Kesän väri on vihreä.

Täällä sitä vaan ihastellaan näitä kelejä ja yritetään sumplia hääjuttuja.  Asukuvista tosin huomaa, etten ole paljon aurinkoa ehtinyt ottaa, enkä taida ehtiäkään..mutta on sillä sentään hyvä syy :)

Vilma on ihan kieli pitkällä jokaisella koiralenkillä (jo tossa sadan metrin päässä), mutta kyllä se sit tykkää, kun saa välillä olla vähän vapaana. Sitäpaitsi kesällä näkee paljon enemmän kaverikoiria, kun kaikki hengaa pidempään lämpöisessä puistossa.


Lopuksi vielä hellepäivän asukuvat. Kesäisen värikästä - eikö! hih.

Paita Zara - Hame Ellos ? - Laukku Aussi - Kengät eteisessä (unohtu taas kerran)


ps. ei vieläkään olohuoneen mattoa.. ehkä ensi vuonna? ;)5 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis hame! Ja niin suloinen koira - olen täysin koiraihminen ja koko ajan on mielessä oman koiran hankkiminen. Tässä elämäntilanteessa se vain ei tunnu sopivalta, mutta ehkä sitten tulevaisuudessa...

  Ihania myös nuo edellisen päivityksen Hanko-kuvat. Ystäväni lapsuudenkoti on siellä ja onhan se aivan valloittava kesäkaupunki. Origo-ravintolaa kannattaa muuten kokeilla siellä joskus jos mahdollista, tosi viehättävä pikku ravintola.

  Hyvää viikonloppua!
  -Petra

  VastaaPoista
 2. Kaunis asu! Musta-valkoinen on aina tyylikäs valinta =)

  VastaaPoista
 3. Petra Pauliina: Ihana, kun jätät aina niin pitkiä kommentteja, kiitos <3

  Mä tiedän sen tunteen, kun haluaisi koiran ja näkee niitä ihan joka puolella. Mietiskelee miten ihana nytkin olis koiran kanssa tuolla kävellä, kun aurinko paistaa ja tavata muita koirakavereita jne. Mun piti aikanaan hankkia koira ihan yksin ja soitin jo kasvattajalle ja kaikkea, mutta huh onneksi en ottanut vielä silloin, koska niin kova homma siinä kuitenkin on ja olis sinkkutyttönä ollut melkosen sidottu himaan ;) Nyt kahdestaan onkin paljon helpompi hoitaa, kun ei aina tarvi mennä töistä suoraan kotiin, jos on vaikka asioita! Toivottavasti sullekin tulee se elämänvaihe pian, että saat mahiksen ottaa jonkun söpöläisen. Onhan ne niin korvaamattomia sitten kun ne tuossa tapittaa :)

  Ja kiitos Hanko-vinkistä! Seuraavalla kerralla Origo vois olla ruokapaikkana. Saas nähdä jääkö ensi kesään, mutta pidetään korvan takana :)

  Ihanaa sunnuntain jatkoa!

  Hanna: Kiitos! Löysin vanhan hameen jostain kaapin perukoilta ja kyllähän se vielä ihan ok oli :)) Musta-valkoinen on tietysti taattu yhdistelmä!

  VastaaPoista
 4. Kaunista, niin koiruli kuin omistajansakin :) Ja hih, kengät - eteisessä..

  VastaaPoista