietokoneen ruutua pitkän aikaa, että uskoo.

Koska juuri nyt tuntuu vaan niin tyhmältä esitellä blogissa mitään ostoksia yms. pintaliitoa, laitan tänne kuvia meidän koiralenkiltä, hieman aikaisemmin kesällä.


Tähtiksen lisäksi Eiran puisto on mielestäni yksi kauneimmista puistoista Helsingissä monivärisen kukkaloistonsa ansiosta. Siellä tuleekin poikettua aina silloin tällöin.


Loppukevennykseksi ajattelin vielä kertoa, että mies on ollut eilisestä aamusta asti poissa kotoa. Vietiin nimittäin sillä aikaa, kun minä iloisesti suihkuttelin! Kuulin kyllä, että ovi kävi ja jotain ääniä kuului, mutta eipä edes pusua viitsinyt sitten antaa lähtiessään! Toivottavasti tulee yhtenä kappaleena kotiin.. ;)
Jos jollakin ei välähtänyt niin nyt eletään kuuminta polttariaikaa ;)

Nähdään taas, toivottavasti pian!


7 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kuvia!

  Ihan samat fiilikset minullakin, ei oikein tee mieli päivittää kun olen vieläkin ihan kauhuissani Norjan tapahtumista. Mieli ei vaan voi käsittää, miten joku ampuu 90 viatonta nuorta :(

  VastaaPoista
 2. Ihan kauheata tapahtunut tosiaan. Ei voi ymmärtää, kyyneleet tulee silmiin vähän väliä. Itsekin päädyin tänään vain kukkakauppaan, ja valkoisen kynttilän nostin ikkunalaudalle. Onneksi nyt kaikki hyvin.<3

  VastaaPoista
 3. En ollut noista mitenkään tietoinen! Kuulin vasta äsken mieheltä, että jotain oli sattunut.. =/
  Mihin maailma on menossa..

  VastaaPoista
 4. Tälläisenä aikana onkin parasta kun katselee jotakin kaunista nauttien luonnon rauhasta ja kesän väreistä... Kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
 5. Petra Pauliina: Kiitos! Ihan samaa olen ajatellut.. ja mietin sitä 90 laukausta, se on älytön määrä. Täytyy olla todella sairas..

  Alma: Ihana, kun jaksoit laittaa kukkia ja kynttilöitä, katsoin sun blogista. Eipä tässä oikein muuta voi tehdä :/

  RagDoll: Sanopa se.. mihin tää on menossa? Kohta alkaa olla itsekin jo niin vainoharhainen kaikista ympärillä liikkuvista ihmisistä, mutta eihän sellaisesta tulis mitään..

  Bella: Totta! Katselin juuri ikkunasta, kun aurinko nousee ja säteet osuu sateen kastelemaan heinikkoon. Kimmelsi tänne saakka ja harmittelen tässä, kun ei ole kamera mukana! Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Ihan super kauniita kuvia! http://ninnuu.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Ninnu: Voi kiitos :) Käynkin heti kurkkaamassa blogiisi!

  VastaaPoista