Porvoon pyrähdys.

Käytiin tosiaan tiistaina siellä meidän tulevalla hääjuhlapaikalla Porvoossa ja saatiin asioita mukavasti eteenpäin. Matkan ideana oli näyttää tilat parille kaasolle, jotta ei tarvi sitten suurena päivänä ihmetellä, että missä on mitäkin. Reissu oli tosi hauska ja mitäs muutakaan, kun auto on täynnä läheisimpiä ihmisiä :)

Tällä kertaa ei ehditty enää kävelylle vanhan kaupungin puolelle, mutta käytiin sentään täyttämässä vatsat Amarillon kesäravintolassa. Myös Brunberg jäi tällä viikolla väliin, mutta tuleehan näitä reissuja vielä muutamia..

ylemmät kuvat ovat edelliseltä reissulta

On kyllä ollut ihanaa ajella Porvooseen jo useamman kerran lyhyen ajan sisällä enkä malta odottaa häitä enää yhtään! Toisaalta vaikka mitä on vielä tekemättä, joten sen puolesta aikaa ei ole kyllä yhtään liikaa.. 

Asuna toimi raitapaita (H&M), mustat housut (Zara) ja ballerinat (Seppälä).


Ainiin ja löysin Vilman kanssa kaksi neliapilaa... Kohta taitaa onni potkasta ;)
8 kommenttia:

 1. Ai ku söpöt baltsut! Millonka ostit, oiskohan noita vielä liikkeissä.. :)

  VastaaPoista
 2. Maria: Ostin ne joskus 2-3 vkoa sitten, kannattaa kurkata. Silloin oli 2 ballerinat yhden hinnalla :)

  VastaaPoista
 3. Oi vitsit! Mä en ole koskaan löytänyt neliapilaa. Kyllä on onnekas kesä tiedossa sinulle.: )

  VastaaPoista
 4. aivan ihania kuvia blogissasi! :>

  VastaaPoista
 5. Että nää kuvat on vaan aina niin ihania=)=) Siis mä muistan että joskus pensana syötiin noita apiloita....vai muistanko väärin...eiku hetkinen se taiskin olla ketunleipä=) jep. Mut siis avan ihana kuva ja nuo tietää kyllä rutkasti onnea=)

  VastaaPoista
 6. Heippa taas! :) Osaatko sanoa miten sait blogin näin leveäksi? Säätökohdassa voi säätää vain tuhanteen pikseliin koko blogin leveyttä. Mulla on myös Simple malli käytössä.. en löytänyt html-koodistakaan mitään leveys kohtaa josta sen voisi vaihtaa..

  VastaaPoista
 7. Kaitaliina: Voi vitsit, ehkä sä vielä löydät tänä kesänä, jos maltat tuijotella apiloita :) Luin just, että maaperästäkin riippuen niitä on toisaalla enemmän..tuosta samasta puistosta löysin myös viime vuonna, joten onkohan noi ihan sarjatuotantoo :)))

  mirka: hih, toivotaan ;)

  ida: Kiva kuulla, että tykkäät, kiitos!

  Keke: Hehe, ne taisi olla ketunleipiä meilläkin, joita napsittiin metsässä :) Eiks ookin ihania muistoja <3

  Maria: No heippa jälleen :)) Mun piti kysyä ihan samaa asiaa, koska uudessa pohjassa se html-kohta oli ihan erilainen... Voitko laittaa mulle sähköpostia, koska yritin 2 kertaa nyt kirjottaa noita html juttuja tänne kommenttiboxiin, mutta ei onnistu :) Neuvon sit!

  VastaaPoista