Juhlintaa.

Tälle kesälle on kerääntynyt ennätysmäärä erilaisia juhlia meidän suvun puolelta. On nimittäin kahdet valmistujaiset, kolmet rippijuhlat ja yhdet häät. Valitettavasti emme miehen kanssa pysty osallistumaan juuri mihinkään omien töidemme ja kiireidemme takia. Jos nyt omiin häihin sentään päästään niin sekin on jo suhteellisen kiitettävä suoritus ;) Eilen oltiinkin niissä ainoissa rippijuhlissa, joihin tänä kesänä ehdimme.


Juhlat olivat Pirkanmaalla ihanassa, vanhassa juhlatalossa ja ajaa hurautettiin sinne täydellä autolla, mikäs sen kivempi. Oli myös superkiva nähdä tätejä ja setiä pitkästä aikaa! Kaikki asuvat sen verran etäällä, että näkemiset jää pariin kertaan vuodessa, ja mietin tuossa juuri, että olen asunut syksyllä 10 vuotta Helsingissä, mutta en ole saanut keittää kahveja näille kyseisille sukulaisille kertaakaan. Ihmiset tuntuvat olevan kiireisiä myös siellä toisessa päässä ;)

Rippijuhlasää sen sijaan suosi ja ruoka oli taivaallista. Jopa niin hyvää, etten tajunnut kuvata sitä.. Tosin taisin aiheuttaa jonkin sortin hilpeyttä muutenkin kameroineni, kun olin kokoajan linssit nenällä tähtäämässä. Ruokailun ajaksi sentään raaskin luopua murustani. Kuvat ovat siis pääasiassa ihmiskuvia, joten niitä en suuremmin voi tänne blogin puolelle laittaa.


Olipa hauska katsella nuorta päivänsankaria.. aatella, että 15 vuoden iässä elämä on vielä niin edessä, ettei tosikaan! Kaikki ovet ja valinnat vielä auki :)
No, onneksi näin vanhempanakin voi edelleen repäistä, jos siltä tuntuu :))


Pääsin itsekin kuvaan, kun oikein kinusin. Kameran takana heiluvat varmasti tietävät sen, että itse puuttuu aina kaikista kuvista ;) Isäpappa hikoili paksua hikeä otsallaan, kun koski varmaan ensimmäistä kertaa digijärkkäriin! Isä on aina ollut kova valokuvaajamies ja sanoinkin, että kannattais kaivaa se vanha kamera päivänvaloon ja päteä niillä oikean kuvaajan taidoilla. Tää nykyaikainen kuvaaminen on kuulemma liian helppoa ;)

Mekko H&M - Kengät Halonen - Neule Vila


Ihanaa viikkoa teille rakkaat lukijat!


10 kommenttia:

 1. Hei.

  Kerrotko tuon kauniin kartanon nimen missä juhlat järjestettiin. Kuvien perusteella paikka voisi olla sopiva tuleville juhlille..

  VastaaPoista
 2. a_millia: Juu, eli paikkana oli Villa Silva :) Sopii varmasti tosi hyvin kaikenlaisiin juhliin!

  VastaaPoista
 3. Kaunis bloggaajatar! Ja tuo vartalo, kelpais kyllä mullekin. :)

  VastaaPoista
 4. Tuo upea mekko on kuin vartalollesi tehty! Näytät upealta. =)

  Eiköhän teillä riitä tarpeeksi suunnittelemista omissa häissä. ;) hihi..
  Voi kun itsekin pääsisi kesäjuhliin! Tänä vuonna ei ole kalenteriin merkattuna yksiäkään. Pitää korjata tuo virhe.

  VastaaPoista
 5. Meillä ei ole mitään juhlia kesäksi tiedossa. Aika tylsää! Kauniina olet ollut juhlimassa ja wau, miten ohuet sääret sinulla onkaan =)

  VastaaPoista
 6. Heippa, blogisi on tyyliltään ihanan romanttisen oloinen ja hyviä kuvia! Jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
 7. Lisää tämäkin blogisi blogilistalle, joohan :) Muuten seuraaminen voi jäädä/jääkin todnäk, koska seuraan kaikkia vaan sitä kautta :/

  VastaaPoista
 8. Ansku: No voi kiitos, on tässä sentään paljon parannettavaa :)

  RagDoll: Kiitos muru! Vähän meinas olla lyhyt, kun jouduinkin kuvaushommiin ;)

  Häissä tosiaan riittää hommia.. voi vitsit :) Ehkä sun pitää tulla kuokkimaan meidän juhliin, kun nyt tuli pari peruutustakin ;)
  Tai kehitellä jotain omia juhlia ;)

  Hanna: Se on jännä miten ne juhlat kasaantuu tietyille kesille ja toisinaan ei tapahdu mitään :) Ens kesäksi on kyllä onneks jo yhdet häät tiedossa!
  Kiitos kehuista, vaikka kyllä näitä riukuja vois treenata paljon enemmän, mutta siihen tarvitaan jo melkoista tahdonvoimaa ;)

  Baniina: Ihana, kun jäät seurailemaan ja jätit kommentin, kiitos siitä! Tervetuloa tänne :)

  Moikka heinis! Mä olen itseasiassa lisännyt tän blogilistalle ja tuolta sivupalkin alalaidasta löytyy linkki sinne. Kerro, jos on jotain ongelmia, kun olen itse niin tyhmä näissä jutuissa ja seuraan kaikkia blogeja bloggerin kautta :)

  VastaaPoista
 9. Siis mistä sääää taiot noita sun ihania mekkoja ja asuja!! Ne on aina niiiiiiin kauniita! Ja näytätte komeelta../kauniilta parilta!=)

  Ai niin, pidin lupauksen ja laitoin lisää piirtelykuvia blogiini=)

  VastaaPoista
 10. Niiiiiin upea Cherry <3 Olet kyllä häikäisevä:)

  VastaaPoista