Kartalla.

Olen tahallani elellyt koko alkuvuoden ilman kalenteria - noin 7,5 kuukautta siis. Ideana oli vissiin, etten stressaisi täysistä kalenterinsivuista ja liian aikataulutetusta elämästä. Hmm..kääntöpuolena tosin olen 7,5 kuukauden aikana unohtanut kaikkien mahdollisten tuttujen syntymäpäivät ja nimipäivät! Sori vaan ;) Muita tapaamisia olen kirjoitellut suoraan työvuorolistaan, joten olen ollut kuitenkin yleensä oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Eilen Akateemisessa käydessäni tulin sitten toisiin aatoksiin, koska tämä super-suloinen kalenteri huusi minua hyllyn reunalta! Olin katselemassa ihan toisenlaisia ostoksia, mutta pakkohan tuo söpöläinen oli mukaan ostaa. Tuossa se nyt sitten odottelee, että piirtelen sen täyteen menoja ja meininkejä!


Loppusivuilta löytyy kaikkea tosi tarpeellista, kuten hymiöoppia!

Tiedoksi vielä, että meidän häät tosiaan lähestyy päivä päivältä - enää pari hassua viikkoa jäljellä! Tästä syystä en ehdi blogien pariin aivan tavalliseen tapaan, mutta yritän kyllä välillä näpytellä pari sanaa teille! Että eiköhän tässä vielä ennen rouvaantumistakin tavata ;)

9 kommenttia:

 1. Hihittelen tuolle hymiöoppaalle. :D Ihana kalenteri! Pitäisiköhän itsekin hommata uusi lukuvuosikalenteri alkavien opintojen kunniaksi, hmm.

  Tsemppiä viimeisiin hääjärjestelyviikkoihin! Nauttikaa tästä ajasta, on se niin ainutlaatuista kerrassaan. :)

  VastaaPoista
 2. Mira: Heh, se on tosiaan aika tärkeä juttu ;)) Muutenkin taitaa kalenteri olla vähän koululaisia varten lukujärjestyksineen ja koenumerosivuineen, mut ei se mitään ;) Sullehan se sit sopisi :))

  Ja kiitos tsempistä! Onneks saa apua kaasoilta ja muilta niin ei tarvi ihan kaikkea yksin tehdä, vaikka onhan sitä oma pääkin jo vähän sekasin mennyt kaikesta. Täytyy yrittää ottaa niin rennosti, kun mahdollista :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Nätti ja käytännöllisen näköinen :) Paljonko tuolla oli hintaa?

  VastaaPoista
 4. Tanja: Se on tosi hyvän kokoinen myös :) Hinta oli muistaakseni 11-12e eli ei paha ollenkaan :)

  VastaaPoista
 5. hihi, katselin samaa kalenteria prismassa, niin ihanan tyttömäinen, söpö :)
  Mutta kalenteri jäi kyllä kauppaan.. vaikka mieli teki ostaa niiiin paljon! :)

  Mutta mullapa on nyt tollanen nahkakansisydeemi, jonka sain ystävältäni viime jouluna lahjaksi. Siinä voi aina sit vaan vaihtaa sen kalenterin sisälle, kannet pysyy samana :) Siellä on sisässä korttipaikkoja ja tommonen "laskuläpyskä" missä pysyy hyvin tärkeet paprut mukana.. :)

  Ois se vaan ehkä vähän kivempi jos noi kannet ois pinkit ;)

  VastaaPoista
 6. Mä en kertakaikkiaan selviäisi ilman kalenteria kahden työn ja opiskelujen sekä siihen liittyvien erilaisten deadline-merkintöjen kanssa. Luulen, että olisin stressaantuneempi ilman kalenteria. :D Nyt kesäaikaan menot ovat huomattavasti vähentyneet ja hetkittäinen kalenteriton elämä on maistunut ihan hyvältä. Hienoa, että olet pystynyt pidemmän aikaa elämään ilman kalenterin "orjuutta". :)

  VastaaPoista
 7. Minna: Se on kyllä fiksua ostella vaan niitä sisäsivuja, mutta jotenkin itse kaipaan joka vuosi sen verran uudistusta, että kalenterissa on eri ilme, kuin edellisenä vuonna :)) En vaan ikinä raaski heittää kalenteriani menemään vaan säilön niitä kuin päiväkirjoja!

  Varpunen: Ymmän tilanteen :D Ei sitä kouluaikana kaikki pysyisi mitenkään päässä tai millon on minnekin työvuoroon meno, tuttu tunne! Kiva, jos kesäkuukausina on kuitenkin ollut vähän vapaampaa ;) Syksy on yleensä semmoinen, että menoja alkaa kerääntyä ja tulee harrastusjuttuja jne. Siinä sitä kalenteria sit taas tarvitaan!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana kalenteri. Mä meinasin keväällä ostaa solidaarisuuskalenterin joka oli mun mielestä kans todella kiva. Päädyin kumminkin tommoseen ihan peruskalenteriin mikä ei kylläkään huono ole ja siinä on parempi sivujakin kääntää kuin tuossa solidaarisuuskalenterissa.

  VastaaPoista
 9. I'm Lacking: Kalentereita on onneksi joka makuun, mutta välillä sen vuoksi tuleekin valinnan vaikeus :) Onneks ens vuonna voi taas ostaa sit ihan erilaisen ;)

  VastaaPoista