Uusi alku.

TERVETULOA !!


Täällä siis tästä lähtien Cherryn uusi blogi, joka karistaa vanhat pölyt jaloistaan ja aloittaa täysin puhtaalta pöydältä.
2,5 vuoden jälkeen alkoi tuntua siltä, että pieni raikastus ja uudistus olisi paikallaan. Päätöstä piti tosin muhituttaa joulusta saakka, mutta nyt sain tämän näin kesän kynnyksellä aikaiseksi :)

Jatkossa kirjoitan aikalailla samaan tyyliin, kuin ennenkin. Laitan paljon kuvia reissuiltani milloin minnekin metsiin, kukkia näkyy siellä täällä, välillä joku asukin tulee esiteltyä. Tämän lisäksi haluan tuoda blogissa esille muitakin kauniita kuvia ihan inspismielessä. Sellaisia olen sivupalkkiinkin asetellut ja ne tuo mulle hyvän mielen - toivottavasti teillekin :) Haluan jatkossakin kirjoittaa blogia rennolla otteella laittamatta sitä turhaan mihinkään kategoriaan. Jaan siis täällä hetkiä elämästäni, siitä nimikin :)

Blogin ulkoasusta halusin tyttömäisen ja hempeän.. kai mä olen itsekin joskus sellainen ;) Ja edelleen kirjoitan samalla 'Cherry' nimimerkillä, jonka olen omakseni omaksunut!

kuva Pinterest

Oikeasta alalaidasta löytyy napit Blogilistalle ja Bloglovin'lle ja sieltä pääsee myös Hääblogiini ja Cherry Bijousin Facebook sivuille (jonne täytyy luonnollisesti kirjautua..)

Ihanaa, kun löysitte tienne tänne! 

14 kommenttia:

 1. Kivaa, innolla uusia tuulia odottaen :)

  VastaaPoista
 2. Siru: :)) Sait kunnian jättää ekan kommentin! Kiitos! Katsellaan miten blogi lähtee käyntiin. Nyt kuitenkin ehkä ensin nauttimaan vähän kesäsäästä ;)

  VastaaPoista
 3. Oi nämä ovat niin kauniit nämä sivut!! :)

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa ihanan raikkaalta alulta! Ilman muuta mukana <3

  VastaaPoista
 5. Mona: Voi kiitos!! Ja sun ansiosta sain niistä tämmöiset, kiitos paljon avusta ihanuus <3

  Sofiina: Kiva kuulla ja ihana, kun oot mukana <3

  VastaaPoista
 6. Ihanat uudet sivut! Innolla seuraan uutta blogiasi!

  VastaaPoista
 7. Tosi ihanan herkät ja kauniit sivut. <3 Tykkään. :)

  VastaaPoista
 8. Heeeeeei ja onnittelut uudesta startista "naimisiin karanneelta"!! :)
  Pari kertaa yritin kommentoida mutta unohdin kai laittaa vahvistussanan (?) eikä kommentti näkynyt, joten nyt siis vasta vastaus häämatkakysymykseen: olimme Dubaissa, ja oli ihanaa. Kaunis, mielenkiintoinen ja sopivasti erilainen arabimaailma-kohde luksus-hotellilla hyvän ruuan ja juoman parissa vei sydämet. <3 Kuinka siellä hääsuunnitelmat etenevät, joko on "the sormus" löytynyt ( ei paineita, kunhan kyselen ;) )? Mieheni juuri ehdotti, että voitais ottaa tavaksi lähteä aina häämatkan ajankohtana vuosittain reissuun. Joko olette valinneet häämatkakohteen?
  Ihanaa ja helteistä viikonlopun jatkoa sinne! :) :)

  VastaaPoista
 9. Ihana uusi blogi=)=) täällä ollaan mukana taas=)

  VastaaPoista
 10. Absolutely white: Ihanaa saada sinutkin mukaan tänne :)

  Saara: Kaunis kiitos! Olipa kiva, kun löysin sutkin täältä :)

  Anonyymi: No moi! Ja vaude! Teillä on ollut varmasti ihan unelmien matka!! Dubai on sellanen kohde, josta kuulisin mielellään enemmänkin. Meidän häämatkakohteeksi se ei enää pääse, mutta joskus olis aika makeeta käydä siellä! No missäpä ei ;)

  Täällä etenee vähän hitaasti, mutta kuitenkin jotenkin. Vois olla jo elokuu mun puolesta ;) Sormuskin on ehkä löytynyt..menee kyllä todella hilkulle ;) Ja häämatkakohde tuli tuossa keväällä valittua. Siitä kirjoitan jossain vaiheessa tuolla hääblogin puolella ja tietysti väläyttelen kuvia myös täällä viimistään, kun sieltä on palattu :)

  Aika mahtava idea sun mieheltä tuo vuosittainen matka..kelpais kyllä tännekin :D Eihän sen tarvi aina niin suurta olla. Vaikka joku pidennetty viikonloppu tms!

  Mut olipa kiva, kun tulit taas kertomaan kuulumisia :) Aurinkoista kesän jatkoa! <3

  Keke: Jee!! Mahtavaa kun löysit tänne :))

  VastaaPoista
 11. Oi, muutoksia - hyviä sellaisia! Tyylikäs ja kaunis uusi blogis Cherry. Siirränpä linkit siis tänne.:)

  VastaaPoista
 12. Alma: Hienoo Alma, mahtavaa saada sut tänne :) <3

  VastaaPoista
 13. Aluksi luin vanhan puolelta että apua nyt sä lopetat, mutta huhhuh onneksi kyseessä olikin vain uusi alku! Täälläkin pysytään tiivisti matkassa mukana!

  VastaaPoista
 14. Ella B: Ette te musta niin vaan eroon pääse ;)) Tää oli ihana, uus aloitus vaan, mutta sama tyttönen täällä edelleen kirjoittelee :) Ihana, kun oot matkassa mukana! <3

  VastaaPoista