Helmirintamalta.

Korupajalla on ollut tänä keväänä melko hiljaista, koska häät vievät miltei kaiken vapaa-ajan ja välillä olisi varmaan ihan hyvä hengittääkin. Olen kuitenkin myynyt valmiita koruja eteenpäin ja yhden tilauksenkin sain viimein valmiiksi. Eräs tuttavani halusi nimittäin korut hääjuhlaan, jossa toimi kaasona viime lauantaina. Mekko oli musta ja hän halusi siihen eloa limenvihreiden korujen kautta. Tein siis töitä käskettyä ja näin pirteät korut saivat uuden kodin!


Koruissa on muun muassa Swarovskin helmiäislasihelmiä, Jade-korukiveä, Preciosa-kristallihelmiä, kristallirondelleja, makeanvedenhelmiä.. Korujen osat ovat hopeoituja.

Kun häät ovat ohi ja elämä tasoittuu, aukeaa korupaja taas uusin ideoin. Ette tiedä miten vaikeaa on ollut, kun ei ole voinut tehdä helmitilauksia normaaliin tapaan ;) Noita värikkäitä palleroisia kun on niin vaikea vastustaa! Syyskuussa onkin sitten tiedossa kivoja juttuja ja varmasti paljon helmipostia myös itselle!


2 kommenttia:

 1. eiiikä, todella kauniit korut <3 kelpais mullekin! :)

  Mistä ostat tarvikkeita?! Muakin huvittais kokeilla joskus, löytyiskö mustakin luova Minna sisältä ;)

  VastaaPoista
 2. Minna: Kiva :) Limenvihreä on kyllä tosi raikas väri, vaikka ei itselle ensimmäisenä tuliskaan mieleen. Mutta eipä nuo ollutkaan mulle :))

  Helmitarvikkeita ostan ihan hurjan monesta paikasta mukaan lukien nämä tavalliset, kuten Villihelmi, HelmiQ, Helmiliina.. Helmiä tältä pallolta ei puutu.

  Kokeile ihmeessä, saattaa löytyä kuule vaikka millanen luova Minna sieltä!! :))

  VastaaPoista