Reissu Hankoon.

Hmm.. bloggerissa tuntuu olevan taas ongelmia. Ei antanut koko aamuna kirjoitella, mutta nyt näyttäs taas onnistuvan.

Ajattelin tähän väliin postailla muutamia lisäkuvia juhannukselta. Käytiin nimittäin ajelulla Hangossa ja reissu oli aivan ihana! Rakastan kaikkia kesäretkiä ja autoajeluita ja kamera on tietysti aina tiiviisti mukana. En muista käyneeni Hangossa aikuisiällä, mutta mukana olijat toimivatkin hyvinä oppaina. Pienet merenrantakaupungit on kyllä niin syvällä mun sydämessä ♥ Hiekkarannat, purjeveneet, sininen meri.. Olkaa onnellisia, jos teillä on mahdollisuus purjeveneilyyn tai jos omistatte mökin tuommoisesta paikasta, ehkä jopa kodinkin. Tosi kaunista!


Käytiin syömässä Pirate-ravintolassa ja sain pitkästä aikaa etanoita, mmm!


Ilma oli aika viileä ja tämä tyttö kalisi kokoajan. Oltiin perillä tosiaan vasta illalla, kun jostain syystä aaton jälkeen nukutti niin kovin pitkään.. Mutta raikas merituuli harvemmin haittaa, kun maisematkin hivelee silmiä!


Miehet naureskeli, kun kolme neljästä kulki järkkäreiden kanssa. Oltiin kuin joku kamerakerho harjoitusleirillä! ;) (hyvin on mennyt oppi perille valokuva-asioissa: älä koskaan katkaise ihmisiä nivelten kohdalta.. jep jep.)


Ruuan sulattelun jälkeen ajeltiin vähän siellä ja täällä oppaiden ohjatessa kuskia 'oikealle - vasemmalle - oikealle'. Itse taisin tavalliseen tapaani kinuta kokoajan kävelemään. Eihän autosta näe mitään eikä ehdi saada edes kuvia ;) Hihkaisin sitten, että Mannerheimin kahvilasta (Neljän Tuulen Tupa) täytyy saada kuvia meren yli ja auto pysähtyikin hetkeksi rannalle. Sen jälkeen jatkettiin matkaa kahville kyseiseen paikkaan.


Sisko osaa nautiskella ajasta ja paikasta riippumatta.. Aika herkulliselta näytti!


Melko täydelliset on maisemat. Kyllä tuolla kelpaa kahvitella ja haaveilla!


Toinen on tumma ja toinen on vaalea, toinen on pitkä ja toinen on - hmm - hieman lyhyempi. Mut kyllä ne samasta perheestä on silti, ja varmaan haaveilee tuossakin kuvassa aika samoista jutuista. :)

Jos ei vielä tullut selväksi niin aivan ihana paikkahan se Hanko oli ja toivoisin pääseväni pian takaisin. Kotimatkalla ihailin aivan mykistävän kauniita taloja jossain Inkoon kohdalla ja pahasti ajauduin unelmoimaan yhdestä sellaisesta.. iso tontti, puinen mansardikattoinen talo, omenapuita pihalla, Vilma juoksemassa heinäpellolla... ♥ 


10 kommenttia:

 1. Voi kun tuli ikävä Hankoon! Olen asunut siellä pari vuotta ja tärkeitä hetkiä on tullut vietettyä kuvien maisemissa, kuten elämäni ensimmäinen äitienpäivälounas äitinä Neljän Tuulen tuvalla. <3 Tosin asumaan en sinne enää haluaisi. ;)

  Täytyykin katsoa kesälomasuunnitelmiin mutka Hankoon. Kiitos ihanista kuvista!

  VastaaPoista
 2. Saara: Voi vitsit, siellä oli varmasti ihana asua - sen pari vuotta ;) Luulen, että se on aivan ihana kesäkaupunki, mutta talvella.. en tiedä sitten ;) Mutta sulla on sieltä ihania muistoja <3

  VastaaPoista
 3. Kyllä, juuri sen pari vuotta. :) Maisemat olivat kauniit talvellakin, mutta kyllä kaupunki on pian nähty ja tekemistä on aika vähän... puhumattakaan työ- ja shoppailumahdollisuuksista. Ja aina kun halusi lähteä käymään muualla, piti ajaa 40km samaa tietä ennen kuin oli vaihtoehtoja kääntyä eri suuntaan. :)

  On Hangossa asumisessa silti paljon hyviäkin puolia, kuten rantaravintolat, lyhyet välimatkat, uimarannat... Asuimme parin sadan metrin päästä Kolavikenin hiekkarannasta, joten rannalle hipsittiin pyyhe päällä kotoa. <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia! Just mietittiin siskon kanssa, että kun lähtään käymään Helsingissä, että ehtisiköhän samalla reissulla käydä Hangossa. Kun koskaan ei olla siellä käyty.

  VastaaPoista
 5. Onpa kyllä kaunista! Voisin varmaan liittyä teidän haaveilukerhoon tonne kalliolle.. :)

  VastaaPoista
 6. Ystäväni suositteli käymään Hangossa kun kerroin että suunnitteilla olisi näyttää Suomea poikaystävälle! :) Nämä kuvat vaan vahvistivat että se on yksi tulevan road-trippimme kohteista :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! Hanko vaikuttaa olevan visiitin arvoinen paikka, en nimittäin ole koskaan käynyt :)

  VastaaPoista
 8. Saara: Voi ääks miten hyvältä kuulostaa juosta suoraan kotoa pyyhe päällä rannalle! Ihanaa! Mutta tosiaan, ihminen kaipaa palveluita ja töitäkin pitäis tehdä, se varmasti saa monen muuttamaan tuommoisesta paikasta. Ehkä siitä tekee mulle unelmapaikan just se, että siellä käy niin harvoin, kuten vaikka Porvoo, jossa tulee käytyä sen kerran kesässä. Tosin, tänä kesänä hieman enemmän ;)

  Mallu: Voi vitsi! Käykää ihmeessä, sehän on semmonen kesäinen paratiisi :)

  Maria: Tervetuloa vaan, mistäs haaveiltas ;)

  Maija: Ihanaa! Uskon, että ette pety, koska oli sen verran kaunista ja leppoisaa :) Minnehän muualle teidän matka käy.. :) Siinähän on monia ihania paikkoja lähellä!

  Sofiina: Kannattaa ehdottomasti käydä! Omaa reissuanikin odottelin jokusen vuoden. Kerran oltiin jo matkalla, mutta sitten iski sellanen rankkasade, että oli pakko kääntyä takaisin. Nyt se on sitten viimein nähty! Toivottavasti sinäkin pääset pian :)

  VastaaPoista
 9. Todella ihanat nämä Hangon reissun kuvat! Kesäinen fiilis ja kauniit maisemat...ah! Ihanaa!

  VastaaPoista
 10. Absolutely white: Oli hauska huomata, että itsekin kävit just tuolla päin :) Aika makee paikka!

  VastaaPoista