Vilma Vimpula.

Monet ovat vanhan blogin puolella kyselleet välillä kuvia Vilmasta, joten niitä aina silloin tällöin laitankin. Onhan Vilma meidän mukana matkassa joka päivä ainakin lenkillä, jos ei muuta!

Tuolla se eteisessä kenkien seassa pötköttelee ja odottelee vielä nopeaa puistoreissua, jonka ennen töihin lähtöä teen sen kanssa. Vähän työvuoroista riippuen viedään sitä miehen kanssa yhdessä ja erikseen ulos. Iltapäivällä on kiva mennä koko konkkaronkka kimpassa 'retkelle', mutta ainahan se ei vuorotyön takia onnistu. Nyt tosin taitaa sadella vettä, joten luulen, että neiti nyrpistää nenuansa jo tuossa ulko-ovella.. hienohelma ;)

Tässä kuitenkin pienen pieni kimara siitä, missä tykkään nukkua..


Tärkeintähän nukkumapaikassa on se, että lattia tai sohva on vuorattu vaatteilla, joissa on mielellään iskän tuoksua mukana. Äipänkin vaatteet kyllä hädän tullen käy tai vaikka päiväpeiton nurkkaus. Kunhan nukkumapaikka on turvallinen ja pehmä ;) Iskällehän tämä vaatteiden heittely lattialle vain Vilmaa varten sopii vallan erinomaisesti!

Niin ja kyllä se Vimpula nukkuu myös pöydän alla ja jaloissa. Aina jos tietokoneeltakin nousee, kannattaa katsoa, ettei astu päälle, kun neiti on kuitenkin kääriytynyt jalkojen ympärille.. Myös vaatekomerossa on ihan mahtavaa vetää hirsiä, mutta samperi kun joku tulee kokoajan valitsemaan sinne jotain typeriä päivän asuja ;)


Mukavaa päivää Vimpulan kuvan merkeissä!! 


8 kommenttia:

 1. eiiikä mikä ihana söpöliini mussukka <3 :)

  isot rahmu-rohmut vimpulalle!!

  VastaaPoista
 2. Upea visuaalinen ilme sun blogissa. Tämä on ihan harvinaista suomalaisissa blogeissa. Miellyttävä lukea kun kaikki kuvatkin ovat laadukkaita. Jee <3.

  VastaaPoista
 3. Oi mikä maailman suloisin neiti! :) Minkä rotuinen hän on?

  VastaaPoista
 4. oooi että, kun on sulonen!! Ihana blogi höystettynä laadukkailla kuvilla ja hauskalla tekstillä! :)

  VastaaPoista
 5. Moi Cherry,
  kiva, että kävit osallistumassa suklaakilpailuun! :) Tulinkin heti kurkkaamaan blogisi ja klikkasin itseni samoin tein lukijaksi! Ihania kuvia ja suloisia tunnelmapaloja.

  Mukavaa viikonlopun odotusta!
  -Petra

  VastaaPoista
 6. Ihana Vimpula <3 Ja ihana uusi blogi!

  VastaaPoista
 7. Minna: Hihii, se on semmonen lutunen mussukka kyllä. Omistaa noin tuhat hellittelynimeä, kuten kunnon mussukan kuuluu ;) Rahmu-rohmut menee perille!!

  Mirka: Voi kiitos kovasti, olipa iso kohteliaisuus <3 Tosi kiva, jos tuntuu siltä :)

  omppu: Vilmuska on valkoinen länsiylämaan terrieri :) Tuommonen hurmuri!

  mari: Hihii, Vilma on semmonen söpöliini :) Tosi kiva kuulla, että tykkäät blogista, kiitos!

  Petra Pauliina: Olipa kiva, kun tulit vastavierailulle! Mun oli pakko osallistua ja koittaa onneani. Kukapa ei suklaasta tykkäis ;)) Ihanaa loppuviikkoa sinullekin!

  Hoopa: Jee, löysit tänne! :)) Vilma täällä edelleen virkeenä tepastelee ja nautiskelee kesästä :)

  VastaaPoista