Kesän juhla.

Voi vitsit, että oli ihana juhannus! Toivottavasti teilläkin! 

Koska kuvamateriaalia tuli viikonlopulta varsin mukavasti, jaan juhannuksen täällä blogin puolella ainakin kahteen osaan. Aloitetaan tietysti juhannusaatosta ja joku toinen päivä sitten jatketaan juhannuspäivällä. Aaton vietin läheisten ihmisten kanssa ja nyt jo kaiholla mietiskelen rentoa meininkiä, notkuvaa ruokapöytää ja totaalista akkujen latautumista! Vaikka tänä vuonna ei mökkiä saatukaan, ei se meitä paljon painanut ja aurinkokin loisti taivaan täydeltä kokonaiset kolme päivää!

Tässä siis varsin sekalaista kuvasaldoa juhannusaatolta..


Ihailin tuota pionia koko juhannuksen! Omat hääkukat kun on niin paljon nyt mielessä.. 


Grilli oli kuumana melkein kokoajan, kuten kesään ja juhannukseen kuuluu! Lisäksi tietysti mahat täynnä ja jokaisella pieni ähky, mutta lisää oli vaan syötävä vähän väliä!


Pieni takapiha toimi täydellisenä makoilupaikkana ja Vilma-Vimpulakin nautti siitä täysin rinnoin.. Se ei varmaan jää näiden kuvien myötä epäselväksi..


Neiti-Nautiskelija!


Melkein vois jo alkaa katseleen jotain kivaa omaa pihaakin, kun toinen noin paljon nauttis ulkoilmasta ja auringosta ;)


Maljojen kohottelua, palloleikkejä koirien kanssa, singstaria, nautiskelua..


Ei turhaan ole juhannus minun tärkein ja rakkain juhlapäiväni vuodessa :)8 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia. Minua kiinnostaisi kovasti, mitä objektiivia olet käyttänyt erityisesti lähiluontokuvissa, esim. etanassa ja kukkuakuvassa? Uuden objektiivin hankinta on ollut jo pitkään suunnitelmissa, ja nuo kuvat ovat ainakin todella upean näköisiä.

  VastaaPoista
 2. Moikka Tanja! Olen käyttänyt kaikissa näissä kuvissa (ja melkein aina muutenkin) Canonin 60 millistä macroa 1:2.8. Olen vähän laiska vaihtelemaan linssejä kesken retken, vaikka ymmärrän, että jollain muulla saa varmasti hienompia maisemakuvia eikä tarvi muutenkaan kävellä sadan metrin pääähän, että saa kohteen mahtumaan kuvaan :D Macrolla on kuitenkin kiva mennä etanoiden tasolle ;)

  VastaaPoista
 3. wau mikä etana-kuva!
  Täytyisi suostutella mies ostamaan kamera kanssani puoliksi - tykkään kuvailla itsekin..toistaiseksi tosin vain iPhonella :D

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita kuvia! Ihanasti olet saanut tunnelmat ikuistettua =)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia jalleen kerran :) Nayttaa silta etta muutetaan elokuussa takaisin Helsinkiin, joten koirapuistossa tormataan :)

  VastaaPoista
 6. Bella: Ostakaa ihmeessä! Siitä se innostus vaan kasvaa, kun saa hyvät välineet! ;) Alkaa näkemään etanat maassa ja leppäkertut puussa ;)

  Hanna: Kiitos, kiva kuulla :) Juhannus on kyllä loistojuhla!

  Hoopa: Eikä!!Siistiä :)) Vai onko? No mut vaude, varmaan outoa tulla tänne takas :) Elokuu on hyvä aika tulla ni ei tarvi heti ootella lunta ;)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia minunkin mielestäni, niin kesäisiä! :)

  VastaaPoista
 8. Kaisa: Kiva, kun Kaisa tykkäilet :) <3

  VastaaPoista