Kesätuoksu.

Huomaan kirjoittavani vähän väliä kesäjotain tuohon otsikkoon. No, tänään on vuorossa kesätuoksu ;)

Sain nimittäin keväällä tuoksunäytteen Sokoksella käydessäni ja se sattui olemaan Escadan Taj Sunset. Käytinkin sen pikkuisen näytepullon samantien ja ihastuin sen makeaan tuoksuun. Mun hajuvesimakuni on melko vaihteleva, mutta pääasiassa suosin keveitä ja enemmän makeita tuoksuja, jotka eivät leijaile ihmisten neniin monen metrin päästä.. Pitkään aikaan en ole eksynyt hajuvesihyllylle ostamaan uutta tuoksua, mutta kun siskoni oli menossa risteilylle, pyysin häntä tuomaan Escadaa mukanaan. Ensimmäinen Escadani ikinä ;)


Vaikka yleensä suihkuttelen eri hajuvesiä tilanteiden mukaan, en ole tainnut tänä kesänä kovin montaa kertaa lähteä kotoa ilman tätä tuoksua.. Kun ei bilettämiseenkään nyt ole aikaa. Sinne voisin valita sitten jotain iltaan sopivampaa :) Luulen, että jos vuosien päästä tämä tuoksu leijuu nenääni, muistan kesän 2011 varsin elävästi!


14 kommenttia:

 1. heippa cherry.
  ihania kuvia ja tuo tuoksu on valloittava !

  joudun aina maalaamaan kirjoittamasi tekstin, jotta näen sen lukea, pystyisitkö tummentamaan sitä edes hituisen ? olisi helpompaa lueskella. :-)

  VastaaPoista
 2. Moikka maj: Tuoksu on kyllä ihana, niin kesäinen että ei mitään rajaa :))

  Ompa harmi, että edelleen täytyy maalata teksti, tämä kun on jo lähes mustaa! Eihän sinulla satu olemaan hp:n läppäri? Se on ainoa, jolla vaaleat kuvat/tekstit ei näy kunnolla, mitä nyt olen kokeillut. Katsotaan, jos vielä tummentaisin vähän.

  VastaaPoista
 3. meillä varakone nyt käytössä, ARC-merkkinen, HP on meidän oma kone, eikä sillä joo teksti näkynyt. :-(
  menee tää lukeminen maalaamallakin, ei siinä mitään :-)

  VastaaPoista
 4. Nyt teksti on milliä vaille mustaa eli ei pitäisi ainakaan väristä olla kiinni :) Toivon, että kaikki näkisi :) iloista päivää!

  VastaaPoista
 5. maj: Voi :(( Hp:ssa täytyy olla jotenkin erilaiset näyttöasetukset, koska etsin sillä kerran valkoista sohvaa meille kotiin sekä valkoista ruokapöytää ja niitä kuvia ei näkynyt ollenkaan. Siis tiesin, että keskellä ruutua pitäisi olla pöytä, mutta se ei näkynyt :D Voi vitsiläinen, kiitos jos jaksat seurata näkymättömyydestä huolimatta!

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat - ja luultavasti tuoksukin :) Täytyy käydä testaamassa!

  VastaaPoista
 7. Escadan kesätuoksut on minun suosikkeja! Ensimmäiseni ostin kesänä jolloin menin naimisiin ja sen tuoksun muistan varmaan lopun elämääni ♥

  VastaaPoista
 8. Voi, minäkin olen täysin hurahtanut tuohon tuoksuun ja olenkin koko kesän melkein käyttänytkin vain tuota. Hyvä valinta siis! :)

  VastaaPoista
 9. Toi hajuvesi on jotenkin tosi ihanan näköinen, kesäinen ja ajattelin, että voisi tuoksuakin aivan ihanalle. Harvemmin itsellä tulee ostettua hajuvesiä, kun tulee helposti niistä pää kipeäksi. DKNY:n parista hajuvedestä olen tykännyt todella paljon ja ne tuli hankittua.

  Muistan vaan kuinka pienenä ärsytti istua täydessä bussissa, kun edessä istuvalla oli törkeästi hajuvettä. Ja taisi olla sitten loppupäivän pää kipeänä. Tuntuu välillä, että ihmiset ei enää itse haista ollenkaan sitä hajuvettä ja sitä pitää aina vaan laittaa enemmän ja enemmän.

  VastaaPoista
 10. Blogissani on Sinulle jotain, tule kurkistamaan =)

  VastaaPoista
 11. Wow, absolutely beautiful blog :))) I follow you. Hope you like to follow back.

  LOVE minnja

  http://minnja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 12. Miss M: Käy ihmeessä testaamassa, koska tuosta tulee niin kesätuulelle :))

  Hanna: Sä oot selvästi siis kokenut konkari jo näiden Escadan tuoksujen kanssa! Mä vasta ekani ostin ;) Ja mites sattuikaan, myös sinä kesänä kun menen naimisiin!

  Maria: Hih, en ihmettele, että tykkäät! On se vaan niin kesäinen ja iloinen tuoksu. Kiva tuoksutella heti aamusta. Jotenkin ei oo ees liian vahvaa eikä ole ainakaan vielä tullut yhtään pää kipeäksi :)

  I'm Lacking: Eiks ookin tärkeetä, että miltä hajuvesipullo näyttää! Heti paljon kivempi ostaa sellanen kotiin, jos se on kauniissa lasipullossa :)

  Se on tosiaankin ärsyttävää, jos joku on suihkinut koko pullon hajuvettä päälleen, kun vähemmälläkin kyllä huomataan ;) Voihan sitä sitten laittaa iltapäivällä suihkauksen lisää, jos tuntuu, että on kaikki tuoksu jo hävinnyt, mutta liika on liikaa..

  Hanna: Oi, kiitos, minäpäs tulen kurkkailemaan :)

  minnja: Thanks so much minnja! Nice to see you here and lovely to hear you're going to follow this! I'll visit your blog as well. Have a great week! :)

  VastaaPoista
 13. Mulla olisi blogissani kaunottarelle haaste, tulehan kurkkaamaan kun ehdit <3

  http://sofiinas.blogspot.com/2011/07/top-10-cosmetics.html

  VastaaPoista
 14. Sofiina: Oiiii, kiitos, minäpä kipaisen :))

  VastaaPoista