Häävarput.

Eilen kävin elämäni ensimmäistä kertaa kaunistuttamassa kynsiäni. Aloitin varovasti varpaista, koska halusin nekin kuntoon hääpäiväksi. Niin ja siksi varpaista, koska askartelua on vieläkin edessä enkä varmaan osaisi uusilla sormenkynsillä mitään muuta tehdä, kun varoa niitä ja kulkea kädet ilmassa, etten vaan kolhase. Mitenkähän bloggailukaan sitten sujuu ;)

Tämän kestopedikyyrin kävin ottamassa Susanna's Nailsissa ihan Linnanmäen viekussa. Pari tuttavaa on käynyt siellä vuosia, joten uskalsin heti varata ajan. Oikein mukavia tyttöjä olikin töissä, vaikka välillä pitikin kysyä uudelleen, kun en ihan ymmärtänyt mistä puhutaan :)


Ihana tunne, kun voi ottaa varpaansa esiin kaikkialla eikä tarvitse hävetä esim. lohjenneita lakkoja. Pitääkin ottaa tavaksi tämmöiset aina kesäaikaan.. Saas nähdä miten kauan nyt näitä pidän, voi nimittäin olla, että jään koukkuun! Kyllä näillä kelpaa häämatkalla tallustella!

10 kommenttia:

 1. IIK miten ihanat!!! Niin söpöt, vähän mäkin haluan :)

  Kauanko tuollaisten pitäisi sitten pysyä? :o

  Olis niin ihanaa jos munkin jalat olis noin nätit!!

  VastaaPoista
 2. Sormien kynnet kannattaakin jättää mahdollisimman myöhään, itse otin rakennekynnet ja en saanut uusilla kynsillä solmittua vieraiden lahjapusseja kiinni ja äiti raukka joutui tekemään sen :D

  VastaaPoista
 3. I'm Lacking: Kivat on kyllä munkin mielestä. Unohdan noiden olemassa olon aina välillä ja yllätyn iloisesti löytäessäni ne jälleen :D

  Laapa: Itsekin tykkään! :)

  Minna: Käy ihmeessä ottamassa ;) Tuosta noin se vaan piirteli nuo kuviotkin vapaalla kädellä, on ne ihmeellisiä. Tuolla Susannasin sivulla sanotaan, että voi kestää parikin kuukautta, mutta mä jotenkin ajattelin katella reilun kk ja sitten päättää mitä näiden kanssa teen. Tietysti aikoja voi olla vaikea saada lyhyellä varotuksella. Suosittelen !

  Noora: Hih, sitä mäkin tässä vähän ajattelin ja otan sormenkynnet vasta torstaina 2 pv enne häitä ;) Voi olla, että oon ihan uuno niiden kanssa!

  Anttis: :) täälläkin tykätään, jopa mies tykkäs :D

  Hanna: Eikös olekin ihanat!:)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Miten paljon varpaiden manikyyri maksoi?:)

  VastaaPoista