Postia.

Minulle tarjottiin mielenkiintoista mahdollisuutta kokeilla postin uutta SmartPOST- palvelua ja lähdin mukaan tietysti mielelläni. Kuten tuolta postin sivuilta voi lukaista, on kyseessä uusi kätevä tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja. Kyseisen palvelun kautta voit vastaanottaa esimerkiksi verkkokaupasta tilaamiasi tuotteita, jotka eivät mahdu postiluukusta suoraan kotiin. Paketin saavuttua saat puhelimeesi tekstiviestin ja sitten ei muuta kuin hakemaan postia automaatista :)

Tänään sain viimein aikaiseksi hakea oman pakettini, joka minua pääpostin luukussa odotteli. Sisältö oli lähtöisin DeliDelin ranskalaisesta herkkukaupasta ja tällaista sieltä sitten paljastui..


Paketista paljastui aivan ihania, erikoisia juttuja, joita en kyllä heti olis varmaan itse tullut ostaneeksi. Käväisin DeliDelin sivuilla ja siellähän on vaikka mitä! Aika hyviä juttuja esim. tuparilahjoihin..

Postin automaatilla asiointi oli superhelppoa; näppäilin koodin ja painoin 'avaa luukku', jolloin tuli jostain syystä ihan joulumainen olo by the way.. Tiedättekö, niinkun olis jotain isoa joulukalenteria avannut ;) Luukku pompsahti auki ja minä noukin paketin mukaani!

Vielä en ole itse lähettänyt mitään paketteja tuota kautta, mutta olen melkoisen aktiivinen postinkäyttäjä ja siis vastaanotan sekä lähetän paketteja joka viikko useaan otteeseen. SmarPOST on auki viikon jokaisena päivänä, joka on mahtava juttu. Pääposti on meiltä kuitenkin paljon kauempana, kuin lähipostimme, joten voipi olla, että harvoin eksyisin oman pakettini kanssa pääpostille asti lähettelemään. Kaikki smartPOST automaatit löytyvät täältä. 


10 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita tuotteita, lovely!

  Turussa oli myös aikoinaan ranskalainen herkkukauppa ja kävin siellä useasti ihastelemassa juuri pakkauksia - paljon mukavampi käyttää tuotteita, jotka ovat pakattu kauniisti!

  VastaaPoista
 2. Oi kuulostaapa aikas hyvältä! Vois kyllä pistää ehkä joskus kokeiluun. :) Aivan ihana muuten tuo kori!

  VastaaPoista
 3. Aivan todella söpö pieni herkkukori! :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava keksintö! En ollut edes kuullut tuollaisesta mahdollisuudesta. =)

  Kerro ihmeessä millaiseksi nuo herkut paljastuivat. ;)

  Ihana tämä uusi blogi<3
  Jäin tuijottelemaan noita bannerin upeita kuvia.

  VastaaPoista
 5. Löysin juuri ensimmäistä kertaa kauniin blogisi ja ihastuin heti ensi silmäyksellä. Taidankin jäädä seurailemaan ja tulla lepuuttamaan silmiäni kauniisiin kuviisi toistekkin =)

  VastaaPoista
 6. Ihanan hempee blogi. Rauhoittavia kuvia ja värejä (: milläs kameralla kuvaat? On meinaan tarkkoja ja hyvälaatusia kuvia!

  VastaaPoista
 7. Petra Pauliina: Eikö olekin, ihana tutustua tuommoisiin, joita ei itse osaisi ostaa :)

  Oot kyllä oikeessa, että kauniisti pakattu asia tuo paljon iloa jo itsessään :)

  A&S: Kokeile ihmeessä, varmasti hyvä palvelu varsinkin, jos asuu lähimaastossa. Noitahan on mm. suurien kauppakeskuksien yhteydessä.

  Elina: Olen samaa mieltä :) Tuo kauppa on aikamoinen aarreaitta muutenkin!

  RagDoll: Jee, ihana kun löysit tänne. Oottelin jo vähän ;))

  Postin palvelu vaikuttaa tosi hyvältä. Kannattaa kokeilla, jos joskus tulee sellanen tilanne, johon tuo sopis :)

  Kerron juu.. ja voin itseasiassa heti kertoa, että lohimousse oli aika nams ;)

  VastaaPoista
 8. Hanna: Ihana kuulla Hanna, mahtavaa kun löysit tiesi tänne :) <3 Tervetuloa toistekin!!

  Melli: Kiva kuulla, kiitos! <3 Kuvailen Canonin 7D:llä, mun muru :))

  VastaaPoista
 9. Löysinpäs kivan blogin... :)))

  VastaaPoista
 10. Ira: Hihii, kiva kuulla ;) Ja kiva kukkua tällä keskellä yötä, kun on selvästi seuraa :D

  VastaaPoista