Purjeveneitä ja muuta taattua kesää.

On tullut taas pidettyä kameraa ahkerasti mukana koiralenkeillä. Tosin, jos lähden Vilman kanssa kaksistaan niin laukkua, kameraa ja vesipulloa on koiran lisäksi jo sen verran, että kamera jää usein sen takia matkasta. Tehdään iltapäivälenkki kuitenkin usein miehen kanssa yhdessä, koska se on paljon kivempaa ja silloin voin huoletta kuvailla kukkia, kun mies katsoo koiran perään ;)


Yleensä meillä on aika vakiolenkit, joiden varrella tapaa myös muita kaverikoiria, mutta välillä on kiva mennä ihan toisaalle. Joskus viime viikolla käytiin Eirassa kävelyllä ja siellä onkin aina niin kaunista.


Hih, vaatteista huomaa, ettei kuvia ole ainakaan lähipäivinä otettu!
Eirasta matka johti luonnollisesti Kaivariin.


Ei ollakaan vielä ehditty testaamaan Mattolaituria, mutta eiköhän se aika suosittu paikka taida olla. Hyvällä paikalla ainakin sijaitsee!


En ole vieläkään ehtinyt puistoon makoilemaan, kun kokoajan tuntuu olevan jotain muuta, mutta eiköhän tässä parin kuun aikana muutaman kerran ehdi piknikille :)


On se vaan ihanaa, kun on kesä, meri ja kuumuus!

12 kommenttia:

 1. olipas ihania kuvia citystä:)

  VastaaPoista
 2. Nättiä. Kyllä Suomi on kaunis maa. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Me testasimme tällä viikolla ensimmäisen kerran Mattolaiturin ja oli se kyllä kiva paikka. Lounge-musiikkia DJ:n soittamana, lasi Rieslingiä ja ihana merimaisema...olo oli kuin ulkomailla.

  VastaaPoista
 4. Kesä on kyllä ihanaa aikaa, nautitaan :) Niin kaunista joka puolella!

  VastaaPoista
 5. Löysin tieni tänne uuden blogin puolelle. Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 6. mirka: Kiitos. Citykin on aivan ihana :))

  Varpunen: Olet oikeessa! Täällä on kaunista ja vehreää!

  Absolutely white: Oi, sä oot ehtinyt sinne. Kuulostaa ihan loistopaikalta. Aurinkoa, hyvää seuraa, pari lasillista... mmm. Ei tarvitse mennä sen kauemmaksi ollakseen kuin ulkomailla ;)

  Anttis: Ihana juttu, kun löysit tänne Anttis! :)

  VastaaPoista
 7. millä kameralla sä kuvailet? :--)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Moikkista, mä kuvailen Canon 7D:lla & 60mm makrolla aika usein kun se on sen verran kevyempi kantaa :)

  VastaaPoista
 9. Kannattaa kokeilla ehdottomasti tota Mattolaituria! Ihan huippu paikka, välillä vaa ihan älyttömän ahdas, koska on niin suosittu...

  VastaaPoista
 10. Laura: Kiitos suosituksesta! Täytyypä mennä joku kerta. Uskon, ettei kaikki kaverit oo vielä käyny siellä, joten sais ehkä helposti seuraakin mukaan! Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 11. Tuli kyllä ihanan aurinkoinen ja mukava fiilis :) Mahtaa siippa ihmetellä kun toinen on aina mattolaiturilla eikä kotona juuri mattoja edes ole..;)

  VastaaPoista
 12. Siru: Eiks vaan, Helsinki on kaunis ja varsinkin, kun aurinko paistaa :) Kohta se taas paistaa..eiks niin ;)

  Hih, on kyllä vielä korkkaamatta Mattolaiturit..ihan ne kaikki sanan jokaisessa merkityksessä! Ehkä saisin seuraa joku kerta?

  VastaaPoista